tudom hogy vannak hülyék.
de ez wtf?
ezen sírni kéne vagy nevetni?Hát a real madrid szurkolókat nem kell komolyan venni.Meg merem kockáztatni h minden2 kisgyerek realos.A lányok CR miatt drukkolnak a realnak.A mostani "reálosok"olyan 2009 óta reálosok.Minden évben új "sztárokat" igazolnak.Kicsit dúrván túlozva 3-4 évente váltják le a keret 50%-t. 3-4 gólt rúgnak átlagban a kiscapatoknak.Nincs nagy verseny a bajnokságban 1 igazi ellenfelük van.Mivel nevetve verik az ellenfeleket könyebb tartalékolni a BL-re amiben nagyobb az esélyük.Van pénz szarásig.Indén "csak" 2 játékost vettek 100 millióért.Ez az álma a mai kisgyerekeknek.Amikor elmennek suliba akkor megmit lehet hallani? Kinek szurkolsz? Miért a Realnak? Miért a Barcanak? Ki a jobb? Ki a világ legjobbja? Mess/Ronaldo?Ha lejátszottak egy meccset akkor megy a vita.Megérdemelt/nem érdemelt?Az én csapatom 4-0 elverte a spanyol 18. helyezettet a tied meg csak 2-1 re nyert angliában. A legszebb ebben az h talán a meccseket sem nézik csak hallgatják gépezés közben vagy megnézik a végeredményt.
Túlnyomó részben azok az emberek szurkolnak az ilyen csapatoknak akik nem elégedettek az életükkel/v egyenesen katasztrófa szerintem.Van mibe menekülni.
Nekem is vannak szar napjaim és én is sokszor elfelejtem a problémákat amikor leülök meccset nézni van h nem tudok megnézni egy meccset.De én 2 lábon a földön járok.Tudom mit jelent padlón lenni és mit jelent felemelkedni onnan.Nem félek a kudarctól.Ez egy örök szerelem a részemről a Manchester United felé.