mekkora lenneattareal írta:A Real Madrid KHEDIRA odadásával csökkentené James árát.
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 21., hétfő 12:45
mekkora lenneattareal írta:A Real Madrid KHEDIRA odadásával csökkentené James árát.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 21., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 21., hétfő 12:27
Leginkább kedd.primrose írta:nem tudni, hogy melyik hír igaz. egyik nap ez, másik nap az. a maiak szerint maradni akar, hogy holnap mi lesz...
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 21., hétfő 12:16
Rasta írta:Azt hiszem lemaradtam, amíg aludtam, de nem az volt, hogy Casillas meghozta élete legnehezebb döntését? Vagy az már kiderült, hogy kacsa volt?
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 21., hétfő 12:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 21., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 11:45
Másképpen írom.Mondjuk valamilyen szinten de, Lopez kezében van. Aláírt szerződése van, így sokat a madridnál sem tehetnek. Ráadásul tudja, hogy előbb-utóbb Casillas jó eséllyel lépni fog. Kivárja.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 21., hétfő 11:38
Mondjuk valamilyen szinten de, Lopez kezében van. Aláírt szerződése van, így sokat a madridnál sem tehetnek. Ráadásul tudja, hogy előbb-utóbb Casillas jó eséllyel lépni fog. Kivárja.Egyébként szerintem Navas is akkor lesz hivatalos, ha az egyik kapusnak megvan az új csapata. Szép és jó, hogy Diego maradni akar, de a végső döntés nem az ő kezében van. Casillas előnyösebb helyzetben van ilyen szempontból, tudjuk miért.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 11:29
Nagyon remélem, hogy Carló ezt nem fogja engedni. Khedira felől nem emlékszem ilyen hírekre, hogy Carló kapar, hogy maradjon... Ja és értitek... DM nem érzi megbecsülve magát...RealRaúl77 írta:Ez akkor lesz hatalmas agyfasz, ha a herceg marad..Géci írta:
Khedirás sztorihoz viszont annyit hozzáfűznék, hogy nehezen tudom elképzelni azt, hogy Khedira és DM is lépjen. Kettő közül szerintem csak egy fog lépni.
Ezzel én is így vagyok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki fog érkezni akkor még a kp-ra.MyStiQ írta:Kibaszott nagy örömünnep lesz, ha eladjuk a Herceget. Hatalmas fék, talán az egyetlen ebben a keretben. Ráadásul Ő az egyedüli, akit kimondottan nem kedvelek a keretünkben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 21., hétfő 11:25
Futbol Mania, a hivatalos bolt után a legnagyobb forgalmat lebonyolító üzlet. Fasza kis bolt, tanusíthatom, főleg szezon végén vannak jó akcióikez a kínai webshop?![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 21., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 11:14
Navas amúgy már megvan? Mert ha Iker vagy Lopez hajlandó önként távozni,akkor oké ha jön, de ha nem...kirúgni azért egyiket sem rúgnám ki. Lopez tett azért, hogy itt lehessen, Iker meg mégiscsak klubikon meg cséká. Ha kivágjuk, kapjuk majd megint a fekáliát a képünkbe ezerrel.A legfrissebb hírek szerint sem Iker, sem pedig Diego Lopez nem akar távozni a csapatból, viszont Keylor Navas érkezése miatt, a Realnak muszáj les az egyik kapustól megválnia. Iker állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha arra Florentino Perez szólítja fel.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 21., hétfő 11:10
tökmindegy, a padon fog ülni fancsali pofával, ha marad.Iker állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha arra Florentino Perez szólítja fel.
ez a kínai webshop?James a 10-es mezszámot fogja viselni, a Real nem hivatalos boltjaiban már el is kezdték a James mezeket árulni.
hát el is hiszem, hogy be vannak szarva, mert van náluk jobb a kezdőbe.Pepe és Xabi Alonso is lerövidítette a nyaralását és már holnap csatlakozni fognak a kerethez.
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 21., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 21., hétfő 10:34
Az egy dolog, hogy Te/mi nem adnád/adnánk oda ennyiért. De még mindig 30 millió a kivásárlási ára, ha jól rémlik.csabi87 írta:Lajos hogy gondolta,hogy Varanera küldenek egy 25 milliós ajánlatot.![]()
50-ért sem adnám oda...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 21., hétfő 10:34
Azt hiszem még mindig 'csak' 30 millió a kivásárlási ára..csabi87 írta:Lajos hogy gondolta,hogy Varanera küldenek egy 25 milliós ajánlatot.![]()
50-ért sem adnám oda...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 21., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 21., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 21., hétfő 10:22
Ez akkor lesz hatalmas agyfasz, ha a herceg marad..Géci írta:
Khedirás sztorihoz viszont annyit hozzáfűznék, hogy nehezen tudom elképzelni azt, hogy Khedira és DM is lépjen. Kettő közül szerintem csak egy fog lépni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 21., hétfő 10:18
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem