Ángel di María - 22
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Ángel di María - 22
Hát én sem értem a vezetőség indokait kristálytisztán. Még pénzügyileg is a minusz felé tendál ez a biznissz, ha tegyük fel, hogy James ugyanannyit keresne majd mint DM (márpedig nem annyit fog, arra mérget veszek), akkoris kb 25 millió minuszos a buli - feltéve, ha még mindig 50M vs 75M-ról van szó, és ráadásul erősen benne lehet a pakliban, hogy befürdünk vele. Van egy olyan érzésem, hogy Perezék ezt a döntést még fogják bánni a jövőben (de inkább ne legyen igazam, azt nagyon nem lenne egyszerű elfogadni nekem, hogy DM-et totál feleslegesen elszórjuk, aztán be is bukjunk Jamessel)
- ___Samy___
mert így nem fognak, ha látják, hogy egy újonc kap annyit vagy közel annyit, mint ők?Én ezt értem, de ha neki megengedjük, akkor a többiek is jönnek majd sorba szépen, 5 jó meccs után majd mindenki veri az asztalt, hogy neki jobb fizetés kell, mert mekkora nagyot játszik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Fuentealbilla
És van 1 olyan tippem, h nem is 3,5 M -ás fizut kap James ha ide kerülhala real írta:inkább 5 jó meccs után veszünk egy jamest 80 milláért.Csabi írta:5 jó meccs után majd mindenki veri az asztalt, hogy neki jobb fizetés kell, mert mekkora nagyot játszik.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Az egy másik téma. Én nem mondom, hogy minden áron őt kell leigazolni, tőlem jöhetne Pogba vagy Vidal, Verratti is. Én csak arról beszélek, hogy amit Di María csinál hosszú távon úgyis bomlasztó lenne a csapat szempontjából.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
inkább 5 jó meccs után veszünk egy jamest 80 milláért.Csabi írta:5 jó meccs után majd mindenki veri az asztalt, hogy neki jobb fizetés kell, mert mekkora nagyot játszik.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Csabi
- Kapcsolat:
Én ezt értem, de ha neki megengedjük, akkor a többiek is jönnek majd sorba szépen, 5 jó meccs után majd mindenki veri az asztalt, hogy neki jobb fizetés kell, mert mekkora nagyot játszik.Matt009 írta:És azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy egy ilyen kp-s után sírtunk 12 éven keresztül? Ráadásul James is egy rakat pénzt fog keresni. Akkor miért nem kaphatja meg DM azt a pénzt? Ráadásul DM elmegy 60-ért, James jön 80-ért, van 20 millás különbség, amit simán rá lehetne fordítani DM fizetésére. Ha +2 millás emeléssel számolunk ami bruttóban +4-et jelent, akkor is 5 évre meglenne a 20 milla veszteségből DM fizetése.És azért a tavalyi teljesítményénél azt sem kell elfelejteni, hogy ha nincs Ancelotti, akkor ő sem így játszik. Neki nagyon nagy szerepe volt ebben. Vagy emlékeztessem az embereket, hogy Ancelotti előtt mit szerencsétlenkedett? Meg hova kívánta őt a nagy többség? Ugye nem, hogy nem kell.
Én nem hiszem azt, hogy jövőre visszaesne a teljesítménye. Nagyon nagy szükségünk lenne arra a teljesítményre, Jamestől meg nem tudjuk, hogy mit várhatunk. Az meg, abszurd, hogy egy befutott labdarúgó, friss BL győztes, Vb ezüstérmes, húzóembere mindkét csapatnak, kevesebbet ér, mint egy 5 meccses labdarúgó, aki még szinte semmit nem tett le az asztalra. Ha DM nem fejezte ki egyértelmű távozási szándékát, akkor nem értem, hogy mi történik, mert ez jelenleg nem más, mint egyértelműen hibás vezetői döntés.
- Fuentealbilla
Ha Benzema nettó 8 akkor DM sem nettó 3,5 akár akár első akár második akár tizenötödik szerződéshosszabbítása hiába kardoskodtok.h3x0r írta:Nem a legjobb pelda, mivel Karim 5 szezont lehuzott a csapatnal es ez az elso szerzodes modositasa. Mig DM csak 4 eve van itt es ez lenne neki mar a masodik. Most komolyan azt akarja, hogy egy jo szezon miatt megduplazzak a fizeteset?Rasta írta:pl. Karim az idén semmivel sem tett többet a csapatért, mint ő, és Karim bérét vonakodva, de megemelték.

- h3x0r
Nem a legjobb pelda, mivel Karim 5 szezont lehuzott a csapatnal es ez az elso szerzodes modositasa. Mig DM csak 4 eve van itt es ez lenne neki mar a masodik. Most komolyan azt akarja, hogy egy jo szezon miatt megduplazzak a fizeteset?Rasta írta:pl. Karim az idén semmivel sem tett többet a csapatért, mint ő, és Karim bérét vonakodva, de megemelték.
Az Argentin mentalitás-Csabi írta:Az a baj vele, hogy 4 éve van itt, de már a második szerződéshosszabbításán durcáskodik. 4 év alatt. 2 éve aláírt egy szerződést, fizetemeléssel meg mindennel. Egy kicsit tartani kéne azért a pofát az új pénz után. Összehasonlításképp, Cristianonak 4 év után hosszabbították meg a szerződését. Tudom, hogy ő sokkal többet kap, de attól még nem kérhetne még többet? Meg attól is többet? Dehogynem. A teljesítményt hozza. Meg lehet adni az argentinnak is a sok pénzt most, csak aztán nem kell majd csodálkozni, ha 2 év múlva megint sírni fog a szája több után. Elképesztő módon unszimpatikus.
És azért a tavalyi teljesítményénél azt sem kell elfelejteni, hogy ha nincs Ancelotti, akkor ő sem így játszik. Neki nagyon nagy szerepe volt ebben. Vagy emlékeztessem az embereket, hogy Ancelotti előtt mit szerencsétlenkedett? Meg hova kívánta őt a nagy többség? Ugye nem, hogy nem kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Fuentealbilla
Csabi írta:Az a baj vele, hogy 4 éve van itt, de már a második szerződéshosszabbításán durcáskodik. 4 év alatt. 2 éve aláírt egy szerződést, fizetemeléssel meg mindennel. Egy kicsit tartani kéne azért a pofát az új pénz után. Összehasonlításképp, Cristianonak 4 év után hosszabbították meg a szerződését. Tudom, hogy ő sokkal többet kap, de attól még nem kérhetne még többet? Meg attól is többet? Dehogynem. A teljesítményt hozza. Meg lehet adni az argentinnak is a sok pénzt most, csak aztán nem kell majd csodálkozni, ha 2 év múlva megint sírni fog a szája több után. Elképesztő módon unszimpatikus.
És azért a tavalyi teljesítményénél azt sem kell elfelejteni, hogy ha nincs Ancelotti, akkor ő sem így játszik. Neki nagyon nagy szerepe volt ebben. Vagy emlékeztessem az embereket, hogy Ancelotti előtt mit szerencsétlenkedett? Meg hova kívánta őt a nagy többség? Ugye nem, hogy nem kell.
Most viszont a SAJÁT csapatába kívánja európa jó pár él klubja. Még pedig jóval magasabb fizetésért mint amit a Madrid ad neki vagy emelés után is adna. Szerintem nem ragaszkodik ő a Madridhoz, ha nem akarjuk megadni neki adjuk el és megadja valaki más.
Amúgy meg Messi évente új fizu után sír , így DM fele annyira unszimpi csak emiatt

- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
DM ha tényleg lép, akkor rettenetesen hiányozni fog a csapatból. A pénz dolog meg...jó persze, a többségünk napi 3 vajas zsemléért meg 2 málnáért is vígan játszana a Madridban, de itt azért profi futballistákról van szó, és Angel álláspontja is érthető valahol. Ha csak azt nézzük, hogy pl. Karim az idén semmivel sem tett többet a csapatért, mint ő, és Karim bérét vonakodva, de megemelték. Aztán leigazolják Kroost, ugyanúgy a középpályára, és egyből szinte a dupláját kapja, mint amit DM keres. James szintén ugyanez lesz, ha jön. Azért van benne valami, hogy mégsem becsülik annyira őt Madridban. Sajnálni fogom nagyon ha elmegy, de teljesen érthető döntés a részéről. Csak ne legyen igazam abban, hogy James nem fogja őt tudni pótolni a kp-án, az azért embertelen sok meló volt.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
És azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy egy ilyen kp-s után sírtunk 12 éven keresztül? Ráadásul James is egy rakat pénzt fog keresni. Akkor miért nem kaphatja meg DM azt a pénzt? Ráadásul DM elmegy 60-ért, James jön 80-ért, van 20 millás különbség, amit simán rá lehetne fordítani DM fizetésére. Ha +2 millás emeléssel számolunk ami bruttóban +4-et jelent, akkor is 5 évre meglenne a 20 milla veszteségből DM fizetése.És azért a tavalyi teljesítményénél azt sem kell elfelejteni, hogy ha nincs Ancelotti, akkor ő sem így játszik. Neki nagyon nagy szerepe volt ebben. Vagy emlékeztessem az embereket, hogy Ancelotti előtt mit szerencsétlenkedett? Meg hova kívánta őt a nagy többség? Ugye nem, hogy nem kell.
Én nem hiszem azt, hogy jövőre visszaesne a teljesítménye. Nagyon nagy szükségünk lenne arra a teljesítményre, Jamestől meg nem tudjuk, hogy mit várhatunk. Az meg, abszurd, hogy egy befutott labdarúgó, friss BL győztes, Vb ezüstérmes, húzóembere mindkét csapatnak, kevesebbet ér, mint egy 5 meccses labdarúgó, aki még szinte semmit nem tett le az asztalra. Ha DM nem fejezte ki egyértelmű távozási szándékát, akkor nem értem, hogy mi történik, mert ez jelenleg nem más, mint egyértelműen hibás vezetői döntés.
- Csabi
- Kapcsolat:
Az a baj vele, hogy 4 éve van itt, de már a második szerződéshosszabbításán durcáskodik. 4 év alatt. 2 éve aláírt egy szerződést, fizetemeléssel meg mindennel. Egy kicsit tartani kéne azért a pofát az új pénz után. Összehasonlításképp, Cristianonak 4 év után hosszabbították meg a szerződését. Tudom, hogy ő sokkal többet kap, de attól még nem kérhetne még többet? Meg attól is többet? Dehogynem. A teljesítményt hozza. Meg lehet adni az argentinnak is a sok pénzt most, csak aztán nem kell majd csodálkozni, ha 2 év múlva megint sírni fog a szája több után. Elképesztő módon unszimpatikus.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mint ember, nem hiányozna túlzottan, de mint taktikai elem, nagyon is. Hatalmas szerepe volt abban, hogy tudott a csapat lavírozni a 442 és a 433 között, gyakran képzett hidat a futóerőgépek és a konzervatívabb kps arcok között. Voltak persze hibái, elég sok, de ez a komplex feladatából is adódik. Kíváncsi vagyok, mennyire használná ki őt egy psg mondjuk, Carlo max közeli állapotba hozta, Sabella viszont nem tudta megfelelően használni.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hiába volt DM az egyik legjobb az előző szezonban, ha menni akar...több pénzt akar, évről évre...ez egy argentin betegség, a neve "én vagyok a király és mindig többet érdemlek"...valahogy ennek nincs helye
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt a részét adom!dzsi91 írta:Nem szívesen engedem el, túl sok fontos momentumot döntött el tavaly ahhoz... De ha valaki menni akar és nem engedik el annak jó vége soha nem lesz.
Ezt viszont nem. Valaki bedobta itt a fórumon, hogy frissíteni kell a keretet egy sikeres év után. Jó, frissítsük, csak ne ott ahol minden klappolt. Di María volt tavaly az egyik legjobbunk, nem idegen neki az a poszt, mert nem tavaly játszott ott először, a stílusa miatt sem rossz oda. De nyomjunk be egy Jamest, mikor Isco se annyit játszik mint amennyit kéne...dzsi91 írta:Annak viszont örülök ,hogy a vezetőség frissít a kereten és nem gondolják úgy hogy a tavalyi kerettel úgy ahogy van neki lehet ugrani a címvédésnek és ilyenkor bizony vannak áldozatok.

VanillaSky írta:Én a pénzügyi részét sem értem a dolognak. A szerződése nem mostanában jár le, 26 éves, így az se mondható, hogy 1-2 év múlva már leépül. Egy új kontraktus - bármely klubnál - bőven köthető vele minimum 5 évre. Jó formát mutatott a VBn és a klubjában is kulcsszereplő volt. Erre 60 millió lesz az ára? Hol van a 20 milliónyi különbség egy frissen felfedezett tejfogú meg a legjobb korban lévő már bizonyított klasszis - a mai kor alapján - között? Még marketigben sem hiszem, hogy számottevő lenne a kolumbiai javára.
Másik oldalról a folyamatos szerződésmódosítási szokásai - ez valami argentin sajátosság? - idegesítő, de ha Benz 8 millát kap, akkor azért valamilyen szinten megértem, a francia semmivel sem mutatott többet nála!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És korábban is voltak problémák a fizetését illetően, amivel nem volt elégedett majd követelte a szerződéshosszabbítást és fizetésemelést... addig jól játszott, majd miután megkapta leadta a szintet a teljesítményben... ha jól emlékszem.BlancoMark írta:egyszerűen nem kap elég pénzt (szerinte) a teljesítményéhez képest.

- BlancoMark
Miért ne tudná tartani? Mindig is fáradhatatlanul játszott, és ez ezután is így lesz ebben biztos vagyok. Egy ilyen durva szezon után is a VB-n is simán sprintben közlekedett végig, szóval nem hiszem, hogy ez lehet a problémája, egyszerűen nem kap elég pénzt (szerinte) a teljesítményéhez képest.Sastre írta:Szerintem érzi di María, hogy ezt a játékot, amit lehozott az utóbbi időben, nem fogja sokáig bírni. Iszonyatos munkát végez, rengeteg sprint, szinte mindig meghal a pályán, hajt, küzd. De ezt nem lehet hosszú éveken át fenntartani. Egyrészt motiváció, másrészt az emberi szervezetnek is vannak határai. Emberfelettit küzdött az utóbbi pár hónapban, és szeretne egy hosszútávú szerződést kötni nagy pénzért, mert nem tudja majd ezt a szintet tartani... beakarja magát biztosítani a következő évekre.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Szerintem érzi di María, hogy ezt a játékot, amit lehozott az utóbbi időben, nem fogja sokáig bírni. Iszonyatos munkát végez, rengeteg sprint, szinte mindig meghal a pályán, hajt, küzd. De ezt nem lehet hosszú éveken át fenntartani. Egyrészt motiváció, másrészt az emberi szervezetnek is vannak határai. Emberfelettit küzdött az utóbbi pár hónapban, és szeretne egy hosszútávú szerződést kötni nagy pénzért, mert nem tudja majd ezt a szintet tartani... beakarja magát biztosítani a következő évekre.