Real Madrid vs. Barcelona
- Fuentealbilla
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem azzal volt a baj h netán sokat hibázott volna, de szerintem szemmel látható , h bizonytalan és testidegen dolog ez a neki passzolgatás folyamatosan. Nem igazán érzi ezt. Erről sürgősen le kell szoktatnia az edzőnek a csapatot ha valóban Stegen lesz az első számú kapusotok idén különben nyugodtan lehet kalkulálni ezekből a szezonban 4-5 gólt az ellenfeleknek.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt most őszintén kérdezem, hogy ezen a meccsen mit hibázott?Remy írta:Én ezt az embert még nem láttam jól védeni/ hiba nélkülferni írta:https://www.youtube.com/watch?v=rWXYKMd9r_c
ter Stegen debut match, igen izgalmas lesz, előre szólok![]()
Pedig láttam már párszor.

Amúgy érdekes egy meccs volt, a fáradt lötyögésen kívül azt észre lehetett venni, hogy kicsit direktebbnek volt a játék, és ez nem csak azért van, mert fiatalok játszottak szerintem, tavaly meg tavaly előtt is volt ilyen meccs, akkor mégse volt ekkora "lelkesedés" a részükről. Habár az első félidőbe nem volt sok helyzet - bár a másodikba se túl sok -, de nem is csak az oldalpasszok mentek végig, látszott az akarás, csak a pontosság hiányzott a fáradt lábakból tegnap..
Én amúgy a legjobban a 3 ifis középső védőnkkel voltam megelégedve, habár sok dolguk nem volt, de amit kellett azt megoldották, volt 1-2 apróbb hiba, de amúgy biztató volt amit nyújtottak. Nem is kell Matyi, jók lesznek ők..

Azt meg le se merem írni szinte, hogy Halilovic mellett a közutálat tárgya Deu is elég jól tolta, a gól is neki köszönhető, meg a végén lőtt egy nagy kapufát - ott elég önző volt, de tetszett

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igazából Modric a pre-Kovacic, meg a pre-Halilovic

En ugy tudtam Kovacic a future Modric.
Btw annyira folosleges 20 eves jatekosokat jelenlegi/egykori klasszisokhoz hasonlitani, hype kialakitasahoz jo, de egyebkent kb 100-bol egyszer ha bejon.
Btw annyira folosleges 20 eves jatekosokat jelenlegi/egykori klasszisokhoz hasonlitani, hype kialakitasahoz jo, de egyebkent kb 100-bol egyszer ha bejon.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
halilovicnak már a mozgásán látszik, hogy piszok nagy játékos lehet, akár modric utódja a horvát válogatott középpályáján.
remélem, hogy sikerül majd beépíteni a csapatba, thiago és cesc után a harmadik esélyt kapja a klub arra, hogy sikerüljön pótolni majd valakivel xavit.
ehhez a dzsi féle témához nem kívánnék pluszban hozzátenni, de jó volt olvasni azt a néhány hozzászólást.
én is úgy tartom, hogy senki sem több, jobb attól, hogy más csapatnak szurkol, maximum több sikerélménye van.
remélem, hogy sikerül majd beépíteni a csapatba, thiago és cesc után a harmadik esélyt kapja a klub arra, hogy sikerüljön pótolni majd valakivel xavit.
ehhez a dzsi féle témához nem kívánnék pluszban hozzátenni, de jó volt olvasni azt a néhány hozzászólást.
én is úgy tartom, hogy senki sem több, jobb attól, hogy más csapatnak szurkol, maximum több sikerélménye van.
- Fuentealbilla
Hát, hogy nem lenne unalmas a játék hátul sem az FIXdzsi91 írta:Hát én nagyon örülnék neki, szerintem edzői utasításra játszik söprögetőt, azon kívül meg szerintem minden tekintetben a világ legjobb kapusa jelenleg.De ettől nem kell tartani ,hogy Neuer valaha is a Real kapuját védi majd, a Bayern előbb adná el nekünk az Allianz Arénát mint Neuert. :ĐFuentealbilla írta:
Én sokkot kapnék ha Neuer lenne a Real Madrid kapusa. Iszonyat mit leművel azokkal a kijövetelekkel...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát én nagyon örülnék neki, szerintem edzői utasításra játszik söprögetőt, azon kívül meg szerintem minden tekintetben a világ legjobb kapusa jelenleg.De ettől nem kell tartani ,hogy Neuer valaha is a Real kapuját védi majd, a Bayern előbb adná el nekünk az Allianz Arénát mint Neuert. :ĐFuentealbilla írta:
Én sokkot kapnék ha Neuer lenne a Real Madrid kapusa. Iszonyat mit leművel azokkal a kijövetelekkel...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Fuentealbilla
Én sokkot kapnék ha Neuer lenne a Real Madrid kapusa. Iszonyat mit leművel azokkal a kijövetelekkel...ziro4vr írta:Neuer volt kicsit hasonló ilyen fiatalon, de ő aztán rendesen beérett. Ter Stegen is lehet future top5 kapus, meglátjuk majd.Remy írta: Én ezt az embert még nem láttam jól védeni/ hiba nélkülPedig láttam már párszor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Neuer volt kicsit hasonló ilyen fiatalon, de ő aztán rendesen beérett. Ter Stegen is lehet future top5 kapus, meglátjuk majd.Remy írta: Én ezt az embert még nem láttam jól védeni/ hiba nélkülPedig láttam már párszor.
Nem illik.
- Fuentealbilla
Azt hiszem ez nekem jött bár többen is Dulifulinak hívtuk.Realista24 írta:1. Ha már kardoskodsz mellette, akkor tiszteld meg azzal, hogy leírod a nevét normálisan és nem gúnynevet használsz.Dulifuli
2. Sikeresen félreértettétek, amit dzsi írt, sebaj.
3. Ha nem érzed a különbséget aközött, hogy valaki a madridom.hu fórumán hangoztatja a véleményét, vagy valaki az első munkanapján a Barcelona színeiben figurázza ki az aktuális Aranylabdást, akkor nincs miről beszélni.
4. Meglepődnél, hogy hányan fociztunk magasabb szinten is, ami ugyanúgy semmire nem többre, mint az, aki életében nem rúgott labdába. Hülye hasonlat 2.0

Válaszolnék:
1-2. Nem kardoskodom mellette. Ha én félreértettem dzsi-t akkor Te legalább annyira engem
3. Érzem a különbséget csak ezek szerint amit én akarok elmondani az ugyanannyira nem jött át mint dzsi írása azoknak akik nem +1-eztek.
4. Lehet, hogy meg. Grat nektek. Szerintem mégsem volt a példa hülye. Maximum nem életszerű teljesen.
De ennek ellenére a jó pár dzsivel nem egyetértő "kolléga" mutatja, hogy ha ő nem is rossz szándékkal írta amit a megfogalmazással továbbra is igen komoly gondok voltak.
részemről ez a téma végleg OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én ezt az embert még nem láttam jól védeni/ hiba nélkülferni írta:https://www.youtube.com/watch?v=rWXYKMd9r_cAnyaka írta:Elvileg a fiatalok kaptak most lehetőséget, a többiek majd augusztustól élesben, de ter Stegen-en még látszik, hogy erőltetett ez a kipasszolás, bár nem ment rosszul, a VV szintet már hozta, egy bakival.
ter Stegen debut match, igen izgalmas lesz, előre szólok
itt van Halilovic is, nem tűnik rossznak https://www.youtube.com/watch?v=0OdST3WSIak

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
https://www.youtube.com/watch?v=rWXYKMd9r_cAnyaka írta:Elvileg a fiatalok kaptak most lehetőséget, a többiek majd augusztustól élesben, de ter Stegen-en még látszik, hogy erőltetett ez a kipasszolás, bár nem ment rosszul, a VV szintet már hozta, egy bakival.
ter Stegen debut match, igen izgalmas lesz, előre szólok

itt van Halilovic is, nem tűnik rossznak https://www.youtube.com/watch?v=0OdST3WSIak
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Elvileg a fiatalok kaptak most lehetőséget, a többiek majd augusztustól élesben, de ter Stegen-en még látszik, hogy erőltetett ez a kipasszolás, bár nem ment rosszul, a VV szintet már hozta, egy bakival.
A többieknek még nem volt letörve a játékkedvük, lövöldöztek mindenhonnan, bár lehet direkt taktika volt? Mondjuk nem hiszem, a fiatalok mindig így játszanak, mert próbálnak bizonyítani. Egyébként egy-kettőben van fantázia, csak azokat már most el kellene kezdeni beépíteni.
A többieknek még nem volt letörve a játékkedvük, lövöldöztek mindenhonnan, bár lehet direkt taktika volt? Mondjuk nem hiszem, a fiatalok mindig így játszanak, mert próbálnak bizonyítani. Egyébként egy-kettőben van fantázia, csak azokat már most el kellene kezdeni beépíteni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én ránéztem a kezdőre, aztán elment a kedvem még attól is, hogy belenézzek.Anyaka írta:Látta valaki a mai edzőmeccset, vagy még mindig ugyanott vagytok leragadva?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Látta valaki a mai edzőmeccset, vagy még mindig ugyanott vagytok leragadva?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elég volt, egyszerűen nem értitek a lényeget kiragadtok, fennakadtok néhány mondaton... igen természetesen úgy járkálok az utcán mintha én fejeltem volna a BL döntőben a gólt nem Ramos, csak nem értem ,hogy hogy van aki megértette miről írtam van aki meg elment egy teljesen más irányba mert kiragadott néhány szót ami sérti az önbecsülését. Nem fogok reagálni több írásra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az a helyzet, hogy amit dzsi írt első két hsz-ével, és amire sokan bólogattak, az egy értelmes ember szemével nézve vállalhatatlan radikalizmus. Aztán persze szépítve van a dolog, tompítva egy elfogadható köntösbe bújtatva, de a mondandó lényege nem változik.
A fő kérdés, hogy egy szurkoló mit engedhet meg magának, és mit nem. Azt gondolom, ha elfogadjuk azt, amit dzsi írt, vagy amit írni szándékozott, akkor önmagunkat, és a magunkban önmagunkról kialakított képet köpjük szembe. Ennak a fórumnak nagy az egója, büszkén hangoztatjuk, hogy a fórum maga különb a többi hasonló kaliberű oldaltól, mert itt nem tűrünk bizonyos szintű szurkolói elvakultságokat. Jelen esetben viszont ezzel megyünk szembe, és nem véletlenül van felháborodva, néhány kolléga ezen.
A fő kérdés, hogy egy szurkoló mit engedhet meg magának, és mit nem. Azt gondolom, ha elfogadjuk azt, amit dzsi írt, vagy amit írni szándékozott, akkor önmagunkat, és a magunkban önmagunkról kialakított képet köpjük szembe. Ennak a fórumnak nagy az egója, büszkén hangoztatjuk, hogy a fórum maga különb a többi hasonló kaliberű oldaltól, mert itt nem tűrünk bizonyos szintű szurkolói elvakultságokat. Jelen esetben viszont ezzel megyünk szembe, és nem véletlenül van felháborodva, néhány kolléga ezen.
Minden egyes szóval egyetértek.Mivan?![]()
Szurkolótáborok joga és nagyképűsége bármire is? Egy kanyi paraszthajszálat nem tett keresztbe egyikünk sem, hogy az általunk szeretett csapat sikeresebb legyen. Semmit! A marketingnek köszönhetően persze évente ki-ki megveszi a CR-es bögrét az új mezt - na nem ám replikát - meg kilátogat egy, talán két meccsre, ja meg visít a tv előtt, ha gólt szerez a hőn szeretett csapat. Ez jogot ad bárminemű nagyképűségre? Van valami dns kód ami azonosít, mint Real szurkoló? Ma lehetsz az, holnap Barca, holnapután Chelsea vagy akármi. Még a szezon minden meccsén jelen lévő törzsszurkolók sem hiszem, hogy így gondolkodnának. Mi a sikereknek csak a külső szemlélői vagyunk, közel sem a részesei. Legalábbis nálam sosem okozott többletet pusztán az a tény, hogy a véletlen folytán fiatalként a Relnak kezdtem szurkolni. Nem élek Madridban a tv meg a net az elsődleges kötődés velük meg évenként 1-1 meccs, ettől lennék több, mint egy Roma, MU, Barca, PSG, Kistarcsa szurkoló?

-
Mivan?ha valakinek van JOGA beképzeltnek lenni, akkor az melyik szurkolótábor úgy általánosságban.

Szurkolótáborok joga és nagyképűsége bármire is? Egy kanyi paraszthajszálat nem tett keresztbe egyikünk sem, hogy az általunk szeretett csapat sikeresebb legyen. Semmit! A marketingnek köszönhetően persze évente ki-ki megveszi a CR-es bögrét az új mezt - na nem ám replikát - meg kilátogat egy, talán két meccsre, ja meg visít a tv előtt, ha gólt szerez a hőn szeretett csapat. Ez jogot ad bárminemű nagyképűségre? Van valami dns kód ami azonosít, mint Real szurkoló? Ma lehetsz az, holnap Barca, holnapután Chelsea vagy akármi. Még a szezon minden meccsén jelen lévő törzsszurkolók sem hiszem, hogy így gondolkodnának. Mi a sikereknek csak a külső szemlélői vagyunk, közel sem a részesei. Legalábbis nálam sosem okozott többletet pusztán az a tény, hogy a véletlen folytán fiatalként a Realnak kezdtem szurkolni. Nem élek Madridban a tv meg a net az elsődleges kötődés velük meg évenként 1-1 meccs, ettől lennék több, mint egy Roma, MU, Barca, PSG, Kistarcsa szurkoló?
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Az a helyzet, hogy dzsi írásának kielemzése nagyon elment a szurkolói hovatartozás felé, ami ténylegesen nehezebben általánosítható. Ellenben a két klubra vonatkozólag nagyon sok dolgot jól lát szerintem. A mondanivalója általában elég sarkított, de a leírtakban a konkrétumok megállják a helyüket és így talán jobban beemelik az idegenben játszó mindentmegmagyarázók is.
Ez a Deulofileui vagy ki... Hát ha a szabadidejében inkább labdásgyakorlatokat végezne, ahelyett hogy jópofizik, akkor talán sok év múlva lehet(ne) fele olyan jó játékos, mint C. Csak ahhoz még kib...ott sok zsíroskenyeret kell megennie.
Ez a Deulofileui vagy ki... Hát ha a szabadidejében inkább labdásgyakorlatokat végezne, ahelyett hogy jópofizik, akkor talán sok év múlva lehet(ne) fele olyan jó játékos, mint C. Csak ahhoz még kib...ott sok zsíroskenyeret kell megennie.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. Ha már kardoskodsz mellette, akkor tiszteld meg azzal, hogy leírod a nevét normálisan és nem gúnynevet használsz.Dulifuli
2. Sikeresen félreértettétek, amit dzsi írt, sebaj.
3. Ha nem érzed a különbséget aközött, hogy valaki a madridom.hu fórumán hangoztatja a véleményét, vagy valaki az első munkanapján a Barcelona színeiben figurázza ki az aktuális Aranylabdást, akkor nincs miről beszélni.
4. Meglepődnél, hogy hányan fociztunk magasabb szinten is, ami ugyanúgy semmire nem többre, mint az, aki életében nem rúgott labdába. Hülye hasonlat 2.0
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema