Remy írta: 
Akkor viszont szevasz Lopez. Ennek így semmi értelme nem lenne. Kapusposzton amúgy se volt nagy baj, erre ott is euró milliókat akarunk kivágni az ablakon.

Ez van. A Real Madrid nem csupán egy sport klub. Ahhoz hogy továbbra is a legnagyobb FC (illetve CF) lehessen kell a marketing. Igaz, hogy most is hatalmas a klub bevétele ilyen téren, de Dél-Amerikában a Barca mögött, keleten meg a Premiere Leage mögött van lemaradva. Így itt lehet(ne) leginkább javítani a pozíciónkon.
Keletre a kora délutáni meccsekkel próbálkozunk, nyugatra meg James és úgy fest Navas lenne a "fegyver".
Szerintem egy-egy túra is beleférne nem VB évben, csak akkor kéne, hogy ne ilyen korán kezdődjön az idény.
Nekem is fontos minden kupa idén. És nem látom, hogy egy augusztus 12-i egyetlen meccs a Sevilla ellen, hogy befolyásolja a bajnoki/BL/kupa idényt. Sérülni ugyanúgy meg lehet más meccsen is.
Realista egész eddig a Pogbás hírt "várta", de valahogy úgy érzem, nem erre gondolt.

Azért meg tudom érteni, hogy egyelőre nem Ő élvez a csapatoknál prioritást. Apropó Vidal is dél-amerikai. Milyen lehet a marketingje?