jobb nála, ügyesebb. ezt szerintem te is láttadhehe írta:megin veszünk egy özilt.

ha motiváltabb ( nem nehéz) is mint a gülüke akkor már nyertünk.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. július 22., kedd 10:45
jobb nála, ügyesebb. ezt szerintem te is láttadhehe írta:megin veszünk egy özilt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 22., kedd 10:44
ilyen nem is játszhat, hiszen elég csak megnézni hány barnabőrű brazil játszott már meghatározó szerepet a klubnál és akkor még a többiről nem is ejtettem szót...Zorro írta:Az az erzesem (es nekem sem tetszik) mintha a Bernabeu kozonsegenek "borszin + szamazasi hely" problemaja lenne, amit Perez sem hagyhat figyelmen kivul. Nem hinnem, hogy Pogba es azon hasonlo jatekosok akik a teljesitmenyukkel megerdemelnenek/kikovetelnek maguknak mindenfele megbecsulest, habfeherbe oltoznenek.
Nem lesz itt Pogba, mint ahogy Makelele-ert sem torte magat Perez, Eto sem kellett, Richards es Yaya fel sem merult, Lukaku meg tema sem volt... (no meg Emerson esete, talan Lass is...) Biztos, hogy az elozo listabol mindenkire meg lehet mondani, hogy akkor miert is nem..., de most azert itt ez a Pogba gyerek...
(megjegyzes: katalanok nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen a teren ilyen valogatosak legyenek, de azert mintha naluk is...)
Remelem azert tevedek.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 10:43
Hogy hova akarják, nem tudom. Így viszont kb bezárul nekünk a piac.Realista24 írta:James orvosin pucagolyók!
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 10:42
megin veszünk egy özilt.Realista24 írta:James orvosin pucagolyók!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: Zorro » 2014. július 22., kedd 10:39
HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. július 22., kedd 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 22., kedd 9:53
Lavezzi - MilanCavani és Lavezzi jelenleg még a PSG játékosai, ám ha hinni lehet a híreknek, akkor előbbi hamarosan a Mancester United, utóbbi pedig a Milan játékosa lesz. Ezzel pedig megnyílik az út Di María előtt, hogy Párizsba költözhessen, ugyanis a francia klub így már minden bizonnyal meg fog tudni felelni az FFP-nek. Forrás: Madridom.hu
Igy elnezve az igazolasokat, meg az is elofordulhat, hogy Di Mariat megtartjuk. Jelenleg plusz 5-10 millioval allunk. Amennyiben James jon 80 korul, Khedira pedig 30-ert tavozik, akkor -45 korul leszunk. Ezt a 150 milliot soknak erzem, de egy 50 millios minusz siman belefer. Akar meg Pogbat is elhozhatjuk DM arabol.Az El Confidencial szerint a Real Madrid “kasszájában” jelenleg 150 millió áll rendelkezésre, így elvileg nem kell hitelhez folyamodni, ha ki szeretnék fizetni Jamest. Az újság mindezeket a Bajnokok Ligája győzelemre és az ezzel járó extra bevételekre vezeti vissza. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 22., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. július 21., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2014. július 21., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 21., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 21., hétfő 22:44
Mar csak a MU maradt utolso remenynek. Ott meg van penz dogivel...erdekes, lehet csak pletyka szinten volt, de Jose is akarta nem? Vagy ott sem akartak ennyit adni neki?Realista24 írta:Beszopatja a Realt úgy néz ki. Hét milliót akart az Arsenalnal, nem kapja meg, így már beéri a Pérezék által kínált 4 körüli fizetéssel gondolom......es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)
Lesz aki vigye?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. július 21., hétfő 22:35
amúgy igen, létszámban is kell meg játékstílusban is. még DM-nek is maradnia kéne mert csak akkor jön ki a tavalyi létszámunk, ami a végére így is majdnem kevés lett. idén pedig 7-8 meccsel többet is fogunk játszani, na mindegy, bízom Ancelottiban, nem fogja hagyni, hogy üres legyen a KP.lehet Khedirát nemszeretni vagy utálni (más itt nem valószinü), de a kp jelenlegi felhozatalát tekintve szükségünk van rá
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 22:31
ospina merült fel, ha jól tudom.Az az érzésem, hogy Wenger elviszi. Nagyon kapust akar igazolni
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 21., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 21., hétfő 22:30
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem