Kerlon írta:Még egyszer megkérdem: miért kellene nekünk az a Thiago ennyire, aki ott nem tud befutni, ahol nevelték? Abba a rendszerbe tanult meg focizni... Arra még senki nem gondolt, hogy lehet a gyerek egy Bojan, Dos Santos-féle felkarolt ember? Én nem értem, hogy miért akarja mindenki ennyire...
hát sztem marhára nem bonyolult. azért egy xavi-iniesta duo mögött befutni annyira nem egyszerű. idén sem fog többet játszani mint tavaly, mert bár xavi látványosan kezd lassulni, még fél lábbal is 2x jobb mint thiago.
bojan, dos santos kalibernél nem kérdés h jobb-e, viszont nekem nagy kétségeim vannak afelől h ő valaha is lesz e óriási klasszis. néha hosszu hosszu percekre el tud tűnni a mezőnyben ami egy középső középályásnak nagyon nem jó, emellet rendkivul fegyelmezetlen, nagyon sok labdát szór el. fiatal még, bőven lenne ideje még fejlődni, ha meg türelmetlen mehet a picsába én biztos nem fogok érte könnyeket hullajtani (mint ahogy soha nem is tettem és nem is fogom senkiért). egyébként sztem az a legnagyobb baj, hogy neki egy 4-3-3-ban nincs helye, ő a mi középpályánkon tul mélyen játszik. sokkal jobban fekudne neki egy 4-2-3-1-ben a csatár mögötti pozíció.