na
régen írtam, szóval most röviden pár dolog.
1.: Kroos. Szerintem nagyszerű igazlás. Be fog válni, jó lesz. Pláne ennyiért. Ez egy igazán jó fogás volt.
2.: Casillas: Menjen. Ikon, legenda, de látszik már, hogy eljárt felette az idő. És a Navas - Lopez kapus kettős is baromi erős lesz. De azért mindent köszönünk Iker!!
3.: Navas: Kiváló portás. A liga egyik legjobbja, Nem fogunk vele gyengülni.
4.: Di Maria: Nem értem én ezt. Adjunk neki fizetésemelést és maradjon. Azért ehy Di Maria, Modric, Kroos hármas a középpályán büntetne.
5.: James: Nem nagy ismerem a játékát. A Vb-n jól nyomta, de ő hova férne be? középpályára? Ő ott annyira jó?? Hát nem tudom, szerintem baromság lenne ennyiért elhozni.
6.: Morata elment, ez nem baj, sőt. De azért kéne hozni a helyére valakit. És ki lesz az a a valaki? Ő lesz James? Vagy most akkor Falacoval mi a helyzet??? Jól indult a nyár, nem kéne azzal elsz.rni, hogy elengedjük Di Mariát és hozunk egy Vb üdvöskét, akinek szerintem nem is nagyon van helye ebben a csapatban.. Inkább egy csatár kéne még Benzema mögé/mellé.
7.: Barcelona: erősödtek, hiszen Suarez kiváló játékos. Bár 2-3 klasszist el is vesztettek. Hát meglátjuk, hogy fogja őket összerakni Luis Enrique. Ha Messi továbbra is csak sétálgat, és nem kezdik el komolyabban betömni a lyukakat a védelemben, akkor mi jóval erősebbek leszünk, és legyőzhetjük őket. (Persze ahhoz a Madridnak is jól kell igazolnia, és a James ügy nekem nem tetszik túlságosan.. vagy nem tudom..

)
8.: Európai összképet nézve hát voltak nagy mozgolódások. Szerintem a Psg nyerhet a legnagyobbat a nyár végéig, ha minden pletyka igaznak bizonyul. Valamint a Chelsea is erősödhet. Szóval lesz 1-2 plusz ellenfél a Bl-ben. De a londoni kékek azért kérdésesek. Ha Mou 1-0ákra akar játszani végig, és Fabregas hozza a Barcaban megszokott félszezonos mutatványát, akkor nem lesznek sokkal előrébb, bár Costa nagyot lendíthet a szekéren. Egyébként az Atleticot én pl semmivel sem látom most gyengébbnek mint tavaly, szóval kiegyensúlyozott, kő kemény szezon vár ránk. Érdekes lesz az biztos, Di Mariát tartsuk meg, és hozzuk Falcaot, ha ez így összejönne, akkor már tökéletes a nyár.