egyébként felvéve sokkal szebbnek tűnnek a mezek, letisztultak, egyszerűek
viszont ez a számozás meg feliratozás iszonyú nagy fos, meg a narancssárga csík sem kellene bele
idegenbeli meg harmadik számú mez mikor lesz?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 30., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 30., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 30., csütörtök 14:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 30., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:27
baze... lebuktam.Mondjuk ezek után, hogy nálad be van likeolva, meg ne próbáld szidni
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 30., csütörtök 14:25
Hát egy toppon lévő Parejo oda vissza veri RonaldotŐőőőő...igen. Pedig szakmailag egy szinten vannak az említett játékosok, csak az a fránya marketing érték...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 14:25
Ez igen. Amúgy szép iromány. :-)Goodbye José Mourinho!
As you know, my dear friends, our coach José Mourinho is leaving Real Madrid at season's end.
We all respect his decision. I am personally very grateful to him. I want to thank him for the opportunity he gave me at Real. I want to thank him for the support he has given me. He has always had my back, sometimes because I received criticism from the press! I want to thank him for all the time I was able to develop and mature as a player and a person at Real Madrid.
I wish him all the best for the future and would like to thank a wonderful person for everything! SK
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 30., csütörtök 14:24
Mondjuk ezek után, hogy nálad be van likeolva, meg ne próbáld szidniKhedira posztolt facsén.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 14:22
Nekem is van pár darab,de utoljára azt a pirosat vettem,mondom na ezt nem hagyhatom ki..Szerintem igenis fontos, hogy miben nézzük a csapatot egy szezonon keresztül. Ilyen fos számozást nem tudom, hogy engedhettek. De a képek alapján kicsit szűkebb szabásúnak tűnik a mez, ami nem rossz. Az igazolások meg igazából az elnökválasztás után indulnak be, addig felesleges itt találgatni. Szerintem Carvajal és Bale tuti jön, a többi kérdéses.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:19
Realista24 írta: Re: Kommentáld a híreket
Szerző: Realista24 Dátum: 2013.05.30, csütörtök 14:17
Khedira posztolt facsén.Goodbye José Mourinho!
As you know, my dear friends, our coach José Mourinho is leaving Real Madrid at season's end.
We all respect his decision. I am personally very grateful to him. I want to thank him for the opportunity he gave me at Real. I want to thank him for the support he has given me. He has always had my back, sometimes because I received criticism from the press! I want to thank him for all the time I was able to develop and mature as a player and a person at Real Madrid.
I wish him all the best for the future and would like to thank a wonderful person for everything! SK
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 30., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 14:15
Nekem a fehér tetszik,meg a lila kapusmez,de a többi színnel nem vagyok kibékülve. illetve a fehér mezen az a piros csík,mi a tökömnek kellett oda,nem tudom. ja de. a fly emirates miatt.nekem tetszenek az új mezek
főleg a kapusmez.
és ténylegLátjató, CR-nek is rettenetesen tetszik
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 30., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 30., csütörtök 14:11
Őőőőő...igen. Pedig szakmailag egy szinten vannak az említett játékosok, csak az a fránya marketing érték...Ezért veszünk, Ronaldokat, Beckhamokat, Figokat... C. Ronaldokat és nem Jesé játszik vagy Parejo.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 14:10
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 30., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 30., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 30., csütörtök 14:07
Az a baj ezzel, hogy a mai világban minden a pénzről szól, minden más csak utána jön. A Real Madrid is csak egy üzleti vállalkozás és másodsorban labdarúgó klub. Ezt lehet utálni, hányni tőle de ez van. Ezért veszünk, Ronaldokat, Beckhamokat, Figokat... C. Ronaldokat és nem Jesé játszik vagy Parejo.Aki így áll hozzá a dolgokhoz, az jobb ha elmegy Monopolyt játszani. Kit érdekel, hogy mennyit termel, ha közben hasítana a Real a BL-ben, és alázná a Barcát a bajnokságban? Szerencsére van aki a tehetséget is számításba veszi, mint pl Zidane.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 14:06
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem