Papiron augusztus utolsó pénteke mindig az europai szuperkupa.Csak a mihez tartás végett...
UEFA SuperCup
Nagyon úgy néz ki, hogy Rodrigez akkor jön. Továbbra sem értem minek...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 21., hétfő 15:03
Papiron augusztus utolsó pénteke mindig az europai szuperkupa.Csak a mihez tartás végett...
UEFA SuperCup
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 21., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 21., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 21., hétfő 14:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 21., hétfő 14:53
Nem értem ezt a ez szuprkupát minek rakták rakták Ennyire előre, eddig mindig ilyen 20 és 30adika között volt,most meg 12...ráadásul vb volt,nagy kibaszás ez most velünk szemben... Lehet ,hogy mikiegér kupa de ilyet azért ritkán lehet nyerni, a spanyol Szuperkupa nem izgat, csak ezt valahogy húzzuk be meg télen a klub vb-t, Bale és Isco lesz a kulcs 12ikén.Toti írta:nyílván tudom én is, h az eredmény lényegtelen.. és csak másodlagos, harmadlagos dolog.
én mondjuk nem így látom, h kik mennek, hanem, h a tavalyi kezdőnkből jóformán csak bale, xabi, pepe és carvajal van ott. ebből xabi és pepe is csak azért mert rövidítettek. na most oké, ezek a tagok lehozzák az amerikai túrát, fasza.
aztán odamegyünk a spanyol meg europai szuperkupára úgy, h konkrétan a gálakezdőnk, de legalábbis a mindenképp legerősebbnek vélt kezdőnk 75%-nak lábában nem lesz egy felkészülési meccs sem?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 21., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 21., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 21., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 21., hétfő 14:04
Nem teljesen így látom. A védelem bőven megvan, a jelek szerint Coentrao is felépült. Jó kis lehetőség ez Deriknek, akiből elit védő lehet (reméljük a legjobbakat).Toti írta:azigen, az amerikai túrás keret elég silány.
kívánom, h ne legyen, de nem szép meccsek elé nézünk és pláne nem sikeresek elé. ilyen kerettel..
konkrétan a castillát visszük, csak van benne 1-2 arc a felnőttből.
SQUAD:
Goalkeepers: Diego López, Jesús and Pacheco.
Defenders: Pepe, Carvajal, Coentrão, Arbeloa, Nacho, D. Llorente and Derik.
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Isco, Illarra, M. Llorente, Medrán, Lucas and Mascarell.
Forwards: Sobrino and De Tomás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 14:01
Ne nevettess! Mindenki most fog a hetekben visszatérni a nyaralásból... Ancelotti se jó kedvében viszi a Castillásokat, amúgy se számít igazán az eredmény.Toti írta:azigen, az amerikai túrás keret elég silány.
kívánom, h ne legyen, de nem szép meccsek elé nézünk és pláne nem sikeresek elé. ilyen kerettel..
konkrétan a castillát visszük, csak van benne 1-2 arc a felnőttből.
SQUAD:
Goalkeepers: Diego López, Jesús and Pacheco.
Defenders: Pepe, Carvajal, Coentrão, Arbeloa, Nacho, D. Llorente and Derik.
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Isco, Illarra, M. Llorente, Medrán, Lucas and Mascarell.
Forwards: Sobrino and De Tomás.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 21., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 21., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. július 21., hétfő 13:16
Kizártnak tartom, hogy akkora mezőnymunkát tudna majd végezni, mint Di Maria...kevesen hajtottak annyira a csapatért, mint tavaly DM...és továbbra is nagyon fogom sajnálni, ha elmegy...bár megértem az okát is...attareal írta: Nem értem vki miért a név alapján állapítja meg, hogy az adott játékos tud-e alkalmazkodni a csapat védekezéséhez, vagy sem. Monacoban rend szerint visszazárt.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:56
Az csak a Márkit velú.Kerlon írta:Khedira még hajlik a hosszabbításra is elméletileg, amúgy már akkor jók vagyunk, hogyha Tonit "elcseréltük" rá. Transfermarkt szerint amúgy 35 millió lett az ára. Toninak meg 45.
nem volt időm rajta gondolkodni...volt írta:Inkább Pogba-Kroos-Isco. Elől meg James-Jese-Baleattareal írta:pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 21., hétfő 12:55
Inkább Pogba-Kroos-Isco. Elől meg James-Jese-Baleattareal írta:pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 21., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:50
Adom, és akkor pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.Kerlon írta:Meg kell várni míg Allegri szétbarmolja a Juve-t és, akkor jövő nyáron kell dobbantani Pogbaért.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. július 21., hétfő 12:47
Khedira out - Kroos in = +10M
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:46
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem