Egyértelmű, ha esetleg két csatárral szeretnénk játszani, és CR nincs, illetve pihentetni kell, akkor végre létrejöhet a várva várt csatárpáros: BJ (blowjob)... szopatni fognak mindenkitNem tudom James miért kéne jöjjön.

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. július 19., szombat 11:19
Egyértelmű, ha esetleg két csatárral szeretnénk játszani, és CR nincs, illetve pihentetni kell, akkor végre létrejöhet a várva várt csatárpáros: BJ (blowjob)... szopatni fognak mindenkitNem tudom James miért kéne jöjjön.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. július 19., szombat 11:09
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 19., szombat 10:59
A valóságban - nem az FM-ben ahol a játékosok 1-esek meg 0-ák - mondjatok már egy komoly csapatot, ahol a padon és a kezdőben sérülés és eltiltás nélkül állandóak a változások? Főleg 80-90 milliós játékosoknál (igaz ilyet a Barcán kívül nehéz is lenne találni máshol) Nem létezik sehol, nem létezett és nem is fog soha a büdös életben sem! Valami köd megszállhatott itt néhány embert, ha azt hiszi egy élsportoló a legjobb éveiben majd egy olyan csapatban akar játszani ami néha számít rá, néha meg nem. Persze Perez már eljátszotta a múltban is a baromságait amikor egy Figo a padon csücsült mert úgy érezte, hogy ő ért a csapat összeállításához is.Ja igen, amiről elfelejtettem írni, hogy sokaktól olvastam, hogy de hát ennyiért padra? Meg hogy játszatni kell. Szerintem ebben a négyesben a pad, és a kezdő kb összemosódik.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. július 19., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 19., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 19., szombat 10:10
Ennek lenne értelme szerintetek? Ennyivel jobb James, mint Isco?primrose írta:Egyre több olyan hír van, hogy a Real kész eladni Iscot, hogy helyet találjon Jamesnek. A legnagyobb kérő a Liverpool lehet.
Hát szerintem 65 milliónál bőven több volt a bevételetek idén, szóval bele. De javítsatok, ha rosszul mondom..MyStiQ írta:Ez papíron egyébként beleférne az FFP szabályba?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 19., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 19., szombat 10:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 19., szombat 9:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 9:53
Fenét nem technikásabb... amúgy is Carlo sokszor használt 4-4-2-t, amiből Karim játszott vissza, vagy Bale. Szóval ha mondjuk CR nem épülne fel időben:numberone1 írta:Ezt most nem ertem , ha a BBC-bol CR v Bale kiesne akkor Falcaot hova tenned? Hat a szenyon kivul masra haszontalan. A kolumbiai sem teknikasabb mint mondjuk Klose v Madzsukics.
Nekunk egy olyan tamado kell mint Benzi, aki akar Jese lehetne. Nem tudom nehez ugy.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 19., szombat 9:48
Mivel az lenne a cel, h meg egyel feljebb lepjunk. Kroos es egy masik kpval Pogba v Vidal ez meglehetne.ericco írta:Amúgy miért zárja ki mindenki azt a lehetőséget, hogy Di Maria és a klub végül megegyeznek, és marad az argentin?
Ezt most nem ertem , ha a BBC-bol CR v Bale kiesne akkor Falcaot hova tenned? Hat a szenyon kivul masra haszontalan. A kolumbiai sem teknikasabb mint mondjuk Klose v Madzsukics.nmate írta:Olyat akarok aki kicsit kapura veszélyesebb, gólérzékenyebb és nyugodtan be lehet dobni bárki ellen, ha a BBC-ből bárkinek pihire van szüksége. Falcao jó lenne, de ő drága, és nem hinném hogy szeretne sok meccset padozni. Valami tehetséget kellett volna már rég scoutolni, de hát a Puskás akadémián biztos sok ilyet találnak a madridi megfigyelők
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 19., szombat 9:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 19., szombat 9:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 9:22
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 19., szombat 9:14
Nem latom hol irtam, h Kloset akarsz?nmate írta:Szerinted én egy Klosét akarok basszameg?numberone1 írta:
felejtsetek el a szenyokat. A kepzettebb, gyorsabb tobb funkcios tamadoke most a jovo.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 8:53
Szerinted én egy Klosét akarok basszameg?numberone1 írta:
felejtsetek el a szenyokat. A kepzettebb, gyorsabb tobb funkcios tamadoke most a jovo.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 19., szombat 8:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 19., szombat 8:26
felejtsetek el a szenyokat. A kepzettebb, gyorsabb tobb funkcios tamadoke most a jovo.Az nem lenne a legjobb döntés, kell egy cenyó, variációs lehetőségek miatt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 8:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 7:49
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem