Az nő?primrose írta:James and his wife Daniela at Madrid-Barajas Airport today.![]()
http://38.media.tumblr.com/4d9d19ffe8c1 ... o1_500.jpg
Nagyobb, mint a gyerek.

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 20., vasárnap 23:59
Az nő?primrose írta:James and his wife Daniela at Madrid-Barajas Airport today.![]()
http://38.media.tumblr.com/4d9d19ffe8c1 ... o1_500.jpg
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 20., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:44
Mondjuk nem lennék szomorú, ha CR a rekordhajhászások közben azért kicsit gyakrabban pihenne, és tenné ezt a padon mondjuk, és nem a pályán. Összhangba is lehetne ezt hozni, mikor majd Jesé felépül, ő meg egy kicsit pihen.dzsi91 írta: Apropó BBC , a két bástya érinthetetlen, de Benzema közel sem, 1-2 rossz meccs és megint kezdődik a füttykoncert stb...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 20., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 20., vasárnap 23:40
Még.Csak nekem van olyan érzésem,hogy ez az Isco gyerek nagyot fog robbantani jövőre? Ancelotti is ezen van vele képzeli el a jövő Madridját(legalábbis a Hierro-s hír nekem így jött le).Csak finom hangolni kell kicsit a srácot és kész.ziro4vr írta:Isco még nem az igazi a 3 kps rendszerben,
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. július 20., vasárnap 23:36
Ha még hozzáadok egy 3. kapust, ez még akkor is csak 21 ember.ateeemadrid írta:Navas, Lopez
Carvajal Arbeloa Varane Pepe Ramos Nacho Marcelo Coentrao
Xabi Illarra Modric Isco Kroos
CR Benz Bale Jesé James
Pont a nehéz meccsekre rakjuk be a fekete bárányokat? hát nem tudomateeemadrid írta:komolyabb csapatok ellen pedig lehet játszatni Illarrát vagy Xabit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 23:34
Komolyabb csapat ellen? És addig?komolyabb csapatok ellen pedig lehet játszatni Illarrát vagy Xabit.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 20., vasárnap 23:28
Valamennyire jogos, van benne kockázat, de Iscoban én bízok, hogy belefog jönni azon a poszton is. Nekem sem tetszett az ott nyújtott játéka eleinte, de a kupadöntőn a Barca ellen valami zseniálisat játszott. Persze ezt a teljesítményt stabilan hozni problémásabb lesz.ziro4vr írta:Kifejtem. Tudásra teljesen okés, ugyanakkor szerkezetileg, taktikailag problémás. Xabi és Illarra alapból nem mehet együtt, előbbi játékidejét limitálni kell már, utóbbi meg továbbra is talány a számomra. Isco még nem az igazi a 3 kps rendszerben, persze erre lehet mondani, hogy sokat kell majd ott tolni, aztán belejön, de ennél azért komplikáltabb a szitu. Kroos és Modric együtt kiváló, külön-külön is persze, de melléjük harmadiknak egy sokat mozgó, kockázatot inkább vállaló "ösztönlény" illene.ateeemadrid írta: Hát oké, nekem is jobban tetszene egy Gago - Granero - Khedira tengely, de azért ez nem olyan rossz. Főleg, hogy Jamest is kipróbálják majd ott. Meg azért bőven benne van az is, hogy igazolunk még a középpályára.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:17
Kifejtem. Tudásra teljesen okés, ugyanakkor szerkezetileg, taktikailag problémás. Xabi és Illarra alapból nem mehet együtt, előbbi játékidejét limitálni kell már, utóbbi meg továbbra is talány a számomra. Isco még nem az igazi a 3 kps rendszerben, persze erre lehet mondani, hogy sokat kell majd ott tolni, aztán belejön, de ennél azért komplikáltabb a szitu. Kroos és Modric együtt kiváló, külön-külön is persze, de melléjük harmadiknak egy sokat mozgó, kockázatot inkább vállaló "ösztönlény" illene.ateeemadrid írta: Hát oké, nekem is jobban tetszene egy Gago - Granero - Khedira tengely, de azért ez nem olyan rossz. Főleg, hogy Jamest is kipróbálják majd ott. Meg azért bőven benne van az is, hogy igazolunk még a középpályára.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 20., vasárnap 23:13
Persze, vannak problémák is, de nem kell túldramatizálni a dolgot.tucsoki írta:Elég sokan megfogalmazták hogy miért is "probléma" ez, persze, el lehet intézni ennyivel is.
Hát oké, nekem is jobban tetszene egy Gago - Granero - Khedira tengely, de azért ez nem olyan rossz. Főleg, hogy Jamest is kipróbálják majd ott. Meg azért bőven benne van az is, hogy igazolunk még a középpályára.nekem ez nem jó
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 20., vasárnap 23:12
Sántít.... Illarra, Isco szerintem kevés "padra". Xabi pedig szerintem nem kellene már kezdőnek..ziro4vr írta:nekem ez nem jóateeemadrid írta: Xabi Illarra Modric Isco Kroos
szerintem gyönyörű.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:11
nekem ez nem jóateeemadrid írta: Xabi Illarra Modric Isco Kroos
szerintem gyönyörű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 22:56
Ami a félelmetes:CR Benz Bale Jesé James
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 20., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 20., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 20., vasárnap 22:48
Annyi, de annyi ellenérv szól James ellen, érthetetlen miért erőltetjük ennyire ezt a transzfert. Mérges vagyok.___Samy___ írta:viszont azt is kalkuláld bele, hogy a két robot nem lesz kivéve a kezdőből, max eltiltás vagy sérülés eseténJamessel egyszerre 3 helyre is lenne egy új játékosunk, egy centerrel meg csak 1 pozícióra.
jó dolog ez az univerzálisság, de mi ér többet, ha van egy olyan embered, akit elől bárhová be lehet dobni, de egyik helyen sem muzsikál a legjobban (én úgy vettem észre, hogy egy ék mögött szeret totál kötetlenül játszani), vagy egy olyan, aki csak egy posztra jó, de ott jobb, mint james?
és akkor még arról nem is beszéltem, hogy állítólag van nekünk egy jesénk is
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 20., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 20., vasárnap 22:11
Egy évig még mindenképpen megtartanám. Előző éve tanuló év volt a szemeben. Ancelotti eldöntötte, hogy hol szeretné játszatni, és bízik benne. Isco is látszólag mindent megtesz, hogy eleget tegyen az elvárásoknak. Plusz állítólag most Hierronak Ő lesz az egyik dolga.MyStiQ írta:Toky: Iscoval mit csinálnál?
Szerintem Isco és Jesé nem fog egymással "meccselni", hacsak nem XBox-on.realistahuni írta:James érkezésével szerintem Isco és Jesé kell lejátsza egymás közt a túlélő meccset. Végig padozni egyik sem akar az biztos, viszont ha jönnek a sérülések vagy az eltiltások, valamelyikből első számú kiegészítőember lehet. Isco jókora előnnyel indul most Jesé sérülése miatt, kíváncsi vagyok kihasználja-e.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 20., vasárnap 21:54
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem