Fuentealbilla írta:Realista24 írta:Csippantalak RMCF, de ez a Neymar fóbia...mar komolyan aggaszt.
Nem kell belekeverni mindenhova.
Erős túlzás amit felé leművel
Bár a sötét oldalt választotta sajnos, de szvsz jelenleg TOP10-es támadó felfogású játékos a világon.
(tény, h a barca által neki kijelölt 2.-től azért igencsak messze van de még a 3. helyért se nagyon kapálózhatna)
Na....talán látni lehet egy kis fényt.....top10. Aha.....na,akkor ?? Ha top10 akkor nem lenne erős túlzás amit "művelek",mert ha top10,akkor kb korrekt a megitélés. De mivel top3azták,meg a partbedobásokra is zsenizték,meg alap passzokra zsenizték.......igy kinyilt a bicska a zsebemben.
Egyébként biztos velem van a hiba,mert én tökéletesen korrektnek látom a magam megitélését pl neymarral,messivel,vagy akár robbennel,vagy akárkivel kapcsolatosan. Azt mondom,amit látok,nem amit okádnak nap mint nap a blikkben,sporttvben hanem amit valóban lead.
Igyekszünk csak olyan sokat írsz, hogy nem akarjuk kihagyni a fél fórumot :Đ
Hányszor és hányszor kaptam már az efféle nagyképű sz*r dumát.....és amikor meg ideje lett,és rákérdeztem,akkor meg volt sértődés.
Mindegy,nem kell foglalkozni velem,irogatok,általában hülyeséget,meg baromságokat,meg alig esik le valami néha,mert néha mázlim van.....
tiszta magyar foci ez,ott is hányszor lenéztek,leszóltak baxki....majd 8 év múlva azt amit mondtam,úgy adták elő mintha ők találták volna fel.
nevetséges.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.