Matt009 írta:5. Isco. James lesz az utolsó szög Isco Realos karrierjének koporsójában. Ha marad is idén, Jamest elsősorban az ára miatt nem fogja tudni kiszorítani. Ha meg mégis képes lenne erre, akkor meg minek James?
ezt még annyival egészíteném ki hogy itt valaki felhozta hogy úgy jött ide hogy a posztján volt özil. azért nagyon nem ugyanaz a kettő. idejött hogy a fáradt özilt kiszorítsa amit meg is tett kb másfél meccs alatt

és ez nem csak önmagába az ő érdeme de ez most mindegy is, áldjuk közösen a napot amikor elment a török.
most meg a nyakára hoznának 80 millióért egy játékost? ezzel csak az a baj hogy akit ennyiért megveszel annak muszáj játszania, ha jó formába van, ha nem.
kroos meg falcao, ha ilyen elszánt és azt bírja hogy a homokba futkározik nap mint nap akkor jöjjön. falcao amúgy is eltérő stílusú mint benzema, és simán jó lehet arra is hogy a ligába a kisebb csapatok amikor beállnak bunkerba és nem tudjuk feltörni akkor bejöjjön a végén, mert rá ívelni is lehet, mert iszonyat hogy milyen veszélyes a levegőbe.
de amúgy maximálisan adom matt, nem hiszem hogy valaha volt hogy egyetértettem veled, most ez eljött.
keylor navas:
nem tudom nekem ez a keylor navas, ochoa, kiko casilla vonal ezek másodvonalas játékosok, nem szűk elit. persze nem mindenki korán érő mint mondjuk degea, courtois, neuer vagy iker volt de akkor is valamiért úgy érzem hogy ezek a játékosok egy real madridban a padra lennének jók. de keylorba van valami plusz hát nem tudom 10et megérne bőven meg egy próbát is ha iker elmegy, meg benne égne is a tűz hogy bizonyítson. iker már mit bizonyítson? melyik kupát nyerje meg még? mindent elért amit elérhetett. de legyen hozzuk keylort, én azért lopezzel se voltam maximálisan megelégedve a második szezonjába.
----------------keylor navas-------------
carvajal---ramos---varane--marcelo
---------modric---kroos---dimaria----
--bale------------benzema-------cr-----
kroos jó lesz xabi helyett, nem helyére hanem helyett. nem kell kimondott mélységi irányító, modric is sokat hátra jár labdáért, kroos is hátra fog és mindkettő jól indít hosszan is. plusz kroos 30 méterről már életveszély mindkét lábbal. alonsotól is ezt vártuk annó hogy na majd jönnek a távoli gólok, én egy góljára emlékszem amikor a barca ellen kilőtte a hosszút laposan, ja meg amikor pelle szöglet taktikája az volt hogy valaki középen/a rövidnél megcsúsztatja és xabi a hosszú kapufánál bekotorja még a barca ellen is majdnem bejött egyszer.
így viszont illarranak lőttek, mert amikor valaki itt pihen akkor majd jön isco, meg xabi mint rutinos. most kihal az a poszt ezzel a csapatunkból amire hoztuk illarrat hogy majd egyszer átveheti xabi helyét, ha meg majd kell nekünk ez a poszt akkor majd a mester játszik ott.
Mert teljesen igazat adok abban amit írsz, ha minden abból indul ki, hogy mi megvesszük Jamest. Nem sorolom le újból, mert úgy van ahogy írtad, így nem éri meg idehozni. De ha Di Maria mindenképp lépni akar, Pogba elérhetetlen (egyáltalán van egy apró esély is rá, hogy idejön?), akkor mindjárt más a helyzet és megfelelő rotálással megoldható a szerkezetváltás.
neki csak plusz pénz kell és ezzel együtt kis megbecsülés. ami valahol baszottul jogos mert oké hogy rengeteg hibával játszik de pont emiatt kiszámíthatatlan és az egyik legveszélyesebb játékosunk mert benne van hogy meccsenként ötször belevezeti három védőbe, meg kettőbe, de az is hogy onnan kihozza a labdát és ezzel eldöntjük a bl döntőt.
az viszont biztos hogy a csapat körül és a keretet nézve évről-évre jobb a helyzet, és egyre kisebb problémáink vannak.