Dehogy MS....ő is FGY.....meg nem tud focizni.Hagyjuk.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 21:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 19:52
ja, erre a legjobb, mentally strong a csávó, majd ha beáll az a deulofeu, szépen be kell rá küldeni az öregetGalacticos írta: mindenesetre én azt a meccset neki nem felejtem el amikor berakták ellene tellot, és épp akkor sztárolták nagyon a barcások, ő meg állandóan kivezette az alapvonalon a srácot, aki úgy tízszer gyorsabb volt nála.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 19:51
Galacticos írta:így van.ziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
mindenesetre én azt a meccset neki nem felejtem el amikor berakták ellene tellot, és épp akkor sztárolták nagyon a barcások, ő meg állandóan kivezette az alapvonalon a srácot, aki úgy tízszer gyorsabb volt nála.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 18., péntek 19:48
így van.ziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 18., péntek 19:24
Az elmúlt szezonban igenis jó teljesítményt nyújtott a baloson, amikor itt kellett játszania, többen is jeleztük a topikjában is...A jobb oldali teljesítményéről pedig nem sokat beszéltünk, mert ott Carvajal volt az úr.Matt009 írta:Arbeloa sosem volt jó bhv-ként, annyi mondható el róla, hogy védekezésben korrekt volt. De baloldalon még így is sokkal gyengébb, mint a jobbon.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 18., péntek 19:17
Szerintem itt mindenki tudja, hogy én mennyire utáltam Arbeloát és gyakorlatilag a halálfa szára(ra) elküldtem párszor, de az, hogy mekkora madridista és micsoda csapatjátékos, az nekem nagyon imponál. Emberként imádom Arbeloát, de játékosként nekem kevés.Kerlon írta: Amúgy Arbeloa mentalitása miatt szerintem ő lesz a bal oldalon, hihetetlen, hogy milyen elszánt az ember. Kroos elé is kiment tegnap. Nagy respect a spártainak eddig.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 13:49
Arbeloa sosem volt jó bhv-ként, annyi mondható el róla, hogy védekezésben korrekt volt. De baloldalon még így is sokkal gyengébb, mint a jobbon.wZoLee7 írta:Arbeloa balhátvédként érdekes módon mindig jó meccset hozott le...megérdemelné, hogy játszhasson. Carvajal alap kezdő lesz, de kell az ilyen ember padra, kisebb csapatok ellen nagyon is jó lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 18., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 13:35
Szerintem még mindig jönni fog valaki addigra a támadó sorba. Egyszerűen kevés ez így... Vagy tényleg DM-mel jövőre a régi helyén számolunk, ami mondjuk borzalomas...Anthony írta:Szerintem hagyjuk csak DM-et pihenni, ha egyáltalán itt lesz még akkor. Nem is tudom játszhat más csapatnál a BL-ben, ha pályára lépik a szuperkupán? Szerintem el lesz adva egyébként is.
Majd Nacho játszik a szélen, Ramos-Pepe mehet középen, csatárnak meg bedobhatnak valami fiatalt. Mondjuk végülis nem lenne rossz megnyerni, mert ilyen címünk asszem nem sok van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 18., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 18., péntek 13:01
benzemának két hete lesz felkészülni, miért ne játszhatna? marcelonak is 1 telejes hét, az miért nem elég egy olyan játékosnál, aki már tavaly is itt volt. ismeri az edzőt, tudja mit akar, tudja mit kell játszania. di maria, pepe dettó.Diego Lopez - Carvajal, Varane/Ramos, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - Bale, ?????, ??????
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 12:51
Már a spanyol kupadöntő előtt is 2 hónap pihenőről lett volna szó, de CR megpróbált a BL elődöntőre visszatérni, és így csak két hetet pihent. Azóta sem épült fel teljesen. A VB-re el sem kellett volna engedni, pláne, hogy a németek ellen 0-3-nál és emberhátrányban végignyomta... CR kibaszott felelőtlenül kezelte a sérülését, ami őt ismerve érthető, de most már véglegesen ki kell kúrálnia magát, mert ha nem teszi, akkor a kövi szezonja értékelhetetlen lesz.Kerlon írta:hol írtak 1-2 hónapot?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 18., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 11:59
realistahuni írta:De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
Így meg akkor ha Coentrao nem épül fel, akkor Arbeloa lesz a baloson.
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is.Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba![]()
Azért CR is ott lesz remélhetőleg.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 18., péntek 11:54
De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is.Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem