Nem érzem ezt én sem akkora takarításnak, ahogy ziro is írta. A védelmünk jó, a kapusposzton így végre talán állandóság lesz, Morata és Casemiro töltelékemberek, Khedira fék... A középpálya meg... Nos, én ott jogosnak tartom a cserélgetést. Komoly csapat ellen nem tudtunk dominálni, pedig én már régóta várok egy olyan Realt, ami bár direkt támadófocit játszik, nem kell feladnia a saját alaptaktikáját a tiki-takás csapatok ellen sem.Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
Most lehet baromságot írok, meg statisztikák is kellenének, de a csodaBarca Busquets - Xavi - Iniesta hármasa sem a védőmunkájáról volt híres, mégis szétbaszták az egész világot. Statisztika kéne arról, hogy milyen mutatójuk volt a labdaszerzéseket illetően, de ott is az volt a kulcs szerintem, hogy az egész csapat letámadott, szűkítették a területeket, hibára késztették a másik csapat játékosait, ezáltal megölték az ellenfeleket, illetve kellően labdabiztos volt a középső hármas (meg úgy az egész csapat). Modric és Kroos ebből a szempontból tökéletes választások, Isco vagy James vagy DM jobban rátekeredik a lasztira. Benzema védőmunkája példaértékű, Balere sem lehet panasz, ahogy Cé is megteszi a magáét a nagyobb meccseken.
Én mindenesetre bízok Ancelottiban és abban, hogy áldását adta Jamesre. Ha viszont ez csak Perez válasza lenne Suarezre, akkor baj van.