Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 19., szombat 19:12

Boky írta:a nagyarcot leszámítva egyetértek. lehet nagyarcoskodni, de akkor nem lesztek különbek, mint akiket gyűlöltök.
meg egy kis felsőbbrendűséget is érzek abban, hogy egy másik focicsapatnak drukkol. azért nem kéne...
Ezt en is adom. En is sok barcast ismerek, aki ilyen mint amirol dzsi irt, viszont vannak teljesen normalis arcok is. Az arcoskodo vagy bekepzelt embereket viszont utalom. Nem mondom, neha velem is elszalad a lo, majus 24.-e utan par napig megvolt az a "b.sszatok meg mind, mi vagyunk a legnagyobbak, csak mi :box: " erzes, de azert vegul csak visszakerultem a foldre es ugyanugy latom a mi hibainkat is, mint masoket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 19., szombat 19:14-kor.

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 19., szombat 19:04

Szerintem meg ez olyan,mint a vallási fanatizmus. Aki különbnek hiszi magát a többitől,az téved. Meg lehet kérdezni a többi vallás követőit/a többi csapat szurkolóit,hogy tényleg különb vagy-e. Nemleges lesz a válasz. Nem véletlenül. Attól hogy most itt valaki az utóbbi idők Barca drukkereit látja "felnőni" és ez ilyen-olyan okból nem tetszik neki,attól még nem lesz egy közeg egyöntetűen szemét. Ez kb olyan,mint a rasszizmus.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 19., szombat 18:57

a nagyarcot leszámítva egyetértek. lehet nagyarcoskodni, de akkor nem lesztek különbek, mint akiket gyűlöltök.
meg egy kis felsőbbrendűséget is érzek abban, hogy egy másik focicsapatnak drukkol. azért nem kéne...

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 18:52

RealMiki írta:Engem is zavar dzsi91 írása.
Egyetértek vele abban, hogy a két klub eredménylistája összehasonlíthatatlan.
Abban is, hogy óriási a különbség a két szurkolótábor között.
És abban is, hogy jelenleg mi vagyunk a legjobbak.

Viszont én nem akarok nagy arcot, sem beképzeltnek lenni.
Nem akarom,hogy ez természetes legyen.
És nem akarok semmilyen jogalapot erre.
+1, a nagy arc visszaüt, ezért erre mindig figyelek

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 19., szombat 18:51

RealMiki írta:Engem is zavar dzsi91 írása.

+1... pont az ilyenek miatt tartanak minket olyannak, amilyennek... így mi sem vagyunk különbek még ha az eredmények és kupák önmagukért is beszélnek..
az a 3-4 éves barcelona szurkolócsoport tényleg egy undorító, semmirekellő bagázs, tele hazugsággal, ferdítéssel, de nyilván a többség nem ekkor lett Barcelonás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. július 19., szombat 18:53-kor.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 19., szombat 18:48

Engem is zavar dzsi91 írása.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 19., szombat 18:44

Úristen ez a felsőbbrendű szöveg gyomorforgató.
sztem a gyomorforgató szót ne használjon egy barcelona szurkoló se. pláne ne itt egy madrid forumon.

biztos tudod mire gondolok, ha nem akkor majd szívesen kifejtem, de nem most, program van.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 19., szombat 18:43

dzsi91 írta:...
Ez mind szép és jó, csak mindkét szurkolótábort totál általánosítod.. :roll:

Egy Barca drukker ugyanúgy ismerheti a rossz időket, ugyanúgy elismerheti, ha nincs esély nyerni valamit, ezek nem csak a Real drukkerek sajátosságai.. Az írásod alapján olyan, mintha a ti szurkolóitok lennének csak az igazi, értelmes drukkerek, nálunk meg mindenkinek abból állna az élet, hogy a Realra féltékenykedünk meg dobáljuk a szart.. Persze tényleg vannak ilyen drukkerek nálunk, de azért bőven nem mindenki ilyen. Amúgy meg ilyen alakok nálatok is vannak ám, nem kéne úgy csinálni, mintha nem lenne a Real táborában egy ilyen ember se. A Barcának az utóbbi 1-2 évben valóban több ilyen szurkolója volt, de csak azért, mert most halomra nyertük magunkat, és jött sok fiatal elvakult arc, akik megrészegültek a sok győzelemtől, és mondják a sok hülyeséget.. Majd ha úgy alakul, hogy most ti nyertek meg 5 évig mindent, akkor nálatok lesz 3x ennyi ilyen "értelmes" arc, mint nálunk az utóbbi időben volt, efelől ne legyen kétséged. De ez nem azt jelenti, hogy minden Real drukker olyan lesz, mint ők.. Úgyhogy ezt a "A barcások egy másik faj, kisebbségi komplexus, gyűlölködés, ferdítés, mosdatás, mutogatás stb" szöveget enyhe általánosításnak érzem..

És most lehet mondani a szöveget, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára, de olyan szinten általánosítottad a két szurkolótábort, hogy ez itt nem állja meg a helyét. Meg amúgy attól még, hogy a Real annyi mindent nyert, jogotok nektek sincs nagyképűnek lenni szerintem.. Örüljetek a sikereiteknek, de azért nem álltok mások felett emiatt..

És még egyszer elmondom, nem azt mondom, hogy nincs nálunk olyan drukker, mint amilyet leírtál.. De bőven nem mindenki ilyen, úgyhogy nem kéne azonosítani a Barcát ezekkel az emberekkel..

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 18:33

Fuentealbilla írta:
dzsi91 írta:.
Én azért ezzel elég sok helyen nem értek 1-et szóval szerintem ne beszélj úgy mintha ez minden Madridistára érvényes lenne.

Köszi

mivel nem értesz egyet?

dzsi91 :agree:
But he is a good boy...

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 19., szombat 18:29

dzsi91 írta:Nekünk mindig is nagyobb arcunk volt(és lesz) mint nektek, de ez természetes a két klub történelmét figyelembe véve. Fölösleges a két klub és szurkolói között bármilyen párhuzamot keresni, az egyik egy top csapat amely az elmúlt 10 évben ért oda a nagyok közé (Bayern,Liverpool stb) a másik meg a világ valahavolt legsikeresebb klubja már nagyon rég óta.Természetes ,hogy nagy az arcunk de az óriási különbség a 2 szurkolótábor között, hogy mi ismerjük a csapatunkat, ismerjük az alsógatya szaros és tiszta verzióját is, ha szar a csapat szidjuk ha nem látunk reális esélyt a nagy sikerekre akkor azt is kimondjuk, nem állítunk hamis elveket amiket aztán leköpködünk ha már nem igaz a csapatra... A barcások egy másik faj, kissebségi komplexus, gyűlölködés, ferdítés, mosdatás, mutogatás stb. 4+2(2004-2006,2008-2012) jó év miatt azt hiszik van joguk olyan nagyképűnek és beképzeltnek lenni mint egy Real Madrid szurkolónak ?

Szépen el lett ismerve amikor jobbak voltatok, de ti csak köpködtetek ránk, most a csapatom 10szeres bl-győztes, jól igazolunk úgy érzem minden szinten a világ legjobb csapata vagyunk jelenleg, a nagy riválisaink meg vergődnek a fekáliában amit saját maguknak csináltak (Barca vezetőség,Bayern Guardiola) . Mikor is legyünk beképzeltek ha nem most?
Úristen ez a felsőbbrendű szöveg gyomorforgató.Úgy csinálsz(csináltok)mintha a Barca egy PSG meg City szintű újgazdag múltnélküli csapat lenne,holott azért a kétezres évek előtt is leesett 16 bajnoki cím meg egypár CdR győzelem.Nagyobb múltú csapat a Madrid ezt szerintem a legtöbb Barca drukker elismeri,de ez a "madridistavagyokezértlehetnagyarcomésfelsőbbrendűvagyok" szöveg amit elsősorban te meg RMCF nyomat enyhén szólva szánalmas.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 19., szombat 18:13

Fuentealbilla írta:
Én azért ezzel elég sok helyen nem értek 1-et szóval szerintem ne beszélj úgy mintha ez minden Madridistára érvényes lenne.

Köszi
írd már le pls hogy mivel nem értesz egyet?
Kép

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 19., szombat 18:07

dzsi91 írta:
BojanKiki írta:Nektek már most nagyobb az arcotok, mint nekünk 2011 körül. Pedig épphogy csak beesett egy BL meg egy kupa. Jól igazoltatok, mi meg szarul, de lehet hogy nektek se lesz nagy évetek. Óvatosan.
Nekünk mindig is nagyobb arcunk volt(és lesz) mint nektek, de ez természetes a két klub történelmét figyelembe véve. Fölösleges a két klub és szurkolói között bármilyen párhuzamot keresni, az egyik egy top csapat amely az elmúlt 10 évben ért oda a nagyok közé (Bayern,Liverpool stb) a másik meg a világ valahavolt legsikeresebb klubja már nagyon rég óta.Természetes ,hogy nagy az arcunk de az óriási különbség a 2 szurkolótábor között, hogy mi ismerjük a csapatunkat, ismerjük az alsógatya szaros és tiszta verzióját is, ha szar a csapat szidjuk ha nem látunk reális esélyt a nagy sikerekre akkor azt is kimondjuk, nem állítunk hamis elveket amiket aztán leköpködünk ha már nem igaz a csapatra... A barcások egy másik faj, kissebségi komplexus, gyűlölködés, ferdítés, mosdatás, mutogatás stb. 4+2(2004-2006,2008-2012) jó év miatt azt hiszik van joguk olyan nagyképűnek és beképzeltnek lenni mint egy Real Madrid szurkolónak ?

Szépen el lett ismerve amikor jobbak voltatok, de ti csak köpködtetek ránk, most a csapatom 10szeres bl-győztes, jól igazolunk úgy érzem minden szinten a világ legjobb csapata vagyunk jelenleg, a nagy riválisaink meg vergődnek a fekáliában amit saját maguknak csináltak (Barca vezetőség,Bayern Guardiola) . Mikor is legyünk beképzeltek ha nem most?
ha rövidebb lenne, menne az aláírásomba. :salute:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 18:05

Köszi

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 19., szombat 18:03

dzsi91 írta: ...
:agree: így-így szóról-szóra
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 19., szombat 17:49

BojanKiki írta:Nektek már most nagyobb az arcotok, mint nekünk 2011 körül. Pedig épphogy csak beesett egy BL meg egy kupa. Jól igazoltatok, mi meg szarul, de lehet hogy nektek se lesz nagy évetek. Óvatosan.
Nekünk mindig is nagyobb arcunk volt(és lesz) mint nektek, de ez természetes a két klub történelmét figyelembe véve. Fölösleges a két klub és szurkolói között bármilyen párhuzamot keresni, az egyik egy top csapat amely az elmúlt 10 évben ért oda a nagyok közé (Bayern,Liverpool stb) a másik meg a világ valahavolt legsikeresebb klubja már nagyon rég óta.Természetes ,hogy nagy az arcunk de az óriási különbség a 2 szurkolótábor között, hogy mi ismerjük a csapatunkat, ismerjük az alsógatya szaros és tiszta verzióját is, ha szar a csapat szidjuk ha nem látunk reális esélyt a nagy sikerekre akkor azt is kimondjuk, nem állítunk hamis elveket amiket aztán leköpködünk ha már nem igaz a csapatra... A barcások egy másik faj, kissebségi komplexus, gyűlölködés, ferdítés, mosdatás, mutogatás stb. 4+2(2004-2006,2008-2012) jó év miatt azt hiszik van joguk olyan nagyképűnek és beképzeltnek lenni mint egy Real Madrid szurkolónak ?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 17:25

Vicces, hogy hirtelen Deu lett a jófej laza gyerek, aki csak "civilben" viccel a barátaival... komolyan lassan sajnálni kell, hogy kiemelte Őt a média. Hihetetlen, hogy mindent így meg tudnak magyarázni, még én is elhiszem :D szóval biztos így van ez, de szerintem jól példázza az ottani légkört meg véleményt is. Amúgy szimplán csak paraszt volt a gyerek, van ilyen Barcelonában is bármilyen meglepő nem 2 diplomával tolják a focit. Mondjuk engem ez nem zavar, igazából jót nevettem rajta, remélem élőben is sokszor láthatja a skac ezt a gólörömöt :-* de ez a szimpátiatüntetés ellene valami vicc? :D Komolyan, ha ezek bankot rabolnának, az is meg lenne magyarázva, hogy a családjuk éhezett és amúgy is ez egy nagyon becsülendő cselekedet, én meg Madrid szurker létemre meg csak nézek, hogy most ezen ennyit erőlködnek, amikor Ronaldot hetente találnak be kikockázott képekkel, meg olyan szuperbiztos infókkal amik teljesen fatálisak és még a SportTv-n is bőszen mondogatják, nekem egyszerűen ezek fel sem tűnnek már, meg sem fekszik már a kis lelkemet, de ahogy látom szegény Deu gyerek renoméját ennyire mentegetni kell, nekem ez abszurd és kicsit komikus is, mint a kisgyerekek, akiket pátyolgatni kell. Az az Ibra fazon, vagy ki a tököm... tudhatott valamit! :p

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 16:21

sander írta:Nem tudom mennyire hiteles de elvileg Messinek 56 millió eurót be kell fizetnie a spanyol kincstárnak.

http://www.hatharom.com/2014/07/19/mess ... ll-nyulnia
2 éves fizetése... ezt még ő is megérzi , persze azért éhen reméljük nem hal. :salute:

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 19., szombat 16:03

Nem tudom mennyire hiteles de elvileg Messinek 56 millió eurót be kell fizetnie a spanyol kincstárnak.

http://www.hatharom.com/2014/07/19/mess ... ll-nyulnia

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. július 19., szombat 13:51

Jester írta:Hogy áll a Real Di Maria-val? Bocsássatok meg, tudom, hogy pár guglival megtudakolhatnám az ügyet de annyi hülyeségbe belebotlottam már...

Szerintem az eladása nagy hiba lenne. Én úgy láttam mindig, hogy itt a fórumon sohasem volt nagyon népszerű, miért van ez?

Volt neki pár trófeákat érő megmozdulása, és a dinamizmusával olyan hihetetlen lendületet ad néha a csapatnak, amit CR már nem nagyon képes nyújtani.
Sajnos menni fog. faszomat :-@

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. július 19., szombat 13:49

Hogy áll a Real Di Maria-val? Bocsássatok meg, tudom, hogy pár guglival megtudakolhatnám az ügyet de annyi hülyeségbe belebotlottam már...

Szerintem az eladása nagy hiba lenne. Én úgy láttam mindig, hogy itt a fórumon sohasem volt nagyon népszerű, miért van ez?

Volt neki pár trófeákat érő megmozdulása, és a dinamizmusával olyan hihetetlen lendületet ad néha a csapatnak, amit CR már nem nagyon képes nyújtani.

Vissza: