MyStiQ írta:Toky: Iscoval mit csinálnál?
Egy évig még mindenképpen megtartanám. Előző éve tanuló év volt a szemeben. Ancelotti eldöntötte, hogy hol szeretné játszatni, és bízik benne. Isco is látszólag mindent megtesz, hogy eleget tegyen az elvárásoknak. Plusz állítólag most Hierronak Ő lesz az egyik dolga.
Aztán következő szezon végén már tisztábban fogjuk látni, hogy képes lesz-e átvenni Modrictól majd a stafétát. Ha igen, akkor hosszú távra terveznék Vele. Ha nem, és Ancelotti vagy a szisztémája(!) marad később is, akkor Real szemszögéből nézve nem adnám el, de az Ő érdekében távoznia kéne.
realistahuni írta:James érkezésével szerintem Isco és Jesé kell lejátsza egymás közt a túlélő meccset. Végig padozni egyik sem akar az biztos, viszont ha jönnek a sérülések vagy az eltiltások, valamelyikből első számú kiegészítőember lehet. Isco jókora előnnyel indul most Jesé sérülése miatt, kíváncsi vagyok kihasználja-e.
Szerintem Isco és Jesé nem fog egymással "meccselni", hacsak nem XBox-on.

Isco a középpályán lesz (ha csak nem lesz valami nagy krach), Jesé meg a a támadók közt.
Benzema poszthoz:
Ugye többen is írták már, hogy Isco nem volt jó Benzema alternatívájaként. Ahogy szerintem Jesé sem volt az abban a kétszer(?) kis időben, amikor ott játszott. Ott helyben kell tudni megtartani a labdát, nem nyomhatják el (CR, Isco, Jesé), olykor akár egyérintővel tovább tenni azt, mert nincs idő babusgatni (Isco, CR). Ha labdavezetésre is vetemedik valaki, akkor röviden, a "lábán" kell vezetnie azt, nem tolhatja meg hosszabban, hogy utána fut (CR, Bale és gyakran Jesé is). És ha mi nyomunk, okosan bele kell mennie a darálóba. Hol kimozogni, hol érkezni a labdára (Isco, Bale).
Zárójelekbe azokat írtam, akik nem felelnek meg szerintem annak a pontnak. Benzema azért (is) jó ott, mert Ő nem egy támadó (szélső/középpályás), hanem csatár, akiben van kellő labdaérzék ÉS fantázia(!). Azaz egy csatár, aki egy picit(!) hátrébb is megállja a helyét. Nem a szélen vagy a középpályán, hanem max. 2. csatárként. Én ezért nem erőltetnék a posztjára olyan játékost, aki eredendően nem csatár. Más a játékfelfogása, és mindig lesz több olyan pont, ami miatt nem tudja majd megfelelően pótolni a franciát. Én csak ezért (meg az ára miatt) nem értem James leigazolását, és vannak kétségeim afelől, hogy elől mind a hármukat tudja majd pótolni.
De reméljük a legjobbakat. Bale-nek sem igazán örültem előtte, aztán... Aztán még mindig nem győzött meg.