Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Fuentealbilla

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 21:45

zalkrisz írta:Én már nem akartam már reagálni, de ha itt egyesek úgy érzik, hogy nagyképűek lehetnek, akkor Dulifuli meg méginkább. Lehet CR-hez sehol nincs, de ő az akinek az életben nem lesznek anyagi problémái. Na mindegy, tudom hogy nem mindenki így értette, de volt aki igen..
No igen... ha mi mezei szurkolók lehetünk arrogánsak nagyképűek csak mert a Realnak szurkolunk akkor Dulifuli 1000x lehet inkább az hiába 4 gólos szezont produkált csak az Premier Leage-ben.
Jah, hogy az itt lévők maximumja megye 2.ig vitte fociban azt is Magyarországon? (én még addig sem :D) Sebaj :)

Abból indult az egész ,hogy az egyik Barcás kollega azt mondta elszaladt velünk a ló mert le esett egy BL. Erre reagáltam.

Amikor a Barca siker korszaka volt, Beképzeltek/büszkék voltak a csapatra jogosan. A gond ott kezdődött ,hogy büszkeségük/Beképzeltségük nem merült ki annyiban ,hogy a saját mellkasukat verjék. Hány nyilatkozat is volt Laporta-tól,Dani Alves-től,Xavi-tól,Pique-től,cruyff-tól amiben a Real Madrid-ot támadták ? Valaki tényleg összegyűjthetné már.

Most mi ülünk a trónon, hány nyilatkozat van egyáltalán amiben megemlíti valaki is a Real Madrid-tól a Barcát? Le se szarja a Real Madrid az FC Barcelona-t. A pályán óriási a rivalizálás a két csapat között de a pályán kívül szerintem nagyon egyoldalú ez az egész story, a Barcelona próbálja folyamatosan a világ tudtára adni ,hogy ők jobbak mint mi, ők mások ... én ezt egyfajta kisebbségi komplexusnak tudom be, mert ők mindig nálunk akartak jobbak lenni amíg mi az egész világnál jobbak akartunk lenni.

Remélem érezhető a különbség beképzeltség és beképzeltség között, a Real Madrid és Cristiano Ronaldo a saját mellkasát veri magára mutogat mert büszke az eredményeire. A Barcelona is büszke az eredményeire és beképzelt ettől, csak ők valahogy inkább a Real Madridra mutogatnak, hogy minket győztek le ,hogy nálunk voltak jobbak ,hogy mi rosszak vagyunk stb... Mint ha az eredményeiknél büszkébbek lennének arra,hogy minket vertek meg.

Remélem érthetően írtam úgy ,hogy ne úgy jöjjön le mintha valami árja fajnak képzelném magunkat...
dzsi91

Így már másabb a leányzó fekvése azért... csak ahogy a "kolléga" is leírta ez meg az első ilyen hozzászólásod köszönő viszonyban sincsenek egymással.

Tényleg már túlbeszéltük ezt... :)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 19., szombat 21:12

Én már nem akartam már reagálni, de ha itt egyesek úgy érzik, hogy nagyképűek lehetnek, akkor Dulifuli meg méginkább. Lehet CR-hez sehol nincs, de ő az akinek az életben nem lesznek anyagi problémái. Na mindegy, tudom hogy nem mindenki így értette, de volt aki igen..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 20:59

PEEtör írta:
dzsi91 írta: Istenem ezt a kukacoskodást ... Ha nem esett le a mondandó lényege akkor nem segíthetek.
No comment kategória. Az első hszed a témában, meg most ez...egybevág.

De amúgy köszi, nem kell a segítséged, csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy rohadtul nem azt írtad, amit -talán-írni akartál, és ez nem kukacoskodás, hanem tény, és értő olvasás. Bár eléggé nevetséges számomra is a barcás szurkolók 90%-ának megnyilvánulásai, de azért az is erős, hogy mire van joguk, meg mire nincs...azért csak megaláztak minket is, a "világ legjobbját", nem is egyszer, Európa maradékáról nem beszélve.

Ja, és a büszkeség és nagyképűség nagyon nem egy, és ugyanaz.
Elbeszéltünk egymás mellet, én azelőtt reagáltam mielőtt te elolvastad volna a második hsz-em. Hagyjuk a faszba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 19., szombat 20:45

dzsi91 írta: Istenem ezt a kukacoskodást ... Ha nem esett le a mondandó lényege akkor nem segíthetek.
No comment kategória. Az első hszed a témában, meg most ez...egybevág.

De amúgy köszi, nem kell a segítséged, csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy rohadtul nem azt írtad, amit -talán-írni akartál, és ez nem kukacoskodás, hanem tény, és értő olvasás. Bár eléggé nevetséges számomra is a barcás szurkolók 90%-ának megnyilvánulásai, de azért az is erős, hogy mire van joguk, meg mire nincs...azért csak megaláztak minket is, a "világ legjobbját", nem is egyszer, Európa maradékáról nem beszélve.

Ja, és a büszkeség és nagyképűség nagyon nem egy, és ugyanaz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 20:40

PEEtör írta:Mondjuk én eléggé furcsállom, hogy kábé mindenki egyetért vele, nem igazán értem ezt a nagyképűsködés dumát, attól mert Real szurkoló vagyok, nagyképű(nek kell) vagyok (lennem)? Vagy ezt hogy gondoljátok? Együtt jár a kettő? Mert körülbelül ez jön le...még csak nem is az van írva, hogy nagyképűek lehetNÉNK, hanem:azok vagyunk, voltunk, leszünk, és ez így van rendjén, most meg pláne lehetünk beképzeltek. :ozil:

És jönnek a plusz egyek...
Istenem ezt a kukacoskodást ... Ha nem esett le a mondandó lényege akkor nem segíthetek. Igen az volt a lényege,hogy mi mind beképzelt faszok vagyunk voltunk és leszünk és muszáj annak lenni... :kivagyhe:

Az volt a lényeg,hogy mindig is büszkék lehettünk a csapatra, és így akik beképzeltek közöttünk (nem mindenki és nem kötelezően :x ) azoknak van rá valami okuk és az eredmények alapján joguk is. A barca szurkolók viszont 2009óta egy új dimenzióban járnak ha lenézésről és beképzeltségről van szó, és ehhez csupán 10 év miatt nincs JOGUK.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 19., szombat 20:34

Realista24 írta:
PEEtör írta:Azt meg már félve írom le, hogy a plusz egyesek verik a mellüket, hogy "debezzegJeséhaaztcsináltavolnaamitDeulofeuakkorhogykiutálnánkmegstb", ezek után eléggé megkérdőjelezhető az is.
Miért?
Nem akarom tovább offolni a topikot, a többi mehet pü-ben, ha kell, de nekem egyszerűen elveszti a hitelét az egész sztori azzal, hogy dzsi ominózus hsz-re plusz egyezel, amely hsz finoman szólva is ellenkező mentalitást sugall, mint a Jesé-Deulo eset.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 20:30

PEEtör írta:Azt meg már félve írom le, hogy a plusz egyesek verik a mellüket, hogy "debezzegJeséhaaztcsináltavolnaamitDeulofeuakkorhogykiutálnánkmegstb", ezek után eléggé megkérdőjelezhető az is.
Miért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 19., szombat 20:29

Azt meg már félve írom le, hogy a plusz egyesek verik a mellüket, hogy "debezzegJeséhaaztcsináltavolnaamitDeulofeuakkorhogykiutálnánkmegstb", ezek után eléggé megkérdőjelezhető az is.

dzsi91:ez utóbbi már tisztább, bár még mindig vannak benne érdekes részek, az első hszed viszont totál elképesztő, és ha azt akartad írni, amit most, akkor kábé köszönőviszonyban nincsen egymással, mi ezen "akadtunk ki".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2014. július 19., szombat 20:32-kor.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 20:28

Fuentealbilla írta:
dzsi91 írta:Nem fogom minden hszem, mellé odaírni ,hogy persze a korrekt normális barcásoktól elnézést kérek,mert ez egyértelmű(+ elég kevesen vannak). Azt is páran félre értették,hogy én nem arról beszéltem ,hogy én mennyire felsőbbrendű vagyok/vagyunk(mert nem vagyunk), hanem ,hogy ha valakinek van JOGA beképzeltnek lenni, akkor az melyik szurkolótábor úgy általánosságban. Ha valakinek van JOGA verni a mellkasát az Cristiano Ronaldo, ha valakinek nincs JOGA köpködni az Dulifuli.
Érdekes. Tudom, hogy a példa abszurd, de ha én most 15 én után úgy döntök ,hogy nem szurkolok tovább a Realnak hanem mondjuk Juve szurkoló leszek akkor onnantól kezdve nincs jogom beképzeltnek lenni csak Real drukkerként?
Nekem ez kicsit nonszensz....

