Leszögezném nekem is szimpatikus Isco focija alapvetően, emlékszem is tavalyról jó meccsére , de ugyanúgy igen gyengékre is. Hogy ez a valódi posztjától való elszakítás miatt volt-e majd a nálam nagyobb fociszakértők (bár mint tudjuk kicsiny országunkban 10 millió edző lakik) megmondják.tucsoki írta: Azért azt szögezzük le, hogy amíg a posztján játszott, a legjobbunk volt, rendre ő nyerte meg nekünk a meccseket, mindenki ámult-bámult a játékán. Ez a szezon eleji, a szeptemberi-októberi időszakra igaz. Bale visszatérésével kevesebb lehetőséghez jutott, más poszton kapott lehetőséget, majd Ancelotti teljesen elhozta a kapu közepétől. Mélyen játszott mint Modric, ami szemmel láthatóan nem feküdt neki, a védekezés minden energiáját felemésztette, így az előre játékába is sokkal több hiba csúszott. Nem mondom hogy esetleg nem teljesített erőn felül, előfordulhat, de a srác rendesen varázsolt, erre sajnos már senki sem emlékszik.
Kíváncsi vagyok mennyire tanulta be a visszavont szerepkört, vagy Ancelotti miként számol vele, mert egy csiszolatlan gyémánt.
Alapvetően Jamest akkor érdemes csak hozni ha kezdőbe jön. Kérdés az megvan-e a helye szerintem. Modric-Kroos alap középen. És mivel Bale-Benz-CR is elől így marad egy kp-nak hely. Szerintem! ez a KP James-el kiegészülve kevésnek tűnik hátrafelé (bár jelzem én csak a VB meccseken láttam James-t) Isco-val sem acélosabb ugyan az a KP sor talán , de fogadjuk el, hogy a hírek igazak, hogy csiszolgatni próbálják Iscot oda.
Mindenesetre én Jamest csak akkor hoznám ha tegyük fel Iscot a lentebb általan leírt igen magas áron tehát James-hez képest minimális veszteséggel tudnánk abszolválni. Ha pedig James előre lenne szánva Benz helyett akkor Benzinnek kell bezárni a kaput és elengedni. De én ezt ismételten nem tartanám jó ötletnek.
Szvsz tehát James-el várjunk még... nem őrá van idén égető szükségünk az idei 80 M ára pedig nagyon már nőni nem fog ha a Real jövőre is benne látja még a "megváltást".