HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 21., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. július 21., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 22:27
kb 10 év múlva, mikor majd kiadja az önéletrajzi könyvét, meg fogjuk tudni, hogy emberünk a barca beépített ügynöke volt aki belülről bomlasztottRealista24 írta:Beszopatja a Realt úgy néz ki. Hét milliót akart az Arsenalnal, nem kapja meg, így már beéri a Pérezék által kínált 4 körüli fizetéssel gondolom......es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)
Lesz aki vigye?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 22:26
Nekem is az a sanda gyanúm, hogy Khedira is lép meg DM is, és jön Vidal/Pogba közűl valaki. Bár, ha azt nézzük nagyon megy most a fiatalitásRealista24 írta:Nagy a csend, a Juve feldobta a magas labdát, csak le kell csapni. Chelsea kiszállt, PSG Di Maríára hajt, rajtunk a sor.
Ezt viszont sajnálom...schranzer írta:JuventusFC.hu
A mai tréningen kificamodott Alvaro Morata bal térde, ami miatt a spanyol támadó hetekre is kidőlhet. Pontos diagnózis a holnapi nap folyamán várható.
Az az érzésem, hogy Wenger elviszi. Nagyon kapust akar igazolniferni írta:addig biztos nem lesz bejelentve, amíg el nem megy az egyik kapus, aki sztem Iker lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 22:24
Beszopatja a Realt úgy néz ki. Hét milliót akart az Arsenalnal, nem kapja meg, így már beéri a Pérezék által kínált 4 körüli fizetéssel gondolom......es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)
Lesz aki vigye?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 21., hétfő 22:19
...es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)Realista24 írta:Nagy a csend, a Juve feldobta a magas labdát, csak le kell csapni. Chelsea kiszállt, PSG Di Maríára hajt, rajtunk a sor.edig mar bele eltem magam...azert meg osszejohet
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 21., hétfő 22:10
most ez komoly?...schranzer írta:JuventusFC.hu
A mai tréningen kificamodott Alvaro Morata bal térde, ami miatt a spanyol támadó hetekre is kidőlhet. Pontos diagnózis a holnapi nap folyamán várható.
addig biztos nem lesz bejelentve, amíg el nem megy az egyik kapus, aki sztem Iker lesz.Most akkor Navas-szal mi a helyzet?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 21., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 22:02
Nagy a csend, a Juve feldobta a magas labdát, csak le kell csapni. Chelsea kiszállt, PSG Di Maríára hajt, rajtunk a sor.edig mar bele eltem magam...azert meg osszejohet
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 21., hétfő 22:01
Pedig mar bele eltem magam...azert meg osszejohetRealista24 írta:Én csak ku.vára remélem, senki ne élje bele magát, és főleg ne szidjon, mikor szeptemberben is a Herceg fut ki a pályára német és horvát cimborájával karöltve :ĐGondolod, h mennek mar targyalasok vele? Egyebkent mibol gondolod?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 21., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 21:51
khedirának krooson kívül van más német cimborája madridban? vagy alonso, esetleg dm sutyiban felvette a német állampolgárságot?Kroos meg ülne a padon. Na az ütne![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 21:44
Kroos meg ülne a padon. Na az ütneRealista24 írta:Én csak ku.vára remélem, senki ne élje bele magát, és főleg ne szidjon, mikor szeptemberben is a Herceg fut ki a pályára német és horvát cimborájával karöltve :ĐGondolod, h mennek mar targyalasok vele? Egyebkent mibol gondolod?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 21:41
Én csak ku.vára remélem, senki ne élje bele magát, és főleg ne szidjon, mikor szeptemberben is a Herceg fut ki a pályára német és horvát cimborájával karöltve :ĐGondolod, h mennek mar targyalasok vele? Egyebkent mibol gondolod?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 21., hétfő 21:40
Gondolod, h mennek mar targyalasok vele? Egyebkent mibol gondolod?Realista24 írta:Tuttosport? Ugyan... Rolipress az igazi, digokra nem adok.![]()
Triplazunk...íze Pogba!!! Aztán pucsithat Európa.
e
Egyebkent hirt nem várok, bejelentést mar igen.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 21:37
Ezek a verebek igen aktivak arra feléRealista24 írta:Lehozta kb minden oldal, egy elkezdte, a többi átvette, nincs ebben semmi különös. Viszont legkésőbb holnap valóban official lesz, a kémeim jelentették.Közben utána néztem kicsit, és egy MARCA cikket forditottak. Viszont hivatalos formában nem találtam a hivatalos oldalon...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 21:34
Lehozta kb minden oldal, egy elkezdte, a többi átvette, nincs ebben semmi különös. Viszont legkésőbb holnap valóban official lesz, a kémeim jelentették.Közben utána néztem kicsit, és egy MARCA cikket forditottak. Viszont hivatalos formában nem találtam a hivatalos oldalon...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 21:15
Közben utána néztem kicsit, és egy MARCA cikket forditottak. Viszont hivatalos formában nem találtam a hivatalos oldalon...Realista24 írta:Kroos elott jelentettek be ilyet, amikor meg nem volt biztos? Vagy bárki elott? Gondolkodjunk mar.Géci írta:Akkor még egy oldal amit nem kell likeolni facen![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 21., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 20:51
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem