Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 19:38

Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 18., péntek 19:24

Matt009 írta:Arbeloa sosem volt jó bhv-ként, annyi mondható el róla, hogy védekezésben korrekt volt. De baloldalon még így is sokkal gyengébb, mint a jobbon.
Az elmúlt szezonban igenis jó teljesítményt nyújtott a baloson, amikor itt kellett játszania, többen is jeleztük a topikjában is...A jobb oldali teljesítményéről pedig nem sokat beszéltünk, mert ott Carvajal volt az úr. :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 18., péntek 19:17

Kerlon írta: Amúgy Arbeloa mentalitása miatt szerintem ő lesz a bal oldalon, hihetetlen, hogy milyen elszánt az ember. Kroos elé is kiment tegnap. Nagy respect a spártainak eddig.
Szerintem itt mindenki tudja, hogy én mennyire utáltam Arbeloát és gyakorlatilag a halálfa szára(ra) elküldtem párszor, de az, hogy mekkora madridista és micsoda csapatjátékos, az nekem nagyon imponál. Emberként imádom Arbeloát, de játékosként nekem kevés. :coffee: :roll:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 13:49

wZoLee7 írta:Arbeloa balhátvédként érdekes módon mindig jó meccset hozott le...megérdemelné, hogy játszhasson. Carvajal alap kezdő lesz, de kell az ilyen ember padra, kisebb csapatok ellen nagyon is jó lesz.
Arbeloa sosem volt jó bhv-ként, annyi mondható el róla, hogy védekezésben korrekt volt. De baloldalon még így is sokkal gyengébb, mint a jobbon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 18., péntek 13:45

Arbeloa balhátvédként érdekes módon mindig jó meccset hozott le...megérdemelné, hogy játszhasson. Carvajal alap kezdő lesz, de kell az ilyen ember padra, kisebb csapatok ellen nagyon is jó lesz.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 13:35

Anthony írta:Szerintem hagyjuk csak DM-et pihenni, ha egyáltalán itt lesz még akkor. Nem is tudom játszhat más csapatnál a BL-ben, ha pályára lépik a szuperkupán? Szerintem el lesz adva egyébként is.

Majd Nacho játszik a szélen, Ramos-Pepe mehet középen, csatárnak meg bedobhatnak valami fiatalt. Mondjuk végülis nem lenne rossz megnyerni, mert ilyen címünk asszem nem sok van.
Szerintem még mindig jönni fog valaki addigra a támadó sorba. Egyszerűen kevés ez így... Vagy tényleg DM-mel jövőre a régi helyén számolunk, ami mondjuk borzalomas...
Amúgy Arbeloa mentalitása miatt szerintem ő lesz a bal oldalon, hihetetlen, hogy milyen elszánt az ember. Kroos elé is kiment tegnap. Nagy respect a spártainak eddig!

Ui: pályára LÉP, el fogják adni :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 18., péntek 13:21

Szerintem hagyjuk csak DM-et pihenni, ha egyáltalán itt lesz még akkor. Nem is tudom játszhat más csapatnál a BL-ben, ha pályára lépik a szuperkupán? Szerintem el lesz adva egyébként is.

Majd Nacho játszik a szélen, Ramos-Pepe mehet középen, csatárnak meg bedobhatnak valami fiatalt. Mondjuk végülis nem lenne rossz megnyerni, mert ilyen címünk asszem nem sok van.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 18., péntek 13:01

ja, úgy mondták a vb után h elvileg a eu szuperkupán semmi esetre se lesz, a spanyolon talán.
Diego Lopez - Carvajal, Varane/Ramos, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - Bale, ?????, ??????
benzemának két hete lesz felkészülni, miért ne játszhatna? marcelonak is 1 telejes hét, az miért nem elég egy olyan játékosnál, aki már tavaly is itt volt. ismeri az edzőt, tudja mit akar, tudja mit kell játszania. di maria, pepe dettó.

Keylor Navas B-) Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao (ha nem épül fel akkor Marcelo), Illarra, Modric, Di María, Isco, Benzema, Bale.
így 1 v 2 olyan játékos lesz max. akik későn érkeztek.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 12:51

Kerlon írta:hol írtak 1-2 hónapot?
Már a spanyol kupadöntő előtt is 2 hónap pihenőről lett volna szó, de CR megpróbált a BL elődöntőre visszatérni, és így csak két hetet pihent. Azóta sem épült fel teljesen. A VB-re el sem kellett volna engedni, pláne, hogy a németek ellen 0-3-nál és emberhátrányban végignyomta... CR kibaszott felelőtlenül kezelte a sérülését, ami őt ismerve érthető, de most már véglegesen ki kell kúrálnia magát, mert ha nem teszi, akkor a kövi szezonja értékelhetetlen lesz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:44

hol írtak 1-2 hónapot?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 18., péntek 12:42

Csere.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 12:41

1-2 hónap TELJES PIHENŐT javasoltak neki a dokik, utána meg még kicsit edzeni is kéne, hogy lehessen rá számítani. Szerintem. :)
Vagy sérülten fog végigjátszani és akkor nézhetjük, hogy tavasszal sehol sem lesz. :kivagyhe:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:39

Honnét veszed, hogy nem épül fel 1 hónap alatt? Szerencsére hamar kiestek. Amúgy még tuti jönni fog előre valami csatár féle, meglepne, ha nem.
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 11:59

realistahuni írta:
12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.
Így meg akkor ha Coentrao nem épül fel, akkor Arbeloa lesz a baloson. :kivagyhe:
Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is. :D
Azért CR is ott lesz remélhetőleg.

CR nem lesz ott, és ne is legyen. Legközelebb csak a bajnokságban szeretném a pályán látni a portugált. Remélve, hogy ott is kihagyja az első pár fordulót, pihenjen és épüljön fel teljes mértékben.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 18., péntek 11:54

De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.
Így meg akkor ha Coentrao nem épül fel, akkor Arbeloa lesz a baloson. :kivagyhe:
Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is. :D
Azért CR is ott lesz remélhetőleg.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 11:52

Egyébként, ha azt nézem, hogy kik készültek a csapattal, a Sevilla ellen valami ilyesmit küldenék fel:

Diego Lopez - Carvajal, Varane/Ramos, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - Bale, ?????, ??????

Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba, esetleg Iscot, de akkor ki lesz helyette a kp-n? :kivagyhe:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 18., péntek 11:29

realistahuni írta: Olvastam, hogy Kroos nem játszik az eu szuperkupán? Ez a vb miatt van, vagy csak nem akarjuk egyből bedobni a mélyvízbe?
Mert ha ő nem fog játszani akkor feltételezem, hogy adott esetben DM, Khedira és Marcelo sem.
Xabi meg eltiltott, akkor ebből Illara-Modric-Isco lesz a szuperkupára? :hmmm:
Nem leszek nyugodt, a Sevilla bármikor képes megtréfálni a nagyokat.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 18., péntek 11:20

DM-t a fórum elég nagy része alja szöveggel köpködte még egy éve,erre gondolom sokan emlékeznek....jó most olvasni,hogy változik ez meg,és örülök is neki,hogy a vb legcsúnyább játékosa igazolta,hogy remek kis játékos,és nagyon hasznos tud lenni.
Azért volt neki olyan időszaka, hogy ha nem is teljesen, de részben már te is lemondtál róla. :)
Azonkívűl Carlo egyik legnagyobb húzása volt tavaly, hogy új posztot talált neki. Jó lenne ha maradna, mert nem igazán látok esélyt Pogbára vagy Vidalra, mert Perezből előjött a kisördög és megint nagyot akar kockáztatni és inkább Jamest hozza, amivel szerintem a barca nagy fogására akar válaszolni.

Más:
Olvastam, hogy Kroos nem játszik az eu szuperkupán? Ez a vb miatt van, vagy csak nem akarjuk egyből bedobni a mélyvízbe?
Mert ha ő nem fog játszani akkor feltételezem, hogy adott esetben DM, Khedira és Marcelo sem.
Xabi meg eltiltott, akkor ebből Illara-Modric-Isco lesz a szuperkupára? :hmmm:
Nem leszek nyugodt, a Sevilla bármikor képes megtréfálni a nagyokat.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 11:06

Anthony írta:
R.M.C.F írta:ezt már régen írtam
ez csak természetes
lehetne másként?
:lol: :lol: :lol:
Elnézést érte ha neked ez fáj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 18., péntek 11:02

R.M.C.F írta:ezt már régen írtam
ez csak természetes
lehetne másként?
:lol: :lol: :lol:

Vissza: