Azért választhattak volna igényesebb,szebb betűtipust is...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 30., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 30., csütörtök 13:40
Aha, az elmúlt 4 szezonban folyamatosan 30 gól felett termel. Még két ilyen játékost tudok mondani ezen a szinten. khm..Falcao meg egy 27 éves kiforrott csatár, aki idén termelt a bajnokságban szépen és ennyi. Egyikért se sajnálnám a 70 milliót, de reálisabbnak tartanám az 55-55-t.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 30., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 30., csütörtök 13:37
Most már la. világos, hogy mit keres az a ketchup csík a mezen; az az arabok színe (hát nem ez a set lesz az, amire beruházok, az már fix; phű bűn randa)!A vendég meg a harmadik számú mezeket nem mutatják most be? Engem azok érdekelnének...amúgy a hazai nem olyan vészes.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 30., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 13:35
Abszolút nem értek egyet. Az egyik egy 23 éves bombaformában lévő még fejlődőképes játékos, akit megválasztottak a PL legjobb játékosának és a legjobb fiatal játékosának is. Rúgott 21 gólt és adott mellé 9 gólpasszt. Falcao meg egy 27 éves kiforrott csatár, aki idén termelt a bajnokságban szépen és ennyi. Egyikért se sajnálnám a 70 milliót, de reálisabbnak tartanám az 55-55-t.petiamadridista írta:Hát mondom.Mond azt, hogy Anglia legjobbja nem ér annyit, mint SO 3. legjobbja.
Bale ára olyan 45 millió euró körül lehet. Mindent egybevetve. kb ez a reális. Kb.. és akkor még nagylelkű voltam.
Falcaoért én kipengettem volna a 65-öt is simán.
Az a csávó már bizonyított nemzetközileg is, spanyol földön is.
Annyira utálom amikor csak a pénz szólhatna bele egy igazolásba (ami a Madridnál még meg is van) és ezért nem jön össze..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 30., csütörtök 13:33
Neymar 60-at simán ért volna.Persze, Neymarért is reális volt a 60-70, nem? Reális áron már rég nem lehet senkit leigazolni. Vagy akkor szerinted Bale ugyan annyit ér, mint James Rodriguez?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 30., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 30., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 30., csütörtök 13:30
Persze, Neymarért is reális volt a 60-70, nem? Reális áron már rég nem lehet senkit leigazolni. Vagy akkor szerinted Bale ugyan annyit ér, mint James Rodriguez?petiamadridista írta:Bale ára olyan 45 millió euró körül lehet. Mindent egybevetve. kb ez a reális.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 30., csütörtök 13:29
70 millió euró?? azakemény.
Oké, értem én, hogy sejkek, meg az elmúlt 10 évben azért volt valamennyi infláció, de hát Zidane került ennyibe.
Falcaoért adott volna ennyit Perez azt mondom legyen, de Bale..
Hát jó, majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 30., csütörtök 13:25
Hát mondom.Mond azt, hogy Anglia legjobbja nem ér annyit, mint SO 3. legjobbja.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 30., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 13:22
Mond azt, hogy Anglia legjobbja nem ér annyit, mint SO 3. legjobbja.petiamadridista írta:70 millió euró?? azakemény.
Oké, értem én, hogy sejkek, meg az elmúlt 10 évben azért volt valamennyi infláció, de hát Zidane került ennyibe.
Falcaoért adott volna ennyit Perez azt mondom legyen, de Bale..
Hát jó, majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 30., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 13:18
Ha nem fogunk ívelgetni,és nem totál agyatlan focisták lesznek a kezdőben (Di Maria,Higuaín),akkor Özil is fel fog javulni,milliószor jobb lesz,mint eddig.Ezek szerint én akkor komplett idióta vagyok...![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 30., csütörtök 13:17
Egyes hírek??? Helyesebb ha azt mondod egyetlen ember, Pipi Estrada (még csak nem is Josep Pedrerol) szerint; aki mondott már sok mindent a Punto Pelotán, de .......! :-)Egyes hírek szerint Ancelotti helyett Jupp Heynckes lesz az edző jövőre
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 13:11
Ezek szerint én akkor komplett idióta vagyok...Aki ezt nem látja be,és csak szidja és eladná Özilt,az egész egyszerűen hülye,és nem látja a fától az erdőt...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 30., csütörtök 13:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 13:08
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem