Így lesz , meg van a helye . Cső !

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. július 22., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. július 22., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 22., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 22., kedd 15:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 21., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 23:42
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 20., vasárnap 23:37
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 20:17
Legyen Neked igazad és legyünk ilyen kezdővel majd EREDMÉNYESEK. De vannak kételyeim erősen...Banán írta:Menjek a fenébe, meg anti foci és társai, de nekem bejött a 4-4-2 is amit a nagyobb csapatok ellen toltunk, hiszen abból nagyon gyorsan 4-2-4 lett és azért volt ilyen eredményes, de ebbe most nem akarok belemenni annyira, a lényeg:
----------CR-Benz----------
James-Kroos-Modric-Bale
Ha már jönni fog a kolumbiai gyerek és DM megy biztosan ezt tolnám a nagyobb meccseken, ütős is lenne az fix, plusz utánanéztem jobban és James csak a VB játszott ennyire előre, szokott ő hátrébb is és mind a 2 oldalon is tud játszani.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 18:55
Félreértesz én nem vagyok DM ellen, nagyon jó és fontos játékos ő, már említettem, hogy aki látta élőben is játszani a csapatot és a mozgását tudta követni láthatta, hogy 2x akkora munkát végez mint a többiek, DE ha el akar menni, akkor mehet. Én elsősorban Madrid drukker vagyok (nincs is jelenleg kedvencemattareal írta:Nah végre valaki. Mostmár imádkozom, hogy igazoljuk le, és mutassa meg nekik, hogy tudná ő DM-et nemcsak hogy helyettesíteni, de köröket is verne rá, mint Bél a Bartrára.Banán írta:Menjek a fenébe, meg anti foci és társai, de nekem bejött a 4-4-2 is amit a nagyobb csapatok ellen toltunk, hiszen abból nagyon gyorsan 4-2-4 lett és azért volt ilyen eredményes, de ebbe most nem akarok belemenni annyira, a lényeg:
James-Kroos-Modric-Bale
Ha már jönni fog a kolumbiai gyerek és DM megy biztosan ezt tolnám a nagyobb meccseken, ütős is lenne az fix, plusz utánanéztem jobban és James csak a VB játszott ennyire előre, szokott ő hátrébb is és mind a 2 oldalon is tud játszani.
A VB-n jóformán csak papíron volt posztja, a páylán ő mindenhol volt. Rá épült a csapat, és ez az egyetlen félelmem, hiszen itt nem rá épülne a játékunk...
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:39
Nah végre valaki. Mostmár imádkozom, hogy igazoljuk le, és mutassa meg nekik, hogy tudná ő DM-et nemcsak hogy helyettesíteni, de köröket is verne rá, mint Bél a Bartrára.Banán írta:Menjek a fenébe, meg anti foci és társai, de nekem bejött a 4-4-2 is amit a nagyobb csapatok ellen toltunk, hiszen abból nagyon gyorsan 4-2-4 lett és azért volt ilyen eredményes, de ebbe most nem akarok belemenni annyira, a lényeg:
James-Kroos-Modric-Bale
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 19., szombat 12:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 10:21
Másik amikor AtMa ellen 3-0-ra nyertünk kupában, ő játszott, Pepével rutinból megették Costátziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. július 19., szombat 10:16
Matt009 írta:Ebben nem értek egyet. Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában. Kroos védőmunkája messze elmarad Xabitól, évek múlva talán ott lehet, de amit lehoz Xabi rutinból, azt Kroos még nem tudja. Ha kialakul a Kroos-Modric-DM kp, akkor az elején baromi instabil lesz, és csak idővel fog stabilizálódni, amikor mindenki megérti az új szerepét. Ennek a kp-nak elég jó a munkabírása, előre játékban szerintem nincs ennél erősebb kp, max a BM-é egy felépült Thiagoval, de Kroos távozásával már nem olyan biztos ez sem.Kroos meg többet melózik mint Xabi![]()
Ami a legfontosabb lenne az az, hogy legyen legalább 2 olyan helyettesünk a kp-n, aki minőségi beugrást jelenthetne. Az egyik nyilván Xabi, a másik meg mondjuk Isco, ha be tudna ugrani a leghátsó pozíción kívül valamelyikbe. Utolsó embernek meg Khedira lenne jó, ahogy Kapor is írta, de Csokival is nehéz lenne vitatkozni, miszerint nem engedhetjük el jövőre ingyen. Illarát esetleg elfogadnám, mert ezen öt labdarúgó mellett amúgy sem fog sok sót megenni, és ha a sérülések elkerülnek minket, akkor max a kupában szerepel, úgyhogy Illara tartható 6. embernek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 21:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 19:52
ja, erre a legjobb, mentally strong a csávó, majd ha beáll az a deulofeu, szépen be kell rá küldeni az öregetGalacticos írta: mindenesetre én azt a meccset neki nem felejtem el amikor berakták ellene tellot, és épp akkor sztárolták nagyon a barcások, ő meg állandóan kivezette az alapvonalon a srácot, aki úgy tízszer gyorsabb volt nála.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 19:51
Galacticos írta:így van.ziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
mindenesetre én azt a meccset neki nem felejtem el amikor berakták ellene tellot, és épp akkor sztárolták nagyon a barcások, ő meg állandóan kivezette az alapvonalon a srácot, aki úgy tízszer gyorsabb volt nála.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 18., péntek 19:48
így van.ziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 19:46
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem