Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:44

dzsi91 írta: Apropó BBC , a két bástya érinthetetlen, de Benzema közel sem, 1-2 rossz meccs és megint kezdődik a füttykoncert stb...
Mondjuk nem lennék szomorú, ha CR a rekordhajhászások közben azért kicsit gyakrabban pihenne, és tenné ezt a padon mondjuk, és nem a pályán. Összhangba is lehetne ezt hozni, mikor majd Jesé felépül, ő meg egy kicsit pihen.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 23:43

Amúgy visszatérve megint a mez szerződésekhez, mivel Perez csupa adidasban játszó világsztárt igazol, ezért megint lehetne verni az asztalt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 20., vasárnap 23:41

Van esély rá, hogy a jövőhéten bejelentjük Keylor Navast, esetleg James-t?
Mondjuk nekem már az hatalmas elég tétel lenne, ha holnap egy official Khedira-Arsenal hír lenne. :)

Lehet az előrevetítené még egy kp-s érkezését? Vagy nekivágunk a szezonnak egy Illarra, Xabi, Isco, Modric, Kroos, DM/James pakkal...bánatomra ez a valószínű.

Sajnos az álmom, hogy legyen egy Pogba-Modric-Kroos kp-nk....egyre távolodik... :(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 20., vasárnap 23:40

ziro4vr írta:Isco még nem az igazi a 3 kps rendszerben,
Még.Csak nekem van olyan érzésem,hogy ez az Isco gyerek nagyot fog robbantani jövőre? Ancelotti is ezen van vele képzeli el a jövő Madridját(legalábbis a Hierro-s hír nekem így jött le).Csak finom hangolni kell kicsit a srácot és kész.

AteeMadrid-ál értek egyet, kicsit túlaggódjátok szerintem, James nem DiMaria helyett jött ,hanem Morata pótlására(nem konkrétan az ő posztjára hanem az ő feladatára).Azért ez a Jesé-James duó nem kicsit minőség ha bárkivel gebasz lenne a BBC-ből.

Apropó BBC , a két bástya érinthetetlen, de Benzema közel sem, 1-2 rossz meccs és megint kezdődik a füttykoncert stb... Ismerjük mennyire hullámvasút néha, nem lepődnék meg ha valamelyik fiatal kiszorítaná Benz-t.Persze egy formában lévő Benzema nálam is alapkezdő de hajlamos kiengedni.

Mindenki nyugodjon le a picsába jönni fog még egy kp. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. július 20., vasárnap 23:36

ateeemadrid írta:Navas, Lopez
Carvajal Arbeloa Varane Pepe Ramos Nacho Marcelo Coentrao
Xabi Illarra Modric Isco Kroos
CR Benz Bale Jesé James
Ha még hozzáadok egy 3. kapust, ez még akkor is csak 21 ember.
A kp még mindig nem lenne így az igazi, Alonso már nagyon régen nem szint, Illarra sosem volt és sosem lesz, marad 3 ember érdemben, akiből 1 Isco, akinek nem tudom sikerül-e találni posztot 433ban. Esetleg egy felfelé mutató háromszög a kp-n, elől pedig lefelé mutató.
ateeemadrid írta:komolyabb csapatok ellen pedig lehet játszatni Illarrát vagy Xabit.
Pont a nehéz meccsekre rakjuk be a fekete bárányokat? hát nem tudom
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 23:34

komolyabb csapatok ellen pedig lehet játszatni Illarrát vagy Xabit.
Komolyabb csapat ellen? És addig?
A Barcán kívül, a csoportkörben találkozunk - talán - kétszer komolyabb csapattal, aztán tavaszig semmi.
Valaki(k) csúnyán megszívják a következő évet, akár James jön, akár Pogba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 20., vasárnap 23:28

ziro4vr írta:
ateeemadrid írta: Hát oké, nekem is jobban tetszene egy Gago - Granero - Khedira tengely, de azért ez nem olyan rossz. Főleg, hogy Jamest is kipróbálják majd ott. Meg azért bőven benne van az is, hogy igazolunk még a középpályára.
Kifejtem. Tudásra teljesen okés, ugyanakkor szerkezetileg, taktikailag problémás. Xabi és Illarra alapból nem mehet együtt, előbbi játékidejét limitálni kell már, utóbbi meg továbbra is talány a számomra. Isco még nem az igazi a 3 kps rendszerben, persze erre lehet mondani, hogy sokat kell majd ott tolni, aztán belejön, de ennél azért komplikáltabb a szitu. Kroos és Modric együtt kiváló, külön-külön is persze, de melléjük harmadiknak egy sokat mozgó, kockázatot inkább vállaló "ösztönlény" illene.
Valamennyire jogos, van benne kockázat, de Iscoban én bízok, hogy belefog jönni azon a poszton is. Nekem sem tetszett az ott nyújtott játéka eleinte, de a kupadöntőn a Barca ellen valami zseniálisat játszott. Persze ezt a teljesítményt stabilan hozni problémásabb lesz.
Illarranak pedig ugyanúgy megadnám a lehetőséget a bizonyításra, mert a posztján rendre jól teljesített. Xabiban is szerintem még simán benne van 1 jó szezon. És akkor még plusszban kilehet próbálni ott Jamest is, lehet ott is képes nagyszerű teljesítményre.

Szóval a Kroos - Modric duó természetesen alap, melléjük pedig ellenféltől függően lehet játszatni valakit. A bajnokságban, vagy kupában szerintem bőven elég egy Kroos - Modric - Isco/James hármas, komolyabb csapatok ellen pedig lehet játszatni Illarrát vagy Xabit.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:17

ateeemadrid írta: Hát oké, nekem is jobban tetszene egy Gago - Granero - Khedira tengely, de azért ez nem olyan rossz. Főleg, hogy Jamest is kipróbálják majd ott. Meg azért bőven benne van az is, hogy igazolunk még a középpályára.
Kifejtem. Tudásra teljesen okés, ugyanakkor szerkezetileg, taktikailag problémás. Xabi és Illarra alapból nem mehet együtt, előbbi játékidejét limitálni kell már, utóbbi meg továbbra is talány a számomra. Isco még nem az igazi a 3 kps rendszerben, persze erre lehet mondani, hogy sokat kell majd ott tolni, aztán belejön, de ennél azért komplikáltabb a szitu. Kroos és Modric együtt kiváló, külön-külön is persze, de melléjük harmadiknak egy sokat mozgó, kockázatot inkább vállaló "ösztönlény" illene.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 20., vasárnap 23:13

tucsoki írta:Elég sokan megfogalmazták hogy miért is "probléma" ez, persze, el lehet intézni ennyivel is.
Persze, vannak problémák is, de nem kell túldramatizálni a dolgot.
Aki pár játékostól félti a játéklehetőséget, az azért gondoljon bele abba is, hogy jövőre 6 kupáért leszünk versenyben. Nem beszélve a sérülésekről. Szóval szerintem ezzel nem lesz különösebb gond, főleg ha a kpról távozik Casemiro, Khedira és DiMaria is.
Aki meg az árát sokallja, az meg szerintem nyugodtan megbízhat Perez papában, érti a dolgát.

Úgyhogy oké, megértem ha valakinek vannak fenntartásai James leigazolásával kapcsolatban, de azért nem kell eltúlozni a dolgot.
nekem ez nem jó :/
Hát oké, nekem is jobban tetszene egy Gago - Granero - Khedira tengely, de azért ez nem olyan rossz. Főleg, hogy Jamest is kipróbálják majd ott. Meg azért bőven benne van az is, hogy igazolunk még a középpályára.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 20., vasárnap 23:12

ziro4vr írta:
ateeemadrid írta: Xabi Illarra Modric Isco Kroos
szerintem gyönyörű. :'(
Sántít.... Illarra, Isco szerintem kevés "padra". Xabi pedig szerintem nem kellene már kezdőnek..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 23:11

ateeemadrid írta: Xabi Illarra Modric Isco Kroos
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 22:56

CR Benz Bale Jesé James
Ami a félelmetes:
nettó 17 milla, 8-9 milla, 10 milla, 1-2(?) és 8 milla.
Ez nagyjából évi 90 millió bruttóban, na takarodjatok :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 20., vasárnap 22:55

Elég sokan megfogalmazták hogy miért is "probléma" ez, persze, el lehet intézni ennyivel is.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 20., vasárnap 22:52

Az legyen a legnagyobb problémánk, hogy egy rohadtul tehetséges, nagy potenciállal és jó marketinggel rendelkező fiatal, madridista srácot igazolunk a csapatba. :)

Navas, Lopez
Carvajal Arbeloa Varane Pepe Ramos Nacho Marcelo Coentrao
Xabi Illarra Modric Isco Kroos
CR Benz Bale Jesé James

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 20., vasárnap 22:48

___Samy___ írta:
Jamessel egyszerre 3 helyre is lenne egy új játékosunk, egy centerrel meg csak 1 pozícióra.
viszont azt is kalkuláld bele, hogy a két robot nem lesz kivéve a kezdőből, max eltiltás vagy sérülés esetén
jó dolog ez az univerzálisság, de mi ér többet, ha van egy olyan embered, akit elől bárhová be lehet dobni, de egyik helyen sem muzsikál a legjobban (én úgy vettem észre, hogy egy ék mögött szeret totál kötetlenül játszani), vagy egy olyan, aki csak egy posztra jó, de ott jobb, mint james?

és akkor még arról nem is beszéltem, hogy állítólag van nekünk egy jesénk is
Annyi, de annyi ellenérv szól James ellen, érthetetlen miért erőltetjük ennyire ezt a transzfert. Mérges vagyok.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 20., vasárnap 22:25

Én ezzel a James üggyel úgy vagyok, hogy totál felesleges!Hova?Minek?Ennyiért?(tudom nem az én pénzem) Ha a támadószekcióba jön akkor még okés valamennyire, akkor csak az ára miatt fanyalgok, illetve Isco miatt!Mint már írtam, tudom nem az én pénzem meg vissza is hozhatja az árát, de nekem akkor sem tetszik, hogy a kispadra igazolnak ennyiért, már pedig ha előre jön akkor kispados lesz!Plusz ott van Isco és Jesé is akik közül az egyiknek így előbb vagy utóbb mennie kell!Mindkettő fiatal,tehetséges ráadásul spanyol játékosok, Isco játéka még nagyon tetszik is, sajnálnám ha mennie kellene...(Özil-Isco csere? :mrgreen: )
A nagyobb baj akkor lenne ha DM helyére hoznánk...végre lehetett volna egy szinte tökéletes középpálya(DM-Modric-Kroos) amit ugyebár mennyien akartak!HA DM menni akart akkor okés nem lehet ideláncolni, de akkor se James jöjjön a helyére, aki se védekezésben se mezőnymunkában nem tudja pótolni szerintem...Valaki itt írta, hogy majd a James-Modric-Kroos kp-val tarol a csapat...na szerintem itt lenne annyi az egésznek!Csapatvédekezés(amit nem olyan könnyű elsajátítani) ide vagy oda kell a kp-ra 1 ember aki védekezésben aprít!Persze ma már nincsenek (nagyon) olyan játékosok akik csak megszerzik a labdát és aztán lepasszolják és ennyi, de azért kell egy arc a középpályára aki ehhez is ért!Márpedig amennyit láttam Jamest ehhez nem ért, ha pedig Modricnak vagy Kroosnak kell sokat védekeznie akkor oda az igazi erényük!
Nálam még mindig a Modric-Vidal(talán Pogba)-Kroos kp lenne a tökéletes és szerintem mondjuk Vidal sem kerülne többe mint James, sőt talán Pogba sem!Ettől függetlenül bízom Ancellotiban biztos vagyok benne, hogy megfogja oldani a problémát! :)
(na jó sokat írtam többet megint nem írok egy ideig :mrgreen: )

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 20., vasárnap 22:11

MyStiQ írta:Toky: Iscoval mit csinálnál?
Egy évig még mindenképpen megtartanám. Előző éve tanuló év volt a szemeben. Ancelotti eldöntötte, hogy hol szeretné játszatni, és bízik benne. Isco is látszólag mindent megtesz, hogy eleget tegyen az elvárásoknak. Plusz állítólag most Hierronak Ő lesz az egyik dolga.
Aztán következő szezon végén már tisztábban fogjuk látni, hogy képes lesz-e átvenni Modrictól majd a stafétát. Ha igen, akkor hosszú távra terveznék Vele. Ha nem, és Ancelotti vagy a szisztémája(!) marad később is, akkor Real szemszögéből nézve nem adnám el, de az Ő érdekében távoznia kéne.
realistahuni írta:James érkezésével szerintem Isco és Jesé kell lejátsza egymás közt a túlélő meccset. Végig padozni egyik sem akar az biztos, viszont ha jönnek a sérülések vagy az eltiltások, valamelyikből első számú kiegészítőember lehet. Isco jókora előnnyel indul most Jesé sérülése miatt, kíváncsi vagyok kihasználja-e.
Szerintem Isco és Jesé nem fog egymással "meccselni", hacsak nem XBox-on. :mrgreen: Isco a középpályán lesz (ha csak nem lesz valami nagy krach), Jesé meg a a támadók közt.

Benzema poszthoz:
Ugye többen is írták már, hogy Isco nem volt jó Benzema alternatívájaként. Ahogy szerintem Jesé sem volt az abban a kétszer(?) kis időben, amikor ott játszott. Ott helyben kell tudni megtartani a labdát, nem nyomhatják el (CR, Isco, Jesé), olykor akár egyérintővel tovább tenni azt, mert nincs idő babusgatni (Isco, CR). Ha labdavezetésre is vetemedik valaki, akkor röviden, a "lábán" kell vezetnie azt, nem tolhatja meg hosszabban, hogy utána fut (CR, Bale és gyakran Jesé is). És ha mi nyomunk, okosan bele kell mennie a darálóba. Hol kimozogni, hol érkezni a labdára (Isco, Bale).
Zárójelekbe azokat írtam, akik nem felelnek meg szerintem annak a pontnak. Benzema azért (is) jó ott, mert Ő nem egy támadó (szélső/középpályás), hanem csatár, akiben van kellő labdaérzék ÉS fantázia(!). Azaz egy csatár, aki egy picit(!) hátrébb is megállja a helyét. Nem a szélen vagy a középpályán, hanem max. 2. csatárként. Én ezért nem erőltetnék a posztjára olyan játékost, aki eredendően nem csatár. Más a játékfelfogása, és mindig lesz több olyan pont, ami miatt nem tudja majd megfelelően pótolni a franciát. Én csak ezért (meg az ára miatt) nem értem James leigazolását, és vannak kétségeim afelől, hogy elől mind a hármukat tudja majd pótolni.
De reméljük a legjobbakat. Bale-nek sem igazán örültem előtte, aztán... Aztán még mindig nem győzött meg. :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 20., vasárnap 21:54

James érkezésével szerintem Isco és Jesé kell lejátsza egymás közt a túlélő meccset. Végig padozni egyik sem akar az biztos, viszont ha jönnek a sérülések vagy az eltiltások, valamelyikből első számú kiegészítőember lehet. Isco jókora előnnyel indul most Jesé sérülése miatt, kíváncsi vagyok kihasználja-e.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 20., vasárnap 21:43

Jamessel egyszerre 3 helyre is lenne egy új játékosunk, egy centerrel meg csak 1 pozícióra.
viszont azt is kalkuláld bele, hogy a két robot nem lesz kivéve a kezdőből, max eltiltás vagy sérülés esetén
jó dolog ez az univerzálisság, de mi ér többet, ha van egy olyan embered, akit elől bárhová be lehet dobni, de egyik helyen sem muzsikál a legjobban (én úgy vettem észre, hogy egy ék mögött szeret totál kötetlenül játszani), vagy egy olyan, aki csak egy posztra jó, de ott jobb, mint james?

és akkor még arról nem is beszéltem, hogy állítólag van nekünk egy jesénk is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 20., vasárnap 21:41

sonic írta:Szerintem is egyertelmuen a tamadoharmadba erkezik James, ha jon akkor Morata "helyett" jon, nyilvan tobb jatekperccel, es hat egeszen mas minoseget kepvisel. Az arat most hagyjuk, azt nem a mi dolgunk megitelni hogy megeri-e vagy sem, Perezek szerintem ertenek az ilyesmihez. Kovetkezo szezonra lesz elore CR, Benzema, Bale, James, es Jese, illetve meg jatszhat a tamadoharmadban Isco is, de ra ugy tunik hogy Carlo elsosorban a KP-n szamit. 5+1 jatekos 3 posztra. Ez szerintem semmikeppen nem sok, min 60 tetmeccsunk lesz elvileg, kell oda ennyi ember, letszamra es minosegre sem tulzas egyaltalan. En egyaltalan nem vagyok ellene a leigazolasanak, abszolut minosegi erosites, mindharom tamadoposzton kepes jatszani, jo jatekos, nagy potenciallal, kivalo hozzaallassal es szemelyiseggel, beleillik a Real Madrid profiljaba. Ha jon akkor en orulni fogok.

DiMaria ugyet ettol fuggetlenul kell kezelni, o ha el lesz adva, akkor azert mert tavozni akar. Carlo megtartana ez egyertelmu, es ha maradni akar akkor lesz is ra lehetosege, ellenkezo esetben pedig jo arat fogunk erte kapni. Ha vegul Khedira es DiMaria is tavozik Casemiro utan, akkor szinte biztosra veszem hogy fog erkezni Kroos mellett meg egy jatekos a kozeppalyara az o potlasukra.
Na végre valaki. Tegnap valami hasonlót fogalmaztam meg, kicsit bővebben, de nem volt túl népszerű a hozzászólásom (bár igazából reakciót talán 2, ha kapott...). Ugyanígy gondolkodom én is. 4, majd később Jesével 5 ember arra a 3 posztra nem sok. Kell is. És DM ügye ettől független.. Ebben is biztos vagyok.

Szerintem nem kimondottan Karim mögé akarunk igazolni. Olyan embert keresnek - HA nem Perez kattant el agyilag megint... - aki elöl bárhol bevethető. James leigazolásával Cé nem nyírná ki magát, Benzema nem pukkadna ki tavaszra, ráadásul egy esetleges komolyabb sérülés esetén sem az van, hogy DM vagy Isco kerül fel kényszerből (a kényszert a Carlo által elképzelt Madrid szerint kell érteni), hanem tényleg egy olyan ember, aki elöl érzi magát otthonosan.

Pontosan, erről lenne itt szó.

És még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok James mellett, sem ellene. Csak elfogadom Perez és (remélem) Carlo döntését, és én ebben látom az okokat, illetve megoldásokat. Ha nem jön, nem fogok sírva fakadni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: