Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 21., hétfő 14:04

Toti írta:azigen, az amerikai túrás keret elég silány.
kívánom, h ne legyen, de nem szép meccsek elé nézünk és pláne nem sikeresek elé. ilyen kerettel..

konkrétan a castillát visszük, csak van benne 1-2 arc a felnőttből.

SQUAD:
Goalkeepers: Diego López, Jesús and Pacheco.
Defenders: Pepe, Carvajal, Coentrão, Arbeloa, Nacho, D. Llorente and Derik.
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Isco, Illarra, M. Llorente, Medrán, Lucas and Mascarell.
Forwards: Sobrino and De Tomás.
Nem teljesen így látom. A védelem bőven megvan, a jelek szerint Coentrao is felépült. Jó kis lehetőség ez Deriknek, akiből elit védő lehet (reméljük a legjobbakat).
A középpályával sincsen semmi gond, két szélen Bale és Isco, irányít Xabi vagy Illara, és valamelyik fiatalt is beveti Carlo minden meccsre.
Egyedül a csatárposzt ahol nincs senki, de tekintve hogy egy szem Benzemával rendelkezünk nem is csoda. Legalább a 2 castillás esélyt kap, annyira bármelyikük lehet jó, mint Morata, és akkor esetleg bent ragadhat a keretben 3-ik számú csatárként.
Nem kell jó meccsek legyenek, ez felkészülés, meg amugy is éjjel játszanak majd, én csak összefoglalót fogok nézni :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 14:01

Toti írta:azigen, az amerikai túrás keret elég silány.
kívánom, h ne legyen, de nem szép meccsek elé nézünk és pláne nem sikeresek elé. ilyen kerettel..

SQUAD:
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Isco, Illarra, M. Llorente, Medrán, Lucas and Mascarell.
Ne nevettess! Mindenki most fog a hetekben visszatérni a nyaralásból... Ancelotti se jó kedvében viszi a Castillásokat, amúgy se számít igazán az eredmény.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 21., hétfő 13:54

azigen, az amerikai túrás keret elég silány.

SQUAD:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 21., hétfő 13:39

Érdekesség.

Fifa.com, futómennyiségek a VB-n:

James:
vs Görögország: végigjátszotta a meccset, 10982 métert futott.
vs Elefántcsontpart: végigjátszotta a meccset, 10323 métert futott.
vs Japán: félidőben állt be, 5268 métert futott.
vs Uruguay: 85. percben hozták le, 9472 métert futott.
vs Brazília: végigjátszotta a meccset, 10086 métert futott.

Di María:
vs Bosznia: végigjátszotta a meccset, 10773 métert futott.
vs Irán: 94. percben lehozták, 9300 métert futott.
vs Nigéria: végigjátszotta a meccset, 9704 métert futott.
vs Svájc: végigjátszotta a 120 percet, 12595 métert futott.
vs Belgium: 33. percben le kellett cserélni, 3426 métert futott.

Vicc kedvéért megnéztem Messi 3 hosszabbításos meccsét is:
vs Svájc: 10702 méter 120 perc alatt.
vs Hollandia: 10495 méter 120 perc alatt.
vs Németország: 10721 méter 120 perc alatt.

Nem bírok leállni, szóval Modric a 3 csoportmeccsen (mindegyiket végigjátszotta):
Brazília ellen 10430, Kamerun ellen 9046, Mexikó ellen pedig 9410 métert hozott össze.

És végül Kroos a csoportmeccseken (végigjátszotta mindet):
Portugália ellen 11701, Ghána ellen 11644, USA ellen pedig 11055 métert nyomott le. Beteg. :mrgreen: :ozil:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. július 21., hétfő 13:16

attareal írta: Nem értem vki miért a név alapján állapítja meg, hogy az adott játékos tud-e alkalmazkodni a csapat védekezéséhez, vagy sem. Monacoban rend szerint visszazárt.
Kizártnak tartom, hogy akkora mezőnymunkát tudna majd végezni, mint Di Maria...kevesen hajtottak annyira a csapatért, mint tavaly DM...és továbbra is nagyon fogom sajnálni, ha elmegy...bár megértem az okát is...
Bár az is igaz, hogy "Hámesznek" is meg kell majd adni az esélyt a bizonyításra...lehet, hogy másban fog majd jeleskedni, mint Angel...majd az idő eldönti, hogy milyen bizniszt hoztak össze Perezék...bár azt a 75-80 milliós árat+ a 7 milliós fizetést én nagyon sokallom...

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:56

Kerlon írta:Khedira még hajlik a hosszabbításra is elméletileg, amúgy már akkor jók vagyunk, hogyha Tonit "elcseréltük" rá. Transfermarkt szerint amúgy 35 millió lett az ára. Toninak meg 45. B-)
Az csak a Márkit velú.

volt írta:
attareal írta:pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.
Inkább Pogba-Kroos-Isco. Elől meg James-Jese-Bale
nem volt időm rajta gondolkodni...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 21., hétfő 12:55

attareal írta:pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.
Inkább Pogba-Kroos-Isco. Elől meg James-Jese-Bale

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 21., hétfő 12:53

az a baj, hogy ha egy Casillas-Navas duóval vágunk neki a szezonnak ott nagyon komoly feszültségek lennének, ha nem Iker lenne a kezdő...
Lopezt is meg lehet nézni... első félévében emberfelettit nyújtott... és hát csak Real nevelés... és még ezek után se tudta a többség őt elfogadni és ezzel még a mai napig vannak gondok... képzeljük el mi lenne, ha jönne egy külsős, aki még nem is bizonyított a Real színeiben és miatta ülne Casillas a padon... totál faszság lenne ez a Keylor-Iker duó...

vagy marad a mostani felállás vagy Keylor - Lopez duó vagy távozik mindkettő jelenlegi kapus, bár erre kicsi az esély sztem.

én a középsőre szavaznék, az lenne a legjobb mindenkinek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:52

Khedira még hajlik a hosszabbításra is elméletileg, amúgy már akkor jók vagyunk, hogyha Tonit "elcseréltük" rá. Transfermarkt szerint amúgy 35 millió lett az ára. Toninak meg 45. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:50

Dupláért bocs.
Nem értem vki miért a név alapján állapítja meg, hogy az adott játékos tud-e alkalmazkodni a csapat védekezéséhez, vagy sem. Monacoban rend szerint visszazárt.
Kíváncsi vagyok, Carletto milyen taktikát eszel ki. Lehet marad a 433, de egy 4213-is lehetséges, és váltogatni is lehet, nembeszélve a 442-ről, amit a szezon végén többször is alkalmzott.
Kerlon írta:Meg kell várni míg Allegri szétbarmolja a Juve-t és, akkor jövő nyáron kell dobbantani Pogbaért.
Adom, és akkor pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.

Össz. = -20M

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. július 21., hétfő 12:47

Ezt már többször is láttam, hogy Khediráért 30+ millákat vizionálnak páran. Mire fel? Egy Toni Kroost, ugyanúgy egy év múlva lejáró szerződéssel adott el a BAYERN MŰNCHEN a Realnak 25-30 milláért. Érezzük már a különbséget... Tudom, hogy elszaladtak az árak, ezért 25 milliót reálisnak is tartanék érte, e fölött minden ajándék, annak ellenére is, hogy tudom, hogy Kroos lépni akart, kijelentette, hogy nem hosszabbít.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:46

Meg kell várni míg Allegri szétbarmolja a Juve-t és, akkor jövő nyáron kell dobbantani Pogbaért.
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 21., hétfő 12:45

attareal írta:A Real Madrid KHEDIRA odadásával csökkentené James árát.
:iszunk: :iszunk: :iszunk: :iszunk:
mekkora lenne :luck: :luck: :luck: :luck: :luck:
Kép

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:39

A Real Madrid KHEDIRA odadásával csökkentené James árát.
:iszunk: :iszunk: :iszunk: :iszunk:

Össz. = -20M

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 21., hétfő 12:27

primrose írta:nem tudni, hogy melyik hír igaz. egyik nap ez, másik nap az. a maiak szerint maradni akar, hogy holnap mi lesz... :roll:
Leginkább kedd. :mrgreen:

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Khedira és Di María sorsa. Remélem sikerült Özil után küldeni a németet. Ha meg az argentin is távozik, akkor jöjjön a helyére egy Vidal/Pogba. Nem tudom kire van nagyobb esély. Pogba szerződése már "csak" két évig él, és állítólag nem akar hosszabbítani. Míg Vidalnak 1 évvel tovább van szerződése, de állítólag már megkerestük az ügynökét egy ajánlattal. :hmmm:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 21., hétfő 12:16

Rasta írta:Azt hiszem lemaradtam, amíg aludtam, de nem az volt, hogy Casillas meghozta élete legnehezebb döntését? Vagy az már kiderült, hogy kacsa volt?

nem tudni, hogy melyik hír igaz. egyik nap ez, másik nap az. a maiak szerint maradni akar, hogy holnap mi lesz... :roll:
But he is a good boy...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 21., hétfő 12:09

Azt hiszem lemaradtam, amíg aludtam, de nem az volt, hogy Casillas meghozta élete legnehezebb döntését? Vagy az már kiderült, hogy kacsa volt?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:03

Amúgy pár embernél felmerült Pepe eladása, de én még biztos nem adnám el, max 30 millió környékén, mert amúgy nagyon jó formában volt tavaly és még bőven benne van 1-2 jó év. Kell a Ramos-Pepe-Varane tengely és Nacho is igen megbízható, szóval ott csak annyit változtatnék, hogy Varanenak több lehetőség jusson, de akár Nachonak is. Pl. Inigo Martinezt most nem látom jobbnak, mint a saját nevelésünket.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 11:45

Mondjuk valamilyen szinten de, Lopez kezében van. Aláírt szerződése van, így sokat a madridnál sem tehetnek. Ráadásul tudja, hogy előbb-utóbb Casillas jó eséllyel lépni fog. Kivárja.
Másképpen írom.

Ha közlik Diegoval, hogy Casillas és Navas mellett nem fog lehetőséget kapni, akkor választhat. Elüldögél 3,5 millióért a lelátón, néha a padon, vagy elfogadja egy másik csapat, hasonló ajánlatát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 21., hétfő 11:38

Egyébként szerintem Navas is akkor lesz hivatalos, ha az egyik kapusnak megvan az új csapata. Szép és jó, hogy Diego maradni akar, de a végső döntés nem az ő kezében van. Casillas előnyösebb helyzetben van ilyen szempontból, tudjuk miért.
Mondjuk valamilyen szinten de, Lopez kezében van. Aláírt szerződése van, így sokat a madridnál sem tehetnek. Ráadásul tudja, hogy előbb-utóbb Casillas jó eséllyel lépni fog. Kivárja.

Vissza: