Nos, az elmúlt két napban, illetve hajnalban, két nagy filmet is bepótoltam, ami eddig kimaradt.
Ryan közlegény megmentése
Hát igen..ez nem tudom, hogy hogyan maradt ki. Nagyon gyorsan elrepült az a majd' három óra, és nagyon jó volt. Minden percben benne volt az izgalom, hogy mikor mi fog történni, kit lőnek le hirtelen, stb. Valóban az egyik legjobb háborús film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig amikor rátalálnak egy másik Ryanra, akkor már csalódott voltam, hogy milyen könnyen ment..de aztán jött a csavar
Egyedül a befejezés nem tetszett annyira, illetve a franciául és németül beszélő ürge jelenete a végén, amikor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sír, félmindentől...
10/9.5
Schindler listája
Ezt ma hajnalba néztem végig...hát azért durva volt ez a 3óra 15 perc

Nem volt ez rossz, főleg, hogy valamiért a Wall Street farkasához hasonlítottam a hossza miatt. És egy különbséget fedeztem fel, míg a Di Caprios filmbe ugyanazok ismétlődnek, tehát dugás, kokózás, beszéd stb. addig itt nincs üresjárat, mindig valami más történik.
Eléggé kegyetlen film egyébként, de jól mutatja be, hogy mi történt akkoriban, persze felmerülhet sok kérdés ilyenkor, hogy tényleg megtörténtek-e, de ez OFF, és politika.

Összességében nem volt rossz film, a 8.3 (?) imdb értékelés kicsit soknak érzem, de akkoriban ez nyilván nagy filmnek számított. Liam Neeson pedig nem sokat változott a 20 év alatt
10/7