#frípenáltiz

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 19., szombat 23:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 19., szombat 23:09
wenger régóta konzekvensen tolja ugyanazt a stílust, állománytól függően kisebb-nagyobb sikerekkel. alexis megszerzése komoly fegyvertény (özilé is az volt, mégha mi tudtuk is, mit vállaltak vele) ugyanakkor még mindig eléggé fantasy csapat ez, ami egy papírra leírva jól működik vagy a fifában, de a valóságban valahogy tartósan nem áll össze vagy kipukkad egy idő utánhala real írta:egyébként jó látni, hogy az arsenal nem csak az eladások terén aktív. talán rájött wenger is, illetve a vezetők, hogy nem lehet mindig kinevelni minőségi játékosokat. ez csak a barcának megy, ugyebár.![]()
a pár évvel ezelőtti arsenal játékát élvezet volt nézni, szép focit nyomtak. remélem megint alakul valami náluk.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 19., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 19., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 19., szombat 20:31
rendesen megszenvedne a beíveléseknél, még jobban, mint de gea az elejénBBarni írta:Angol hírek szerint az Arsenal Khedira helyett Milnert igazolhatja le a Citytől!Nem hittem, hogy ezt mondom de akkor inkább Khedira...bár a kispadra igazából mindegy!
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!Nem tudom angol bajnokságba Iker?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 19., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 19., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. július 18., péntek 23:42
http://www1.skysports.com/football/news ... ester-cityalexoxladjackoxi írta:Ezt miből szűrted le??? Én nem bánnám, ha eligazolna. Legalább az egyik riválisunk gyengülne. Menjen a PSG-be vagy még nálunk húzzon le 3-4 évetLadislao Suarez írta:Úgy tűnik Yaya marad a City-nél., csak el a Cityből. Kíváncsi vagyok kivel akarnák pótolni. Mondjuk pótolni úgy se tudják max befoltozni az általa hagyott hatalmas űrt. Azt meg nem hiszem, hogy Fernandot stabil kezdőnek igazolták, Touré utódnak.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 18., péntek 23:37
Ezt miből szűrted le??? Én nem bánnám, ha eligazolna. Legalább az egyik riválisunk gyengülne. Menjen a PSG-be vagy még nálunk húzzon le 3-4 évetLadislao Suarez írta:Úgy tűnik Yaya marad a City-nél.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 18., péntek 21:39
Mi a Fevernovát nyúztuk nagyon sokáig. Szerintem az még 1 korrekt laszti volt.ericco írta: A Tricolore pedig legenda, azóta sem készítettek olyan jó labdát szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 21:26
Nekem van egynmate írta:Adidas Outletben megkapod 1 év múlva 10k-ért, mert senki nem viszi el.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 18., péntek 21:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 18., péntek 21:19
A 96-os Questra is jó volt, rongyosra rúgtuk anno. Persze csak egy replica volt, de akkor isnmate írta:Nem kell egyébként messze menni, a 94-es Questra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 21:11
Madridban a bl döntős labda 170 euró voltnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 18., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 18., péntek 18:55
hát igen, ott focizni is tudni kellett.Géci írta:Az ilyenekkel lehet csùnya nagy gólokat verni. A régiekkel nehezebbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.. Azok nehezebbek és keményebbek voltak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 18., péntek 18:20
Az ilyenekkel lehet csùnya nagy gólokat verni. A régiekkel nehezebbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 18., péntek 17:07
ezt adom. régi jó classic labdáknál nincs jobbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 18., péntek 17:06
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem