Abner, ennyi.csabi* írta:valami rövidebb művesznevet is kaphatna
Ezt csak most látom.
Ramos nincs ott a listán, de James meg Suarez ott vanKét Real Madrid játékos az UEFA listáján

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 21:29
Abner, ennyi.csabi* írta:valami rövidebb művesznevet is kaphatna
Ramos nincs ott a listán, de James meg Suarez ott vanKét Real Madrid játékos az UEFA listáján
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 19., szombat 21:26
valami rövidebb művesznevet is kaphatna
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 19., szombat 21:07
megint nagy segítség voltál, mintha az elektronika topikba lennék.Realista24 írta:Folyamatosan.
trololololol![]()
![]()
ettől tartottam hogy én siklottam át felette mert minden évbe már előre lehetett tudni a pontos dátumot.Realista24 írta:Pontos hír idén nem volt, vagy csak átsiklottam felette, de nagyjából;
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 21:06
Folyamatosan.Galacticos írta:a vb-s játékosaink mikor csatlakoznak a kerethez?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 19., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 19., szombat 18:08
rosszul emlékszel. hatot.Fuentealbilla írta:Szerintem is minimum 2x annyit keresne... kb. Kroos szintjére lenne belőve. Azt hiszem ő végül nem 6 hanem Netto 8 millát fog keresni. Ha jól emlékszem az egyik rövidhírre.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. július 19., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 17:59
Ezt sose értettem. Ugyan mi más miatt lenne itt? Persze nyilván fontos neki a címek lehetősége is, de első körben mindenkinek a fizetés a fontos. CR-nek is hiába álmai klubja vagy éppen a legújabb Kroosnak valószinűleg nem fociznának itt egy számukra kibérelt lakásért meg egy kis kajajegyért... Ébresztő....!eReMA írta: Ha DM tényleg csak a pénz miatt van itt
Szerintem is minimum 2x annyit keresne... kb. Kroos szintjére lenne belőve. Azt hiszem ő végül nem 6 hanem Netto 8 millát fog keresni. Ha jól emlékszem az egyik rövidhírre.Ha érkezne egy megváltó Pogba, szerintetek mekkora lenne a fizetése DM-hez képest?
Vagy egy James vételár hány éves fizut fedezne?
Itt nem a pénz az akadály.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:51
2-szer tuti nagyobb.eReMA írta:Ha érkezne egy megváltó Pogba, szerintetek mekkora lenne a fizetése DM-hez képest?
Vagy egy James vételár hány éves fizut fedezne?
Itt nem a pénz az akadály.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. július 19., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:42
A csapatnál se utolsó üzletemberek dolgoznak, ha nem tudják megfizetni...nem adnak...eReMA írta:Di Maria... Rengeteg hír kering az elégedetlenségének hangoztatásáról, már-már legendás ez a siralom. Azért azt érdemes megjegyezni, hogy egyetlen hiteles forrás nincs ezekről a panaszokról, legalábbis én még az NSO és Bors szerű forrásokon kívül nem futottam össze velük.
Viszont belegondolva mindenképp problémás a helyzete, mert:
A nagyobb volumenű igazolások (lsd. most Kroos) alapból olyan fizukért érkeznek, amik DM fizetésének akár megduplázása után is majdhogynem magasabbak.
Nyilván kevés az esély, hogy egy játékos bármilyen jól lepengetett év után a megbecsülése okán megtriplázott fizetéssel kapjon új szerződést, innentől kezdve a mai zsoldos és rém egyszerű labdarúgó rögtön azon matekozik, hogy miért kap kevesebbet egy olyannál, aki csak most érkezett és lényegében még nem tett le semmit az asztalra.
DM-et le lehet cserélni másra. Viszont szinte biztos, hogy egy Pogba vagy James szintű csere ráfizetéses lenne, így felmerül a kérdés, hogy annyival jobb is lesz-e a csapat egy ilyen cserét követően. Vagy... Ha DM tényleg csak a pénz miatt van itt és nekünk mégis Ő kell, akkor a feltételezett árkülönbségből a fizetésének kiegészítése évekre beleférhetne.
Egyébként a labdarugók nagy százaléka zsoldos ku...va, ezt nem győzik bizonyítani, el kell fogadni. A többi sekélyes sablonszar nyilatkozat csak a köret. Kevés a kivétel, ezért nem érdemes "haragudni".
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. július 19., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 17:32
Letojom amíg a padon van, spanyol csapatok 70%-a ellen elég. Csak ne legyen kezdő.BBeno írta:Rajtunk fog maradni khedira egyre inkabb azt erzem :S
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 19., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:15
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem