Azt gondolom...Már 1:3 ... :Đ Hiba volt elkapcsolni
1-2 kivételtől eltekintve mehet a kukába ez a korosztály is, a második félidőben beálló Varga Szabolcs még az aki focistára emlékeztet, nem is itthon játszik...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 19., szombat 20:32
Azt gondolom...Már 1:3 ... :Đ Hiba volt elkapcsolni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 19., szombat 20:29
Tamásból semmi nem lesz..Kalmárt kint ha jól felépítik és játszik majd, akkor ő jó lehet.wxyz írta: Amúgy számomra kellemes meglepetés ez a korosztály. Kalmárból például nagyon jó kps lehet és a csereként érkező Varga is jónak tűnik
Tamás Krisztián viszont hatalmas nagy csalódás.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 19., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 20:06
Már 1:3 ... :Đ Hiba volt elkapcsolniBBarni írta:U19 EB
Magyarország-Ausztria 55 perc 0-3...
Eddig néztem és nálunk sajnos 1 focistára emlékeztető srác van a Kalmár!Nagy Dominik sem rossz de fizikálisan nulla sajnos!Amiben látszik, hogy sokkal jobbak az osztrákok az a gyorsaság(mind fejben,gondolkodásban mind futásban, mozdulatokban) ebben szerintem mi olyan gibraltári szinten vagyunk...![]()
Ennél már csak két szánalmasabb dolgot láttam/hallottam ma:Mezey értékeli a Heti Válaszban a magyar focit!![]()
Illetve az U19 Európa-Bajnokság Hivatalos Dala!![]()
A Kolozsvárral nincs ilyen téren kapcsolatunk főleg miután Pászkány elmegy(elment) a Kolozsvártól!A másik kettőnél mások egy picit az elképzeléseink!A Lazio-Norwich-Kolozsvár vonalat már meg sem merem említeni
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 19., szombat 19:58
Viccen kívül, szerintem a magyar focisták top 10-ben vannak lassúság terén a profi focisták között. Ilyen Kelet-Timornál meg Tahititnál talán gyorsabbak vagyunk...BBarni írta: mind futásban,
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 19., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 19., szombat 19:49
A Kolozsvárral nincs ilyen téren kapcsolatunk főleg miután Pászkány elmegy(elment) a Kolozsvártól!A másik kettőnél mások egy picit az elképzeléseink!A Lazio-Norwich-Kolozsvár vonalat már meg sem merem említeni
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 19., szombat 19:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 19., szombat 15:44
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 18., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 18., péntek 14:26
Ennél jobban?5-1? Megint égjen a magyar futball pofája...
Miért őt ki nem engedi el?Két csapattal is megegyeztünk, most meg befutott egy nagyon jó ajánlat, de az meg Besicnek nem lesz jó valószínűleg!Besicet is el kellett volna már engedni, hogy komolyabb dolgokat is tudjanak véghez vinni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 18., péntek 14:16
Kint beálltunk bekkelni, még kontrázni se nagyon próbáltunk meg, itthon teljesen más meccs lesz a Rijeka ha jól tudom közben még játszik is egy bajnokit, plusz hátha nagy arcuk lesz!Gera is játszhat már talán egy 15-20 percet persze ez nem sok és egy fecske...Persze, de tegnap olyan különbségek voltak a csapatok között, amit szerintem egy héten belül nem igazán lehet ledolgozni. Én pedig pont azt várom, amit te leírtál: támadnia kell a Fradinak, de kinyílnak és sokkal több területe lesz a Rijekának.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 14:08
Persze, de tegnap olyan különbségek voltak a csapatok között, amit szerintem egy héten belül nem igazán lehet ledolgozni. Én pedig pont azt várom, amit te leírtál: támadnia kell a Fradinak, de kinyílnak és sokkal több területe lesz a Rijekának.BBarni írta:Nem vagyok biztos benne, más lesz teljesen a meccs!A Rijeka is támadni fog nekünk sincs sok választásunk, menni kell előre!A tegnapi alapján szerintem a Fradi itthon kapni fog egy 3-ast, szóval nem kell előre nézegetni.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 18., péntek 13:39
Nem vagyok biztos benne, más lesz teljesen a meccs!A Rijeka is támadni fog nekünk sincs sok választásunk, menni kell előre!A tegnapi alapján szerintem a Fradi itthon kapni fog egy 3-ast, szóval nem kell előre nézegetni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 13:36
A tegnapi alapján szerintem a Fradi itthon kapni fog egy 3-ast, szóval nem kell előre nézegetni.BBarni írta:Hát azt hiszem ha tovább is mennek magyar csapatok akkor az lesz a végállomás...![]()
Ha a Loki továbbmegy akkor BATE Boriszov és az albán Skënderbeu párharcának győztesével játszik!A Diósgyőr minden bizonnyal a FK Krasznodar ellen, mi pedig a Víkingur (FRO)/Tromsø IL (NOR) meccs győztesével játszanánk!
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 18., péntek 13:28
Azért a Tromsö egy másodosztályú csapatBBarni írta:Hát azt hiszem ha tovább is mennek magyar csapatok akkor az lesz a végállomás...![]()
Ha a Loki továbbmegy akkor BATE Boriszov és az albán Skënderbeu párharcának győztesével játszik!A Diósgyőr minden bizonnyal a FK Krasznodar ellen, mi pedig a Víkingur (FRO)/Tromsø IL (NOR) meccs győztesével játszanánk!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 18., péntek 13:22
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem