No igen... ha mi mezei szurkolók lehetünk arrogánsak nagyképűek csak mert a Realnak szurkolunk akkor Dulifuli 1000x lehet inkább az hiába 4 gólos szezont produkált csak az Premier Leage-ben.zalkrisz írta:Én már nem akartam már reagálni, de ha itt egyesek úgy érzik, hogy nagyképűek lehetnek, akkor Dulifuli meg méginkább. Lehet CR-hez sehol nincs, de ő az akinek az életben nem lesznek anyagi problémái. Na mindegy, tudom hogy nem mindenki így értette, de volt aki igen..
Jah, hogy az itt lévők maximumja megye 2.ig vitte fociban azt is Magyarországon? (én még addig sem

Abból indult az egész ,hogy az egyik Barcás kollega azt mondta elszaladt velünk a ló mert le esett egy BL. Erre reagáltam.
Amikor a Barca siker korszaka volt, Beképzeltek/büszkék voltak a csapatra jogosan. A gond ott kezdődött ,hogy büszkeségük/Beképzeltségük nem merült ki annyiban ,hogy a saját mellkasukat verjék. Hány nyilatkozat is volt Laporta-tól,Dani Alves-től,Xavi-tól,Pique-től,cruyff-tól amiben a Real Madrid-ot támadták ? Valaki tényleg összegyűjthetné már.
Most mi ülünk a trónon, hány nyilatkozat van egyáltalán amiben megemlíti valaki is a Real Madrid-tól a Barcát? Le se szarja a Real Madrid az FC Barcelona-t. A pályán óriási a rivalizálás a két csapat között de a pályán kívül szerintem nagyon egyoldalú ez az egész story, a Barcelona próbálja folyamatosan a világ tudtára adni ,hogy ők jobbak mint mi, ők mások ... én ezt egyfajta kisebbségi komplexusnak tudom be, mert ők mindig nálunk akartak jobbak lenni amíg mi az egész világnál jobbak akartunk lenni.
Remélem érezhető a különbség beképzeltség és beképzeltség között, a Real Madrid és Cristiano Ronaldo a saját mellkasát veri magára mutogat mert büszke az eredményeire. A Barcelona is büszke az eredményeire és beképzelt ettől, csak ők valahogy inkább a Real Madridra mutogatnak, hogy minket győztek le ,hogy nálunk voltak jobbak ,hogy mi rosszak vagyunk stb... Mint ha az eredményeiknél büszkébbek lennének arra,hogy minket vertek meg.
Remélem érthetően írtam úgy ,hogy ne úgy jöjjön le mintha valami árja fajnak képzelném magunkat...
dzsi91
Így már másabb a leányzó fekvése azért... csak ahogy a "kolléga" is leírta ez meg az első ilyen hozzászólásod köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Tényleg már túlbeszéltük ezt...