Ez tényleg korai lenne

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 18., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 18., péntek 20:49
és Iscotól mit láttunk?nagyi írta:Nagyon remélem Isco nem issza meg ennek a levét mert kuma ideges leszek.
Véleményem szerint most még más posztokra kéne koncentrálnunk.
Jó volt a vb és??? Láttunk már ilyet.....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 20:45
Korábban Zidanehoz hasoníltottad, most CR-hez...mindezt úgy, hogy nem láttad csak a vb-n. MerészIgen,nekem is az,főleg hogy mekkora madridista,ilyen csak cr volt,és ezek azok akik meghalnak a mezért a pályán,és húzzák a csapatot ezerrel......nem azok akik földrevetik magukat ha valaki repülőt kiállt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 18., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 18., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 20:27
Ladislao Suarez írta:Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon szimpatikus ez a James gyerek és szerintem nagyon tehetséges is. Már a Portós időszakából ismerem ott sem volt rossz. Nekem nyilvánvaló volt, hogy egy nagyobb csapat előbb-utóbb elviszi. Jó a Monacó inkább pénzeszsák, de ez most mellékes jöjjön a fiú
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 18., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 18., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 20:02
ateeemadrid írta:Ez a kétlábasság is túl van misztifikálva. Tényleg sokkal kevesebben vannak, akik nagyon gyakran használják mindkét lábukat, de ettől még nem lesz feltétlen gyengébb a játékos.
Ottvan Messi pl., a jobblábát kb. szökőévente használja, mégis a legjobb volt egy-két éven keresztül. Igen, csak volt.![]()
Az már problémásabb, ha labdát vezetni sem tud a gyengébbik lábával az ember, mondjuk Özil, de pl. Jamesnél egyáltalán nem volt szembetűnő a dolog.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. július 18., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 18., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 18., péntek 19:09
Esetek 90%-ban jobbra cselez, jobbal lövi el. Nem azt mondom, hogy teljesen haszontalan a bal lába, de nagyon ritkán vállalja el vele a lövést vagy az ívelést. Sokszor visszahúzza, ütemet veszít, inkább driblizik egyet... Ezeket pedig te magad is fel szoktad róni más játékosoknak.hehe írta:ma megtudhattuk, hogy neymar is egylábas játékos.
![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 18., péntek 18:54
60 000 000 e-júúró és DEALpalesz77 írta: Megszabadítunk mi titeket a kolonctól, jöhet hozzánk!![]()
Thiago -> Bayern | Kroos -> Madrid | Isco -> Barca.Így be is záródna a kör, mindenki kapna egy tehetséges irányítót, és egytől meg is válna. Tiszta sor.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 18., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 18., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 17:47
ezt továbbra sem értem,mivel ennek valószinűleg pénzügyi vonatkozásai vannak,nem szerkezeti. Vagyis nem Dm helyére,hanem DM árából(részben) érkezne.ha jön James nem a támadóharmadba fog érkezni. nem véletlenül csak akkor jönne, ha Di Mária megy.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 17:46
ericco írta:Ezt nem értem. Minden egyes bal lábas játékosnál felhozod ezt, közben Neymar is eléggé csak a jobb lábát használja. Ballal csak labdát megtolni láttam.hehe írta:abban meg fogadok, hogy nem lesz jobb nála hamesz, eleve egy lábbal kevesebb van neki
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 18., péntek 17:44
Megszabadítunk mi titeket a kolonctól, jöhet hozzánk!hehe írta:akik annyira nedvesednek hameszért, csak mondom, hogy indulnak a hírek, miszerint iscot eladjuk, hogy legyen hely, első körben a liverpool érdeklődik.
ti akartátok
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 18., péntek 17:43
Ezt nem értem. Minden egyes bal lábas játékosnál felhozod ezt, közben Neymar is eléggé csak a jobb lábát használja. Ballal csak labdát megtolni láttam.hehe írta:abban meg fogadok, hogy nem lesz jobb nála hamesz, eleve egy lábbal kevesebb van neki
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 17:22
Hámesz is tud sok helyen,és a bal lába jobb bárkinél.nejmár bárhol tud játszani.
abban meg fogadok, hogy nem lesz jobb nála hamesz, eleve egy lábbal kevesebb van neki![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem