Az a baj neki szerintem az kéne, hogy ráépüljön egy csapat, hogy övé legyen a varázspálca... ahhoz meg azért egyelőre ide kevés.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 20., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 20., vasárnap 21:33
Próbálta pár meccsen, de nem volt az igazi...nmate írta:Én már csak azt nem értem Carlo miért nem próbálta még ki Iscot Karim helyén... jól tartja meg a labdákat, jók az ütempasszai és kapura is veszélyes.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 20., vasárnap 21:32
én úgy emlékszem, h kipróbálta. talán az atletico elleni kupavisszavágón.nmate írta:Én már csak azt nem értem Carlo miért nem próbálta még ki Iscot Karim helyén... jól tartja meg a labdákat, jók az ütempasszai és kapura is veszélyes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 20., vasárnap 21:32
próbálta márnmate írta:Én már csak azt nem értem Carlo miért nem próbálta még ki Iscot Karim helyén... jól tartja meg a labdákat, jók az ütempasszai és kapura is veszélyes.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 21:32
adom. ha az én ízlésemnek felelnének meg perezék, akkor Pogba, plusz előre egy mindenes, aki középen is elvan..nemtom, olyan aubameyang-féle, csak tökösebb a kapu előtt___Samy___ írta:szó se róla, jó játékos james
de ha már annyira benzema mögé akarunk igazolni, akkor olyan embert vegyünk már, aki csatárt is játszik, nem csak ott próbálgatják...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 20., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 20., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 20., vasárnap 21:27
+ Érdemben januártól egy Jesé is lenne a támadóhármasban, amikor már komolyan kell venni a rotálást is. (sérüléseket nem is számoltuk bele, de remélhetőleg ebből nem lesz sok. kopp-kopp-kopp.)MyStiQ írta:Toky: Iscoval mit csinálnál?
Egyébként írtam asszem tegnap egy hozzászólást, nem tudom reagált-e rá valaki, de a lényege az volt, hogy hozzuk Pogbát (vagy Vidalt, de őt én annyira nem szeretném itt látni...) és Jamest is idén. Előbbivel összejön a Pogba - Kroos - Modric trió, akiket Isco és Illarra/Xabi tehermentesít, előre meg lesz egy Cé - Benzema - Bale - James négyesünk, aki közül 3 játszik. Pénzkidobás vagy sem, luxus vagy sem, brutális csapatunk lenne így.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 20., vasárnap 21:26
Ezt én is így gondolom. Khedira amennyiben távozik, szerintem rárepülünk Vidalrasonic írta:Szerintem is egyertelmuen a tamadoharmadba erkezik James, ha jon akkor Morata "helyett" jon, nyilvan tobb jatekperccel, es hat egeszen mas minoseget kepvisel. Az arat most hagyjuk, azt nem a mi dolgunk megitelni hogy megeri-e vagy sem, Perezek szerintem ertenek az ilyesmihez. Kovetkezo szezonra lesz elore CR, Benzema, Bale, James, es Jese, illetve meg jatszhat a tamadoharmadban Isco is, de ra ugy tunik hogy Carlo elsosorban a KP-n szamit. 5+1 jatekos 3 posztra. Ez szerintem semmikeppen nem sok, min 60 tetmeccsunk lesz elvileg, kell oda ennyi ember, letszamra es minosegre sem tulzas egyaltalan. En egyaltalan nem vagyok ellene a leigazolasanak, abszolut minosegi erosites, mindharom tamadoposzton kepes jatszani, jo jatekos, nagy potenciallal, kivalo hozzaallassal es szemelyiseggel, beleillik a Real Madrid profiljaba. Ha jon akkor en orulni fogok.
DiMaria ugyet ettol fuggetlenul kell kezelni, o ha el lesz adva, akkor azert mert tavozni akar. Carlo megtartana ez egyertelmu, es ha maradni akar akkor lesz is ra lehetosege, ellenkezo esetben pedig jo arat fogunk erte kapni. Ha vegul Khedira es DiMaria is tavozik Casemiro utan, akkor szinte biztosra veszem hogy fog erkezni Kroos mellett meg egy jatekos a kozeppalyara az o potlasukra.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 20., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 20., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 20., vasárnap 20:50
Először arra gondoltam, hogy milyen érdekes, hogy egy Barcás jobban képben van azzal, hogy mi kell ahhoz, amit itt a többség szeretne. De aztán leesett, hogy persze, hisz a tiki-taka ver0.9 szinte pont ez volt. És amúgy pont az itt felvázolt pontok miatt nem fog ez nálunk működni.palesz77 írta:Az egyik, hogy az ilyen fajta játéknál "kötelező", hogy a gyors labdajáratás tökéletesen, és hajszálpontosan működjön...
A másik meg, hogy mostanra már a kisebb csapatok is megtanulták valamilyen szinten kezelni a keményebb letámadást, míg eleinte 10-ből 2-szer tudták kihozni ellenünk a labdát, rá 2-3 évre már 6-7-szer is eljutottak a térfelünk feléig szinte...
Úgyhogy ez a fajta taktika komolyan megterheli a csapatot szerintem, kell hozzá egy jó mély keret, hogy tavaszra se fáradjanak el fejben a játékosok. Nektek amúgy most meglenne hozzá a keretetek szerintem, kíváncsi leszek, hogy az öreg Carlo mit fog kigondolni a következő szezonra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 20:45
Átutazóban volt. De ettől függetlenül szerintem jövőhéten az lesz.miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2351415
na de ekkor ez már offisöl nem? itt holnap v. holnapután lesz vmi bejelentés
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 20., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 20., vasárnap 20:13
Ez így igaz, én is mindig ezt mondom, hogy nem lenne gáz nálunk se, hogy Suárez meg Neymar vannak elől, mert a lényeg, hogy az egész csapat együtt védekezzen jól, a sok kicsi sokra megy ugye - csak Messivel nálunk ezt nehéz manapság..MyStiQ írta:Most lehet baromságot írok, meg statisztikák is kellenének, de a csodaBarca Busquets - Xavi - Iniesta hármasa sem a védőmunkájáról volt híres, mégis szétbaszták az egész világot. Statisztika kéne arról, hogy milyen mutatójuk volt a labdaszerzéseket illetően, de ott is az volt a kulcs szerintem, hogy az egész csapat letámadott, szűkítették a területeket, hibára késztették a másik csapat játékosait, ezáltal megölték az ellenfeleket, illetve kellően labdabiztos volt a középső hármas (meg úgy az egész csapat). Modric és Kroos ebből a szempontból tökéletes választások, Isco vagy James vagy DM jobban rátekeredik a lasztira. Benzema védőmunkája példaértékű, Balere sem lehet panasz, ahogy Cé is megteszi a magáét a nagyobb meccseken.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 20., vasárnap 20:05
Én sem érzem vészesnek, sőt azt mondom,hogy ilyenkor ez szükséges, kellenek új impulzusok és hát eddig azért egy Kroos és James igen csak jó választásnak tűnik aztán majd meglátjuk. Di Maria eladásában van veszély de ha menni akar nem lehet vele mit kezdeni, Casillas távozása is annyiból lehet csak rossz,hogy ha a helyettesek nem hozzák a várt szintet szét lesznek cincálva.Nagyon nehéz egy ilyen szezon után okosan finomhangolni a keretet, szerintem most okosan csináljuk, nagyon brutál keretünk van minden csapatrészünk erős már csak Ancelottin múlik,hogyan tud motiválni és milyen szerkezetet talál ki a srácoknak.hunmadridista írta:Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 20., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 20., vasárnap 19:52
Nem érzem ezt én sem akkora takarításnak, ahogy ziro is írta. A védelmünk jó, a kapusposzton így végre talán állandóság lesz, Morata és Casemiro töltelékemberek, Khedira fék... A középpálya meg... Nos, én ott jogosnak tartom a cserélgetést. Komoly csapat ellen nem tudtunk dominálni, pedig én már régóta várok egy olyan Realt, ami bár direkt támadófocit játszik, nem kell feladnia a saját alaptaktikáját a tiki-takás csapatok ellen sem.Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 20., vasárnap 19:40
pontosabban ebből egyedül csak di maria távozása lenne gyengülés.ziro4vr írta:Morata és Casemiro nem lényeges ebből a szempontból, Khedira alig volt tavaly, amikor van akkor is alig van...azért ezt vészesnek nem érzemhunmadridista írta:Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 20., vasárnap 19:37
Morata és Casemiro nem lényeges ebből a szempontból, Khedira alig volt tavaly, amikor van akkor is alig van...azért ezt vészesnek nem érzemhunmadridista írta:Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem