Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
azt hiszem egy biglia-milner-khedira kp kielégítő lehetne minden szempontból
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Milner
Kedvencem, hatalmas klasszis.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
rendesen megszenvedne a beíveléseknél, még jobban, mint de gea az elejénBBarni írta:Angol hírek szerint az Arsenal Khedira helyett Milnert igazolhatja le a Citytől!Nem hittem, hogy ezt mondom de akkor inkább Khedira...bár a kispadra igazából mindegy!
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!Nem tudom angol bajnokságba Iker?
milner meg a világ vicce, ha norvégnak születik, most egy harmadosztálybeli csapatban játszana
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Angol hírek szerint az Arsenal Khedira helyett Milnert igazolhatja le a Citytől!Nem hittem, hogy ezt mondom de akkor inkább Khedira...bár a kispadra igazából mindegy!
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!
Nem tudom angol bajnokságba Iker?
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Goal.com szerint Nastasicot a City 19 millió euroért engedné el. Érdeklődő akad bőven, főleg Olaszországból. A Roma, az Inter és a Fiorentina is soraiban tudná a szerb védőt.
Szerintem ez az ár elég reálisnak tűnik, ráadásul valószínű olyan csapathoz igazolna, ahol állandó játéklehetőség várna rá.
Szerintem ez az ár elég reálisnak tűnik, ráadásul valószínű olyan csapathoz igazolna, ahol állandó játéklehetőség várna rá.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
http://www1.skysports.com/football/news ... ester-cityalexoxladjackoxi írta:Ezt miből szűrted le??? Én nem bánnám, ha eligazolna. Legalább az egyik riválisunk gyengülne. Menjen a PSG-be vagy még nálunk húzzon le 3-4 évetLadislao Suarez írta:Úgy tűnik Yaya marad a City-nél., csak el a Cityből. Kíváncsi vagyok kivel akarnák pótolni. Mondjuk pótolni úgy se tudják max befoltozni az általa hagyott hatalmas űrt. Azt meg nem hiszem, hogy Fernandot stabil kezdőnek igazolták, Touré utódnak.
Ő nyilatkozta.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ezt miből szűrted le??? Én nem bánnám, ha eligazolna. Legalább az egyik riválisunk gyengülne. Menjen a PSG-be vagy még nálunk húzzon le 3-4 évetLadislao Suarez írta:Úgy tűnik Yaya marad a City-nél.

- Fuentealbilla
Mi a Fevernovát nyúztuk nagyon sokáig. Szerintem az még 1 korrekt laszti volt.ericco írta: A Tricolore pedig legenda, azóta sem készítettek olyan jó labdát szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem van egynmate írta:Adidas Outletben megkapod 1 év múlva 10k-ért, mert senki nem viszi el.

Replika es ingyen volt

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Adidas Outletben megkapod 1 év múlva 10k-ért, mert senki nem viszi el.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A 96-os Questra is jó volt, rongyosra rúgtuk anno. Persze csak egy replica volt, de akkor isnmate írta:Nem kell egyébként messze menni, a 94-es Questra

A Tricolore pedig legenda, azóta sem készítettek olyan jó labdát szerintem.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Madridban a bl döntős labda 170 euró voltnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Nem kell egyébként messze menni, a 94-es Questra vagy 98-as Tricolore pl. pont optimális volt, mai napig a legjobb labdák.
Bár előbbivel még nem fociztam, de biztos vagyok benne, hogy az is jó
Bár előbbivel még nem fociztam, de biztos vagyok benne, hogy az is jó

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát igen, ott focizni is tudni kellett.Géci írta:Az ilyenekkel lehet csùnya nagy gólokat verni. A régiekkel nehezebbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.. Azok nehezebbek és keményebbek voltak.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az ilyenekkel lehet csùnya nagy gólokat verni. A régiekkel nehezebbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt adom. régi jó classic labdáknál nincs jobbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.

- nmate
Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Úgy tűnik Yaya marad a City-nél.
Szerintem a BL labdát semmi se veri, de ez a Nike meg olyan, mintha valami kosárlabda lenne. Amúgy a spanyol ugyanilyen csak ahol sötét kék, az ott piros.Anthony írta:Ez jól néz ki szerintem. Sajnos a Nike szebb labdákat készít mostanság, mint az Adidas...abrand írta:A 2014/2015-ös PL szezon labdája.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0098_n.jpg
Mondjuk egyik labda sem rossz manapság szerintem. Ráadásul a kinézet a leglényegtelenebb ez esetben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez jól néz ki szerintem. Sajnos a Nike szebb labdákat készít mostanság, mint az Adidas...abrand írta:A 2014/2015-ös PL szezon labdája.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0098_n.jpg