De mindenkinek szíve joga azt gondolni amit akar természetesen. :)
Abból indult az egész ,hogy az egyik Barcás kollega azt mondta elszaladt velünk a ló mert le esett egy BL. Erre reagáltam.

Amikor a Barca siker korszaka volt, Beképzeltek/büszkék voltak a csapatra jogosan. A gond ott kezdődött ,hogy büszkeségük/Beképzeltségük nem merült ki annyiban ,hogy a saját mellkasukat verjék. Hány nyilatkozat is volt Laporta-tól,Dani Alves-től,Xavi-tól,Pique-től,cruyff-tól amiben a Real Madrid-ot támadták ? Valaki tényleg összegyűjthetné már.

Most mi ülünk a trónon, hány nyilatkozat van egyáltalán amiben megemlíti valaki is a Real Madrid-tól a Barcát? Le se szarja a Real Madrid az FC Barcelona-t. A pályán óriási a rivalizálás a két csapat között de a pályán kívül szerintem nagyon egyoldalú ez az egész story, a Barcelona próbálja folyamatosan a világ tudtára adni ,hogy ők jobbak mint mi, ők mások ... én ezt egyfajta kisebbségi komplexusnak tudom be, mert ők mindig nálunk akartak jobbak lenni amíg mi az egész világnál jobbak akartunk lenni.

Remélem érezhető a különbség beképzeltség és beképzeltség között, a Real Madrid és Cristiano Ronaldo a saját mellkasát veri magára mutogat mert büszke az eredményeire. A Barcelona is büszke az eredményeire és beképzelt ettől, csak ők valahogy inkább a Real Madridra mutogatnak, hogy minket győztek le ,hogy nálunk voltak jobbak ,hogy mi rosszak vagyunk stb... Mint ha az eredményeiknél büszkébbek lennének arra,hogy minket vertek meg.

Remélem érthetően írtam úgy ,hogy ne úgy jöjjön le mintha valami árja fajnak képzelném magunkat...

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 20:24

PEEtör írta:Mondjuk én eléggé furcsállom, hogy kábé mindenki egyetért vele, nem igazán értem ezt a nagyképűsködés dumát, attól mert Real szurkoló vagyok, nagyképű(nek kell) vagyok (lennem)? Vagy ezt hogy gondoljátok? Együtt jár a kettő? Mert körülbelül ez jön le...még csak nem is az van írva, hogy nagyképűek lehetNÉNK, hanem:azok vagyunk, voltunk, leszünk, és ez így van rendjén, most meg pláne lehetünk beképzeltek. :ozil:

Nekem is leesett az állam. Büszke vagyok arra, hogy Real Madrid szurkoló vagyok 15 éve. De mi köze ennek ahhoz h jogom van nagyképűnek lenni és a többi és a többi...

De inkább nem megyek bele ebbe a témába a továbbiakban. Csak számomra rettentően furcsa.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 19., szombat 20:24

Beképzelt vagyok. Őszintén. Joggal. És mindez természetes.

Bevallom,nem értem.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 19., szombat 20:22

Ha valakinek van JOGA verni a mellkasát az Cristiano Ronaldo
Senkinek sincs joga a mellkasát verni, még CR-nek sem. Mire fel verné egyáltalán? Még csak nem is egyértelműen a világ legjobbja, és van egy törpe, aki egyéni és csapatszinten is több trófeát szerzett. De ez most mellékes. A felfogás a probléma, mégpedig az, hogy CR verheti a mellkasát. Még az is visszatetszést keltene, ha Zidane, vagy a FENOMÉN mellkast verne. Úgyhogy ne legyünk már ennyire alpáriak, mert az ilyen hsz-ek miatt vagyunk mi is beképzelt szittyamadridistának megbélyegezve, aztán meg csodálkozunk, ha árad felénk az utálat.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 19., szombat 20:18

Mondjuk én eléggé furcsállom, hogy kábé mindenki egyetért vele, nem igazán értem ezt a nagyképűsködés dumát, attól mert Real szurkoló vagyok, nagyképű(nek kell) vagyok (lennem)? Vagy ezt hogy gondoljátok? Együtt jár a kettő? Mert körülbelül ez jön le...még csak nem is az van írva, hogy nagyképűek lehetNÉNK, hanem:azok vagyunk, voltunk, leszünk, és ez így van rendjén, most meg pláne lehetünk beképzeltek. :ozil:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 20:04

dzsi91 írta:Nem fogom minden hszem, mellé odaírni ,hogy persze a korrekt normális barcásoktól elnézést kérek,mert ez egyértelmű(+ elég kevesen vannak). Azt is páran félre értették,hogy én nem arról beszéltem ,hogy én mennyire felsőbbrendű vagyok/vagyunk(mert nem vagyunk), hanem ,hogy ha valakinek van JOGA beképzeltnek lenni, akkor az melyik szurkolótábor úgy általánosságban. Ha valakinek van JOGA verni a mellkasát az Cristiano Ronaldo, ha valakinek nincs JOGA köpködni az Dulifuli.
Érdekes. Tudom, hogy a példa abszurd, de ha én most 15 én után úgy döntök ,hogy nem szurkolok tovább a Realnak hanem mondjuk Juve szurkoló leszek akkor onnantól kezdve nincs jogom beképzeltnek lenni csak Real drukkerként?
Nekem ez kicsit nonszensz....

De mindenkinek szíve joga azt gondolni amit akar természetesen. :)

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. július 19., szombat 19:35

dzsi91 írta: ....
:salute:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 19:25

Nem fogom minden hszem, mellé odaírni ,hogy persze a korrekt normális barcásoktól elnézést kérek,mert ez egyértelmű(+ elég kevesen vannak). Azt is páran félre értették,hogy én nem arról beszéltem ,hogy én mennyire felsőbbrendű vagyok/vagyunk(mert nem vagyunk), hanem ,hogy ha valakinek van JOGA beképzeltnek lenni, akkor az melyik szurkolótábor úgy általánosságban. Ha valakinek van JOGA verni a mellkasát az Cristiano Ronaldo, ha valakinek nincs JOGA köpködni az Dulifuli.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 19:25

Gascoigne írta:Szerintem meg túlokoskodjátok. Leírta az őszinte véleményét, amivel én is teljesen egyetértek. Ez egy madridista fórum, legalább itt ne kelljen politikailag túlkorrektkedni a dolgokat.
Megjöttem :D +1
Nagyképű, amit írt? Igen.
Igaz, amit írt? Igen.
Szerintem.

Az általánosításhoz; akinek nem inge... ;)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 19:22

primrose írta:
mivel nem értesz egyet?

dzsi91 :agree:

Ha ezt sorolnom kell már rég rossz. Általánosítani akár a Real akár a Barca szurkolókat hiba.
Főképp ilyen undormány jelzőkkel illetni unblock a barcásokat. Én nekem is sokuktol kifordul a belem, de pl az itt irogató palesz77 normális arc EB-n is és itt is amiket ír.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 19., szombat 19:16

Nagyobb múltú csapat a Madrid ezt szerintem a legtöbb Barca drukker elismeri,de ez a "madridistavagyokezértlehetnagyarcomésfelsőbbrendűvagyok" szöveg amit elsősorban te meg RMCF nyomat enyhén szólva szánalmas.
Még ha elfogult is volt, nem ti kellene megmondjátok itt, hogy mi a jó, mi a rossz és mi a szánalmas.
És pont ebben különbözik a két tábor akiket napról napra látok a fórumon. Mi jóval kevesebbszer járunk át eb-re okoskodni és megmondani a tutit, mint ti ide.
És ez nem vélemény, hanem tény.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 19., szombat 19:12

Szerintem meg túlokoskodjátok. Leírta az őszinte véleményét, amivel én is teljesen egyetértek. Ez egy madridista fórum, legalább itt ne kelljen politikailag túlkorrektkedni a dolgokat.

Vissza: