Orosz, megbízható oldal, azt írja, hogy amint frissítettek, már Toni Kroos képe/cikke volt kirakva, törölték.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 20., vasárnap 1:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 22:30
>>vb a legfrissebb emlék.
Mással nem tudom magyarázni, csak mondjuk akkor Costa és Suarez is kakukktojás. Na mindegy, nem túl nagy meglepetés, de legalább a jelöltek közé berakhatták volna csórikámat, aki csak a vállára vette a Real Madridot a szezon legfontosabb szakaszában, és jó pár top csatárnál jobb gólátlaga volt a végénRamos-t kihagyni viszont felháborító...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 22:28
Jogos, csak reméltem ,hogy a FIFA-UEFA viszony van olyan rossz ,hogy nem számolják bele vb-t csak a klub szezont így viszont nem sok esélyt látok madridi győztesre, a vb a legfrissebb emlék.Realista24 írta:Szerinted James, hogy került oda?dzsi91 írta:Az UEFA év játékosa díjba a vb is beleszámít? Mert ha igen ezek megint oda adják Messinek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 22:25
Szerinted James, hogy került oda?dzsi91 írta:Az UEFA év játékosa díjba a vb is beleszámít? Mert ha igen ezek megint oda adják Messinek
Elméletileg igen.abner a Castillaba menne ugye?
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 19., szombat 22:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 21:29
Abner, ennyi.csabi* írta:valami rövidebb művesznevet is kaphatna
Ramos nincs ott a listán, de James meg Suarez ott vanKét Real Madrid játékos az UEFA listáján
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 19., szombat 21:26
valami rövidebb művesznevet is kaphatna
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 19., szombat 21:07
megint nagy segítség voltál, mintha az elektronika topikba lennék.Realista24 írta:Folyamatosan.
trololololol![]()
![]()
ettől tartottam hogy én siklottam át felette mert minden évbe már előre lehetett tudni a pontos dátumot.Realista24 írta:Pontos hír idén nem volt, vagy csak átsiklottam felette, de nagyjából;
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 21:06
Folyamatosan.Galacticos írta:a vb-s játékosaink mikor csatlakoznak a kerethez?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 19., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 19., szombat 18:08
rosszul emlékszel. hatot.Fuentealbilla írta:Szerintem is minimum 2x annyit keresne... kb. Kroos szintjére lenne belőve. Azt hiszem ő végül nem 6 hanem Netto 8 millát fog keresni. Ha jól emlékszem az egyik rövidhírre.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. július 19., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 17:59
Ezt sose értettem. Ugyan mi más miatt lenne itt? Persze nyilván fontos neki a címek lehetősége is, de első körben mindenkinek a fizetés a fontos. CR-nek is hiába álmai klubja vagy éppen a legújabb Kroosnak valószinűleg nem fociznának itt egy számukra kibérelt lakásért meg egy kis kajajegyért... Ébresztő....!eReMA írta: Ha DM tényleg csak a pénz miatt van itt
Szerintem is minimum 2x annyit keresne... kb. Kroos szintjére lenne belőve. Azt hiszem ő végül nem 6 hanem Netto 8 millát fog keresni. Ha jól emlékszem az egyik rövidhírre.Ha érkezne egy megváltó Pogba, szerintetek mekkora lenne a fizetése DM-hez képest?
Vagy egy James vételár hány éves fizut fedezne?
Itt nem a pénz az akadály.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:51
2-szer tuti nagyobb.eReMA írta:Ha érkezne egy megváltó Pogba, szerintetek mekkora lenne a fizetése DM-hez képest?
Vagy egy James vételár hány éves fizut fedezne?
Itt nem a pénz az akadály.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. július 19., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:45
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem