elég fika lett volna, ha így az öltözőbe higuainnak (khedirának)

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 30., csütörtök 15:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 15:31
remélem a mostani keret fele nem húzza magára hivatalos meccsen ezt a mezt soha.Realista24 írta:Egy hosszabb vidi a mezes parádéról
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 30., csütörtök 15:27
Kapós ez a Bale gyerek de nem lenne ésszerű közvetlen riválishoz (már amennyire riválisok az említett klubbok a Spurs számára) eladni.Angol pletykák szerint a Manchester City, a Manchester United és a Chelsea is 80 millió fontot, azaz közel 93 millió eurót adna Gareth Bale-ért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 30., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 30., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 30., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 30., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 30., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:27
baze... lebuktam.Mondjuk ezek után, hogy nálad be van likeolva, meg ne próbáld szidni
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 30., csütörtök 14:25
Hát egy toppon lévő Parejo oda vissza veri RonaldotŐőőőő...igen. Pedig szakmailag egy szinten vannak az említett játékosok, csak az a fránya marketing érték...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 14:25
Ez igen. Amúgy szép iromány. :-)Goodbye José Mourinho!
As you know, my dear friends, our coach José Mourinho is leaving Real Madrid at season's end.
We all respect his decision. I am personally very grateful to him. I want to thank him for the opportunity he gave me at Real. I want to thank him for the support he has given me. He has always had my back, sometimes because I received criticism from the press! I want to thank him for all the time I was able to develop and mature as a player and a person at Real Madrid.
I wish him all the best for the future and would like to thank a wonderful person for everything! SK
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 30., csütörtök 14:24
Mondjuk ezek után, hogy nálad be van likeolva, meg ne próbáld szidniKhedira posztolt facsén.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 14:22
Nekem is van pár darab,de utoljára azt a pirosat vettem,mondom na ezt nem hagyhatom ki..Szerintem igenis fontos, hogy miben nézzük a csapatot egy szezonon keresztül. Ilyen fos számozást nem tudom, hogy engedhettek. De a képek alapján kicsit szűkebb szabásúnak tűnik a mez, ami nem rossz. Az igazolások meg igazából az elnökválasztás után indulnak be, addig felesleges itt találgatni. Szerintem Carvajal és Bale tuti jön, a többi kérdéses.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:19
Realista24 írta: Re: Kommentáld a híreket
Szerző: Realista24 Dátum: 2013.05.30, csütörtök 14:17
Khedira posztolt facsén.Goodbye José Mourinho!
As you know, my dear friends, our coach José Mourinho is leaving Real Madrid at season's end.
We all respect his decision. I am personally very grateful to him. I want to thank him for the opportunity he gave me at Real. I want to thank him for the support he has given me. He has always had my back, sometimes because I received criticism from the press! I want to thank him for all the time I was able to develop and mature as a player and a person at Real Madrid.
I wish him all the best for the future and would like to thank a wonderful person for everything! SK
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 30., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 14:15
Nekem a fehér tetszik,meg a lila kapusmez,de a többi színnel nem vagyok kibékülve. illetve a fehér mezen az a piros csík,mi a tökömnek kellett oda,nem tudom. ja de. a fly emirates miatt.nekem tetszenek az új mezek
főleg a kapusmez.
és ténylegLátjató, CR-nek is rettenetesen tetszik
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 30., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 30., csütörtök 14:11
Őőőőő...igen. Pedig szakmailag egy szinten vannak az említett játékosok, csak az a fránya marketing érték...Ezért veszünk, Ronaldokat, Beckhamokat, Figokat... C. Ronaldokat és nem Jesé játszik vagy Parejo.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:10
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem