És ja, kedirát vigye mán el valaki, Morata sagának is legyen vége, jöjjön James, vagy helyette valami csatár gyorsan, azt csá

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 18., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 18., péntek 22:18
Meglátjuk. Sírva nem fakadnék ha még is jönne. Max a padon lévők miatt. Én már Xabi Alonsot se hagynám ki a kezdőből "szívem szerint". Mindig kedveltem az öreg játékát. Kíváncsi vagyok jövőre mekkora szerepe lesz a csapatban.Realista24 írta:A Barcától nem kell tartani, ha akarjuk Jamest, de csak ha akarjuk.
A 90et amúgy sem idén adnák meg, hanem jövőre...ha egyáltalán megadnák.
Ha pedig nem akarjuk, akkor nem okolható a döntésért, ha mégis odaigazolna. Szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 22:11
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 18., péntek 22:08
http://www.theepochtimes.com/n3/802706- ... drid-move/ - csak hogy emeljék az árát... tipikus barcaLadislao Suarez írta:Tényleg vízumot intézünk James-nak?Off: A Barca 90 millát ajánl James-ért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 22:05
Csakhogy Özil elment, és még így is inkább pados volt, mint kezdő.ideigazolt, amikor tudta, hogy a posztján ott van Özil, nem fogja ő ilyen könnyen feladni és még Carlo is nagyon bízik benne.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 18., péntek 22:03
Tény, h a lapok és a média túlzásba esett ahogy sok szurker is Neymarral kapcsolatban hiszen sokan tényleg CR és Messi után első számú játékosként adták elő. De ez a média ez a piac... eladható a figura akár tetszik akár nem így pedig megvan az előnye az "átlagos" focistákkal szemben akiket csak a pályán mutatott teljesítményért értékelnek. De ettől még nem kellene agyf...t kapnodR.M.C.F írta:
Na....talán látni lehet egy kis fényt.....top10. Aha.....na,akkor ?? Ha top10 akkor nem lenne erős túlzás amit "művelek",mert ha top10,akkor kb korrekt a megitélés. De mivel top3azták,meg a partbedobásokra is zsenizték,meg alap passzokra zsenizték.......igy kinyilt a bicska a zsebemben.
Egyébként biztos velem van a hiba,mert én tökéletesen korrektnek látom a magam megitélését pl neymarral,messivel,vagy akár robbennel,vagy akárkivel kapcsolatosan. Azt mondom,amit látok,nem amit okádnak nap mint nap a blikkben,sporttvben hanem amit valóban lead.
.
Nos ez egy poén volt. Nagyképűséget a legnagyobb rosszindulattal sem igen lehet kihozni belőle. Neked sikerült. Ehhez pedig csak gratulálni tudok.Hányszor és hányszor kaptam már az efféle nagyképű sz*r dumát.....és amikor meg ideje lett,és rákérdeztem,akkor meg volt sértődés.
Mindegy,nem kell foglalkozni velem,irogatok,általában hülyeséget,meg baromságokat,meg alig esik le valami néha,mert néha mázlim van.....
tiszta magyar foci ez,ott is hányszor lenéztek,leszóltak baxki....majd 8 év múlva azt amit mondtam,úgy adták elő mintha ők találták volna fel.
nevetséges
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 18., péntek 22:01
ideigazolt, amikor tudta, hogy a posztján ott van Özil, nem fogja ő ilyen könnyen feladni és még Carlo is nagyon bízik benne.Merem remélni, hogy ha jön a kolumbiai Isco másnap már Pereznél lesz, hogy menne. Egy MU-nál isten lehetne, igaz nehezen vinne rá a lélek, hogy nekik is szurkoljak, de van az a pénz amiért korpásodik a haj.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 18., péntek 22:00
Merem remélni, hogy ha jön a kolumbiai Isco másnap már Pereznél lesz, hogy menne. Egy MU-nál isten lehetne, igaz nehezen vinne rá a lélek, hogy nekik is szurkoljak, de van az a pénz amiért korpásodik a haj.A Punto Pelota szerint már a vízumoz intézzük James-nek.... Isco-ról akkora csend volt, hogy nem tudom, nagyon meglepne ha ő távozna. Ebből DM lesz, ha igaz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 21:54
dannen írta:most nem kötekedésből, de te annyi mindent "próbálsz megmondani", hogy persze, hogy a fele bejön. de ugyanúgy lehetne ellenpéldát is felhozni, csak azokat senki nem jegyzi meg, na meg kb. fölösleges is lenne.R.M.C.F írta:aztán majd tavasszal már azt irják majd sokan,hogy de hiszen én megmondtam. ja.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 18., péntek 21:52
Én már rászoktam! RSS rulez. :ĐRealista24 írta:Komolyan nem értelek Titeket, olvassátok a híreket itttucsoki írta:A Punto Pelota szerint már a vízumoz intézzük James-nek.... Isco-ról akkora csend volt, hogy nem tudom, nagyon meglepne ha ő távozna. Ebből DM lesz, ha igaz.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 18., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 21:50
Komolyan nem értelek Titeket, olvassátok a híreket itttucsoki írta:A Punto Pelota szerint már a vízumoz intézzük James-nek.... Isco-ról akkora csend volt, hogy nem tudom, nagyon meglepne ha ő távozna. Ebből DM lesz, ha igaz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 21:50
Fuentealbilla írta:Erős túlzás amit felé leművelRealista24 írta:Csippantalak RMCF, de ez a Neymar fóbia...mar komolyan aggaszt.
Nem kell belekeverni mindenhova.![]()
Bár a sötét oldalt választotta sajnos, de szvsz jelenleg TOP10-es támadó felfogású játékos a világon.
(tény, h a barca által neki kijelölt 2.-től azért igencsak messze van de még a 3. helyért se nagyon kapálózhatna)
Hányszor és hányszor kaptam már az efféle nagyképű sz*r dumát.....és amikor meg ideje lett,és rákérdeztem,akkor meg volt sértődés.Igyekszünk csak olyan sokat írsz, hogy nem akarjuk kihagyni a fél fórumot :Đ
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 18., péntek 21:46
Igyekszünk csak olyan sokat írsz, hogy nem akarjuk kihagyni a fél fórumot :ĐR.M.C.F írta:[át kell ugrani amit irok azt annyi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 21:37
Realista24 írta:Csippantalak RMCF, de ez a Neymar fóbia...mar komolyan aggaszt.
Nem kell belekeverni mindenhova.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 18., péntek 21:30
Erős túlzás amit felé leművelRealista24 írta:Csippantalak RMCF, de ez a Neymar fóbia...mar komolyan aggaszt.
Nem kell belekeverni mindenhova.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 21:28
Pont erről van szó: a kolumbiaival semmivel sem stabilabb a kp, ha pedig "előre" kell cserélni, akkor Isco is tökéletes megoldás. Arról nem is beszélve, hogy neki van egy év előnye nálunk...Fuentealbilla írta:Leszögezném nekem is szimpatikus Isco focija alapvetően, emlékszem is tavalyról jó meccsére , de ugyanúgy igen gyengékre is. Hogy ez a valódi posztjától való elszakítás miatt volt-e majd a nálam nagyobb fociszakértők (bár mint tudjuk kicsiny országunkban 10 millió edző lakik) megmondják.tucsoki írta: Azért azt szögezzük le, hogy amíg a posztján játszott, a legjobbunk volt, rendre ő nyerte meg nekünk a meccseket, mindenki ámult-bámult a játékán. Ez a szezon eleji, a szeptemberi-októberi időszakra igaz. Bale visszatérésével kevesebb lehetőséghez jutott, más poszton kapott lehetőséget, majd Ancelotti teljesen elhozta a kapu közepétől. Mélyen játszott mint Modric, ami szemmel láthatóan nem feküdt neki, a védekezés minden energiáját felemésztette, így az előre játékába is sokkal több hiba csúszott. Nem mondom hogy esetleg nem teljesített erőn felül, előfordulhat, de a srác rendesen varázsolt, erre sajnos már senki sem emlékszik.
Kíváncsi vagyok mennyire tanulta be a visszavont szerepkört, vagy Ancelotti miként számol vele, mert egy csiszolatlan gyémánt.
Alapvetően Jamest akkor érdemes csak hozni ha kezdőbe jön. Kérdés az megvan-e a helye szerintem. Modric-Kroos alap középen. És mivel Bale-Benz-CR is elől így marad egy kp-nak hely. Szerintem! ez a KP James-el kiegészülve kevésnek tűnik hátrafelé (bár jelzem én csak a VB meccseken láttam James-t) Isco-val sem acélosabb ugyan az a KP sor talán , de fogadjuk el, hogy a hírek igazak, hogy csiszolgatni próbálják Iscot oda.
Mindenesetre én Jamest csak akkor hoznám ha tegyük fel Iscot a lentebb általan leírt igen magas áron tehát James-hez képest minimális veszteséggel tudnánk abszolválni. Ha pedig James előre lenne szánva Benz helyett akkor Benzinnek kell bezárni a kaput és elengedni. De én ezt ismételten nem tartanám jó ötletnek.
Szvsz tehát James-el várjunk még... nem őrá van idén égető szükségünk az idei 80 M ára pedig nagyon már nőni nem fog ha a Real jövőre is benne látja még a "megváltást".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 21:25
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem