Én azt hittem, hogy Besic már a Swansea ban vantorjack írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2351629
némi összefoglaló az eddigi transzferekről.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 21:39
Én azt hittem, hogy Besic már a Swansea ban vantorjack írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2351629
némi összefoglaló az eddigi transzferekről.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 21., hétfő 21:23
alexoxladjackoxi írta:de szerintem nincs igazán jó belső középpályásotok
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 21:14
Remy és Origi gondolom a padra jönne, de tényleg kezd kicsit el "Tottenhamesedni" a helyzet. Azért Suarezt nem hinném, hogy Remyvel vagy épp Origivel kéne pótolni. Mignolet - Glen Sakho Lovren Moreno - Gerrard/Lucas XY - Sturridge Isco Coutinho - Cavani.sucre írta:na a héten 3 játékos érkezhet. Remy, Lovren és origi. A francia elvileg ma utazik bostonba, ahol az lfc edzőtáborozik, lovrent pedig nem akarja hátráltatni a Soton, elméletileg a horvát a spurst és az arsenalnak is nemet mondott, liverpoolba akar jönni. origi meg rögtön visszalesz adva kölcsönbe a lillenek egy évre.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 21., hétfő 20:57
majd megnyugodnak ha Mathieut bejelentikGéci írta:eb-n ma elég sokan lettek emósok ettől a hírtől...BBeno írta:MU elvileg közel van Hummelshez. 20 millió. jó ár érte.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 20:47
eb-n ma elég sokan lettek emósok ettől a hírtől...BBeno írta:MU elvileg közel van Hummelshez. 20 millió. jó ár érte.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 21., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 21., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 21., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 19:18
a húsz az semmi érte, meglepődnék ha annyiért menne el. annyi lenne mint mátyiő a barcának?BBeno írta:MU elvileg közel van Hummelshez. 20 millió. jó ár érte.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 21., hétfő 19:15
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 21., hétfő 18:47
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 9:54
Nem hinném, hogy sűrűn játszunk majd 2 csatárral. Annyi jó középpályásunk van, hogy nem tehetjük meg. Persze néha, ha az eredmény vagy az ellenfél megköveteli, akkor nyomhatjuk majd 4-4-2-ben is.ziro4vr írta:Az tuti, hogy ha szabadjára engedik, akkor az igazi. De szerintem úgy többre menne Londonban is, ha mondjuk egy Giroud mellett tolja, és nem csak törpesor lesz Oxlade-Alexis-Walcott mondjuk.Kerlon írta: Udineses fénykorában Di Natale mellett szabadon mozgó csatárt játszott. Nem igazi szélső, azt Barcelonában próbáltak nevelni belőle, de a válogatottban is szabadon játszik elöl.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:10
Az tuti, hogy ha szabadjára engedik, akkor az igazi. De szerintem úgy többre menne Londonban is, ha mondjuk egy Giroud mellett tolja, és nem csak törpesor lesz Oxlade-Alexis-Walcott mondjuk.Kerlon írta: Udineses fénykorában Di Natale mellett szabadon mozgó csatárt játszott. Nem igazi szélső, azt Barcelonában próbáltak nevelni belőle, de a válogatottban is szabadon játszik elöl.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 20., vasárnap 22:55
Végre, valaki!Kerlon írta:Udineses fénykorában Di Natale mellett szabadon mozgó csatárt játszott. Nem igazi szélső, azt Barcelonában próbáltak nevelni belőle, de a válogatottban is szabadon játszik elöl.ziro4vr írta:Szerintem Alexis a szélen kéne, hogy játsszon, ott jobban kijönnek az erősségei. Hasonlót tudnék elképzelni, mint amit a francia válogatott tolt, Alexis mint Karim, Giroud mint Giroud
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 22:52
Udineses fénykorában Di Natale mellett szabadon mozgó csatárt játszott. Nem igazi szélső, azt Barcelonában próbáltak nevelni belőle, de a válogatottban is szabadon játszik elöl.ziro4vr írta:Szerintem Alexis a szélen kéne, hogy játsszon, ott jobban kijönnek az erősségei. Hasonlót tudnék elképzelni, mint amit a francia válogatott tolt, Alexis mint Karim, Giroud mint Giroud
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 20., vasárnap 22:24
Nem tartom valószínűnek, hogy Wenger hozzon még egy csatárt. Adnám is, mert szerintem elegen vagyunk előre. Én úgy számolok, hogy Sanchez lesz a centerünk Walcott felépülése után. Az Öreg lenyilatkozta, hogy Alexis a jobb szélen fog játszani, még Theo fel nem épül. Utána tehát Alexis behúzódik középre és az ő helyettese lesz Giroud és Campbell (ha nem adjuk kölcsön). Persze nyilván nem minden meccsen, de szerintem ez lenne a legjobb.ziro4vr írta:Egy Senderos visszatérés olyan wengeres lennealexoxladjackoxi írta: Esetleg úgy, hogy hoz egy védőt Verma helyett (hasra ütök) teszem azt Lovrent és mellé még hozna 4. számúnak valami veteránt (ismét hasra ütök) pl. Yepes, Van Buyten. Én max. valami ilyesmit tudnék elképzelni, de Wenger biztosan 1 védőt fog igazolni Vermaelen távozása esetén.![]()
Csatár amúgy várható? Vagy Giroud meg Campbell lesz, plusz beugrónak Poldi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 21:16
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem