https://pbs.twimg.com/media/Bs6BZyNCYAAz-02.jpg
Sok sikert Neki!
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 19., szombat 14:20
Az a probléma, hogy a csapaton nincs már hova erősíteni. Egy Pogba még erősítés lenne, de azon kívül már nem fér el több klasszis, és ezt Pereznek fel kellene fognia. De ez azt jelentené, hogy nincs több megaigazolás, nincs több galaktikus játékos, amit pedig Perez nem tud megállni. Amíg Mourinho itt volt, addig Mounak volt pofája beleszólni Perez dolgaiba, de Carlo túlságosan úriember ehhez.Perez első elnöksége nagyon gyengén sikerült, a második már jobb, de tovább kellene fejlődnie. A VanillaSky által említett megalomániába való visszaesés reális veszélynek tűnik.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 19., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 19., szombat 14:01
szerintem meg a játék minden elemében jobb mint morata, kivéve talán hogy nem olyan gyors.nmate írta:Nem sokkal jobb Moratanál és a fizuja is magas lenne Mandzukicnak. Ráadásul úgy mozog, mint egy vemhes ló.
és keylor navas? és most akkor ki megy el?Realista24 írta:Kiko Casilla a miénk lesz a 2015/16-os szezonra, ha igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 19., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 19., szombat 13:50
számomra meg ez azért jó mert nem viszik el varane-ttibi18 írta:Mou nyilatkozott, hogy számukra véget ért az átigazolási időszak.. Ez abból a szempontból jó lehet, hogy Pogba nem igazol a Chelseahez, abból a szempontból viszont rossz, hogy Khedira sem..
Attól tartok, ha bejelentik, hogy Khedira marad az összes (Vidal/Pogba/Veratti) nevet dobhatjuk a kukába..
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 13:35
Realista24 írta:Kiko Casilla a miénk lesz a 2015/16-os szezonra, ha igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 13:12
Persze, tényleg biztos kiég. Mondod ezt azért mert a mögöttünk lévő idényben összeszedett 1 sérülést év végére...Sastre írta:Jó, akkor Ronaldo megint nyomjon le 60 meccset pihenés nélkül, és mi meg nézzük végig fapofával, hogy tavaszra kiég szegénykeÉs egy ilyen magasröptű poénért aztán mindenképpen érdemes lenne korunk legjobbját és 2 aranylabdás világsztárját kitenni a csapatból.
Oda is max a távozó Pepe helyére egy csereembert Ramosnak és Varanenak.Ha ez a három igazolás egy nyáron megtörténne, akkor ismét nem kéne igazolni legalább két évig, maximum a védelembe majd.
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 13:08
a legfrissebb hírek szerint az Arsenal is elállt a transzfertől. Sami.tibi18 írta:Mou nyilatkozott, hogy számukra véget ért az átigazolási időszak.. Ez abból a szempontból jó lehet, hogy Pogba nem igazol a Chelseahez, abból a szempontból viszont rossz, hogy Khedira sem..
Attól tartok, ha bejelentik, hogy Khedira marad az összes (Vidal/Pogba/Veratti) nevet dobhatjuk a kukába..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. július 19., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 12:54
Ha mind a három játékos jönne, és az emlegetett távozók is mennének, akkor a Real Madridhoz mérten az kevés pénznek számít, amit pluszban rá kéne fizetni.Kevés pénzből lehetne dobni a minőségen(
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 19., szombat 12:53
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 19., szombat 12:47
Úgy mondanám kritika, de mindegy.Relaistahuni, szidod Perezt, csak tudnám miért. Okod nincs ra.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 19., szombat 12:40
elméletileg ugye Calderón intézte el CRt, az még az ő igazolása volt, kellett Pereznek is egy nagy név, gondolom ez állhatott a háttérben.VanillaSky írta:Lehet meglágyultam időközben, de CR és Kaka nem egy évben jött? Vagy egy világsztár - az akkori legfelkapotabb - nem volt elég? Kakat lehet magyarázni Perez védelmében ahogy Beckhamet is, semmire nem volt jó egy szimpla marketingeszköz amely nélkül millió klub épített már BL győztes, világverő csapatot. Mindkettő felesleges volt, a brazil kb top 5 legnagyobb bukta a focitörténelemben.Kakanal volt terv. Ő volt az egyetlen akkori világsztár akit hozni lehetett es akivel ujra a középpontba kerülhettunk. Szükséges rossz volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 12:37
Én csak sportszakmai viszonylatban, nehogy félreértés legyen.primrose írta:én meg konkrétan megadom neki a number 1 helyet.A Kaká Beckham részt egy az egyben adom, a brazilt meg top3-ba raknám.Kakító... de jó is volt... istenem.............
![]()
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 12:35
én meg konkrétan megadom neki a number 1 helyet.A Kaká Beckham részt egy az egyben adom, a brazilt meg top3-ba raknám.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 12:31
Nem lágyultál meg, de a CR ügylet szerintem elég kacifántos volt. Egy időben voltak olyan hírek is, hogy nem jött volna, ha Pérez nem ígéri be ezeket a változásokat. (tudom, volt szerződés, meg titkos paktumok, meg minden egyéb. Amolyan Calderonos módraLehet meglágyultam időközben, de CR és Kaka nem egy évben jött? Vagy egy világsztár - az akkori legfelkapotabb - nem volt elég? Kakat lehet magyarázni Perez védelmében ahogy Beckhamet is, semmire nem volt jó egy szimpla marketingeszköz amely nélkül millió klub épített már BL győztes, világverő csapatot. Mindkettő felesleges volt, a brazil kb top 5 legnagyobb bukta a focitörténelemben.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 19., szombat 12:29
Kaká miatt szidni Perezt butaság, minden esély megvolt rá, hogy a brazil varázsolni fog nálunk, és remekül kiegészíti a többi erősítést. Üres volt a posztja. Sajnos beütött a brazil betegség, de erre se Perez, se Pellegrini, se én, se a fórum 99(100?)%-a nem számított.Relaistahuni, szidod Perezt, csak tudnám miért. Okod nincs ra. Az elso Perez era összeomlott ahogy volt, majd Calderon taszított rajta meg húszat.
Perez lépésről lépésre ujra visszahelyzte oda a csapatot ahova valo.
Ehhez kellett Kaká, főleg gazdasági szempontból , kellett Mourinho. Kozben meg kellett szabadulni a "selejttol", stb.
Persze monitor mögül minden egyszerű.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem