Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:50

Dupláért bocs.
Nem értem vki miért a név alapján állapítja meg, hogy az adott játékos tud-e alkalmazkodni a csapat védekezéséhez, vagy sem. Monacoban rend szerint visszazárt.
Kíváncsi vagyok, Carletto milyen taktikát eszel ki. Lehet marad a 433, de egy 4213-is lehetséges, és váltogatni is lehet, nembeszélve a 442-ről, amit a szezon végén többször is alkalmzott.
Kerlon írta:Meg kell várni míg Allegri szétbarmolja a Juve-t és, akkor jövő nyáron kell dobbantani Pogbaért.
Adom, és akkor pár év múlva egy ilyen: Pogba-Kroos-James. Elől: Isco-Jese-Bale. Húúú az istenit.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. július 21., hétfő 12:47

Ezt már többször is láttam, hogy Khediráért 30+ millákat vizionálnak páran. Mire fel? Egy Toni Kroost, ugyanúgy egy év múlva lejáró szerződéssel adott el a BAYERN MŰNCHEN a Realnak 25-30 milláért. Érezzük már a különbséget... Tudom, hogy elszaladtak az árak, ezért 25 milliót reálisnak is tartanék érte, e fölött minden ajándék, annak ellenére is, hogy tudom, hogy Kroos lépni akart, kijelentette, hogy nem hosszabbít.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:46

Meg kell várni míg Allegri szétbarmolja a Juve-t és, akkor jövő nyáron kell dobbantani Pogbaért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 21., hétfő 12:45

attareal írta:A Real Madrid KHEDIRA odadásával csökkentené James árát.
:iszunk: :iszunk: :iszunk: :iszunk:
mekkora lenne :luck: :luck: :luck: :luck: :luck:
Kép

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:39

A Real Madrid KHEDIRA odadásával csökkentené James árát.
:iszunk: :iszunk: :iszunk: :iszunk:
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 21., hétfő 12:27

primrose írta:nem tudni, hogy melyik hír igaz. egyik nap ez, másik nap az. a maiak szerint maradni akar, hogy holnap mi lesz... :roll:
Leginkább kedd. :mrgreen:

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Khedira és Di María sorsa. Remélem sikerült Özil után küldeni a németet. Ha meg az argentin is távozik, akkor jöjjön a helyére egy Vidal/Pogba. Nem tudom kire van nagyobb esély. Pogba szerződése már "csak" két évig él, és állítólag nem akar hosszabbítani. Míg Vidalnak 1 évvel tovább van szerződése, de állítólag már megkerestük az ügynökét egy ajánlattal. :hmmm:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 21., hétfő 12:16

Rasta írta:Azt hiszem lemaradtam, amíg aludtam, de nem az volt, hogy Casillas meghozta élete legnehezebb döntését? Vagy az már kiderült, hogy kacsa volt?

nem tudni, hogy melyik hír igaz. egyik nap ez, másik nap az. a maiak szerint maradni akar, hogy holnap mi lesz... :roll:
But he is a good boy...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 21., hétfő 12:09

Azt hiszem lemaradtam, amíg aludtam, de nem az volt, hogy Casillas meghozta élete legnehezebb döntését? Vagy az már kiderült, hogy kacsa volt?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:03

Amúgy pár embernél felmerült Pepe eladása, de én még biztos nem adnám el, max 30 millió környékén, mert amúgy nagyon jó formában volt tavaly és még bőven benne van 1-2 jó év. Kell a Ramos-Pepe-Varane tengely és Nacho is igen megbízható, szóval ott csak annyit változtatnék, hogy Varanenak több lehetőség jusson, de akár Nachonak is. Pl. Inigo Martinezt most nem látom jobbnak, mint a saját nevelésünket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 11:45

Mondjuk valamilyen szinten de, Lopez kezében van. Aláírt szerződése van, így sokat a madridnál sem tehetnek. Ráadásul tudja, hogy előbb-utóbb Casillas jó eséllyel lépni fog. Kivárja.
Másképpen írom.

Ha közlik Diegoval, hogy Casillas és Navas mellett nem fog lehetőséget kapni, akkor választhat. Elüldögél 3,5 millióért a lelátón, néha a padon, vagy elfogadja egy másik csapat, hasonló ajánlatát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 21., hétfő 11:38

Egyébként szerintem Navas is akkor lesz hivatalos, ha az egyik kapusnak megvan az új csapata. Szép és jó, hogy Diego maradni akar, de a végső döntés nem az ő kezében van. Casillas előnyösebb helyzetben van ilyen szempontból, tudjuk miért.
Mondjuk valamilyen szinten de, Lopez kezében van. Aláírt szerződése van, így sokat a madridnál sem tehetnek. Ráadásul tudja, hogy előbb-utóbb Casillas jó eséllyel lépni fog. Kivárja.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 11:29

RealRaúl77 írta:
Géci írta:
Khedirás sztorihoz viszont annyit hozzáfűznék, hogy nehezen tudom elképzelni azt, hogy Khedira és DM is lépjen. Kettő közül szerintem csak egy fog lépni. :hmmm:
Ez akkor lesz hatalmas agyfasz, ha a herceg marad..
Nagyon remélem, hogy Carló ezt nem fogja engedni. Khedira felől nem emlékszem ilyen hírekre, hogy Carló kapar, hogy maradjon... Ja és értitek... DM nem érzi megbecsülve magát... :roll:
MyStiQ írta:Kibaszott nagy örömünnep lesz, ha eladjuk a Herceget. Hatalmas fék, talán az egyetlen ebben a keretben. Ráadásul Ő az egyedüli, akit kimondottan nem kedvelek a keretünkben.
Ezzel én is így vagyok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki fog érkezni akkor még a kp-ra. :hmmm: Ha az oldalt nézzük akkor Khedira távozása esetén Vidal jönne, DM távozása esetén meg Pogbára cuppannánk rá szerintem. James, Navas érkezésén felül én még számítok egy kps-ra. Kérdés, hogy ki lesz az :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 11:25

ez a kínai webshop? :mrgreen:
Futbol Mania, a hivatalos bolt után a legnagyobb forgalmat lebonyolító üzlet. Fasza kis bolt, tanusíthatom, főleg szezon végén vannak jó akcióik :mrgreen: Hivatalos boltban a mez 85 euró, náluk 45 volt.
Ez a James mez is csak ezt bizonyítja, remek marketingfogást csináltak vele.

Egyébként szerintem Navas is akkor lesz hivatalos, ha az egyik kapusnak megvan az új csapata. Szép és jó, hogy Diego maradni akar, de a végső döntés nem az ő kezében van. Casillas előnyösebb helyzetben van ilyen szempontból, tudjuk miért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 21., hétfő 11:14

Pepére nem jelentkezett senki? :kivagyhe: pedig jóvóna, pl. Mourinho tehetne már vmit... nem akarom h Varane menjen :(
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 11:14

Amúgy van valami fejlemény Varane hosszabbításával kapcsolatban? Csak mert előbb-utóbb jön majd egy klub, amely leteszi a 30 misit, a franciának meg tol egy jelenleginél bőven jobb fizu ajánlatot...onnantól meg nehéz ügy.

A legfrissebb hírek szerint sem Iker, sem pedig Diego Lopez nem akar távozni a csapatból, viszont Keylor Navas érkezése miatt, a Realnak muszáj les az egyik kapustól megválnia. Iker állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha arra Florentino Perez szólítja fel.
Navas amúgy már megvan? Mert ha Iker vagy Lopez hajlandó önként távozni,akkor oké ha jön, de ha nem...kirúgni azért egyiket sem rúgnám ki. Lopez tett azért, hogy itt lehessen, Iker meg mégiscsak klubikon meg cséká. Ha kivágjuk, kapjuk majd megint a fekáliát a képünkbe ezerrel.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 21., hétfő 11:10

Iker állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha arra Florentino Perez szólítja fel.
tökmindegy, a padon fog ülni fancsali pofával, ha marad. :lol:
James a 10-es mezszámot fogja viselni, a Real nem hivatalos boltjaiban már el is kezdték a James mezeket árulni.
ez a kínai webshop? :mrgreen:
Pepe és Xabi Alonso is lerövidítette a nyaralását és már holnap csatlakozni fognak a kerethez.
hát el is hiszem, hogy be vannak szarva, mert van náluk jobb a kezdőbe.
Kép
Kép
Kép

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 21., hétfő 11:07

A legfrissebb hírek szerint sem Iker, sem pedig Diego Lopez nem akar távozni a csapatból, viszont Keylor Navas érkezése miatt, a Realnak muszáj les az egyik kapustól megválnia. Iker állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha arra Florentino Perez szólítja fel.

James érkezésétől függetlenül Isco maradni fog, aki állítólag boldog madridban és nem fél sem Kroos, sem pedig James érkezésétől.

James a 10-es mezszámot fogja viselni, a Real nem hivatalos boltjaiban már el is kezdték a James mezeket árulni.

Pepe és Xabi Alonso is lerövidítette a nyaralását és már holnap csatlakozni fognak a kerethez.
But he is a good boy...

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 21., hétfő 10:34

csabi87 írta:Lajos hogy gondolta,hogy Varanera küldenek egy 25 milliós ajánlatot. :lol:
50-ért sem adnám oda...
Az egy dolog, hogy Te/mi nem adnád/adnánk oda ennyiért. De még mindig 30 millió a kivásárlási ára, ha jól rémlik. :)

Szerk: megelőztek. :D

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 21., hétfő 10:34

csabi87 írta:Lajos hogy gondolta,hogy Varanera küldenek egy 25 milliós ajánlatot. :lol:
50-ért sem adnám oda...
Azt hiszem még mindig 'csak' 30 millió a kivásárlási ára..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 21., hétfő 10:26

Lajos hogy gondolta,hogy Varanera küldenek egy 25 milliós ajánlatot. :lol:
50-ért sem adnám oda...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: