HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 16:21
2 éves fizetése... ezt még ő is megérzi , persze azért éhen reméljük nem hal.sander írta:Nem tudom mennyire hiteles de elvileg Messinek 56 millió eurót be kell fizetnie a spanyol kincstárnak.
http://www.hatharom.com/2014/07/19/mess ... ll-nyulnia
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 19., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. július 19., szombat 13:51
Sajnos menni fog. faszomatJester írta:Hogy áll a Real Di Maria-val? Bocsássatok meg, tudom, hogy pár guglival megtudakolhatnám az ügyet de annyi hülyeségbe belebotlottam már...
Szerintem az eladása nagy hiba lenne. Én úgy láttam mindig, hogy itt a fórumon sohasem volt nagyon népszerű, miért van ez?
Volt neki pár trófeákat érő megmozdulása, és a dinamizmusával olyan hihetetlen lendületet ad néha a csapatnak, amit CR már nem nagyon képes nyújtani.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. július 19., szombat 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 13:11
Elvileg Blindre rámozdultatok, ráadásul pont Barcelonában nyaral.Drake írta:Remélem végre Zubiék felhagynak Matyi kergetésével.Van egy csomó minőségi kh a piacon azokból válogassanak.Realista24 írta:Na, a Valencia mutatja a fukkot Matyiőnek, 20 milla cashben, vagy nincs üzlet, reakció a játékos levelére
Közben a mundo szerint ráhajtunk Blindre,akit az Ajax 22-ért hajlandó elengedni.Meg valami Umtiti nevű francia gyerekre,aki 20 éves kora ellenére a Lyon alapembere.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 19., szombat 13:06
Remélem végre Zubiék felhagynak Matyi kergetésével.Van egy csomó minőségi kh a piacon azokból válogassanak.Realista24 írta:Na, a Valencia mutatja a fukkot Matyiőnek, 20 milla cashben, vagy nincs üzlet, reakció a játékos levelére
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 19., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 19:48
Soha sem szoktam.Alja véleményeim vannak.Némi színvonalat is vállalhatnál mellé...
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 18., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 18., péntek 19:22
* Lenne, egyelőre múlt időről nem beszélhetünkBojanKiki írta: Di Mariát hülyeség volt eladni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 18., péntek 19:16
És ez miből jött le? Már ha szabad kérdeznem. Oké vannak páran, akiknek nagy az arcuk, de ez természetes. A többiek szimplán optimisták. Ennyi az egész.Nektek már most nagyobb az arcotok, mint nekünk 2011 körül. Pedig épphogy csak beesett egy BL meg egy kupa. Jól igazoltatok, mi meg szarul, de lehet hogy nektek se lesz nagy évetek. Óvatosan.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 19:16
Abszolút igazat adnék Neked, valóban van itt sok nagy arcú ember, csak Te meg azt felejted el, hogy kb. 4 éven keresztül volt kibaszott nagy arcotok többnyire bírói segédletre meg a színészkedésre. Olyan dolgokért kritizáltatok minket, amiket most a csapatotok egy szarabb szezon után azonnal leművel (pl.: megaigazolások), mert azt hittétek, hogy a Barca nem... Dehogynem. Ez itt a gond. Amik akkor szilárd elvek voltak, azok hova lettek egy szar szezon után? De tessék tovább figyelmeztetni minket, majd a pályán válaszol a Real...Nektek már most nagyobb az arcotok, mint nekünk 2011 körül. Pedig épphogy csak beesett egy BL meg egy kupa. Jól igazoltatok, mi meg szarul, de lehet hogy nektek se lesz nagy évetek. Óvatosan.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 18., péntek 19:14
Kapusposzton abszolút vertek minket. A védelemröl inkább ne beszéljünk... Középpályánk jobb volt, de mostmár a tiétek erösebb. Pogba nem kell nektek, inkább Vidal vagy James. Di Mariát hülyeség volt eladni. A csatársorunk jól hangzik névre, de a tiétek hatékonyabb.BBeno írta:nekünk egy pogba kell hogy ne csak alevegőbe bezélkjünk és tényleg szétbasszunk mindenkit. addig semmi sem tuti csak erős találgatás
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 18., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 18., péntek 19:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 18., péntek 18:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 18:06
Némi színvonalat is vállalhatnál mellé...R.M.C.F írta:De jó lenne ha azt a temérdek kis undok,gennyesfejű divatdrukkert most szembesiteni lehetne az akkori nagyképű horrorostoba véleményeivel.....de jó lenne. Egy kérdés egy pofon elven. Mit mondtál akkor? Duur egy nagy pofon.....a kuuuuuurvvaaaaa aannnnnyyyáááááddaaaaat....... következő visszaemlékezés a pofátlanságára,na???, majd megint egy marha nagy türülés neki......
Vállalnám.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 17:51
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem