Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 18., péntek 14:32

Matt009 írta:Inkább röhögjétek ki ezt az idióta gyereket, minthogy bosszantson titeket. Mert ha már titeket idegesít vele, akkor elérte a provokálás a célját. Biztos vagyok benne, hogy CR fel sem veszi, több esze van ennél. Dulifuli meg úgyis végigkameózza az egész szezont a kispadon, úgyhogy legalább ennyi öröme hadd legyen.
nagyon adom, tökéletes meglátás :taps: :taps: édesapám is mindig ezt mondta :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 18., péntek 12:49

hehe írta: ez a gyerek csak annyit jelzett, hogy igen, végre itthon vagyok, hazatértem.
Mondjuk tokeletesen latszik, hogy a La Masia-s evei alatt mennyire beleneveltek a Real iranti utalatot. Es igazi katalan szurkolorol van szo, abbol is a rosszabb fajta. Valoszinuleg edzeseken is ezt csinaljak, nem a semmibol talallta ezt ki. Az is lehet, hogy nalunk is csinalt mar ilyet par jatekos (multkoz peldaul Marcelot lattam amint Messit gunyolta ki. persze az is lehet hogy csak siman setalni volt kedve :mrgreen: ). A kulonbseg csak annyi, hogy Deu-t rajtakaptak, ezek utan pedig jogosan lehet szidni. Annyira mondjuk engem se erdekel, de mindenkepp orulok, hogy a clasico elotti Ronaldot feltuzelo videoba egy uj anyag kerult. :Đ
kredenc írta:Ő csak egy taknyos gyerek,aki jó úton halad,hogy Bojan Krkic legyen. Sokan panaszkodnak a nagy arcára,az önzőségére,amit meccs közben tanúsít, a pályán kívül sem biztos,hogy ez másként van. Idén megmutathatja,hogy be tudja-e húzni fülét-farkát és beállni a sor végére vagy továbbra is annyi szerep jut neki,hogy parodizál egy embert,aki az ő korára már rég alapember volt egy nem gyenge MU-ban.
Én nem húzom fel magam ilyeneken,ő egy gyerek,aki még nem látott eleget. Remélem majd idén meglátja,hogy hol a helye. Kétszer nem passzol és Messi úgy lecseszi,hogy visszavonul.(ha nem,akkor Suarez megzabálja reggelire)
En csak par alkalommal lattam, de az biztos hogy nem kicsit bekepzelt a gyerek. Szerintem hianyzik belole az alazat. Mondjuk tavaly ilyekor Jeserol is ezt gondoltam, de szerencsere ram cafolt.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 12:29

Inkább röhögjétek ki ezt az idióta gyereket, minthogy bosszantson titeket. Mert ha már titeket idegesít vele, akkor elérte a provokálás a célját. Biztos vagyok benne, hogy CR fel sem veszi, több esze van ennél. Dulifuli meg úgyis végigkameózza az egész szezont a kispadon, úgyhogy legalább ennyi öröme hadd legyen.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 18., péntek 12:17

pont most volt a zuhanyhíradóba egy spanyol újságíró(?) aki könyvet írt ronaldoról és ő mondta hogy idén már több csapat is a ligából kérte a szurkolóit hogy ne hecceljék, ne provokálják ronaldot mert ez pont fordítva fog elsülni.
úgyhogy remélem folytatni fogja, aztán cr vagy 2x bemutatja neki ezt amikor ő ül a kispadon.
mourinho amikor a tavalyi ellenük lévő barátságos meccsünk előtt odaszúrt cr-nek arra is jött a válasz, egy dupla aztán meg elmondta hogy ő az ilyenekre a pályán válaszol.
úgyhogy csináld csak. :)

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 18., péntek 12:04

Semmi gond remélem a szezonba majd 3x látja a meccseinken,hogy kell ezt csinálni.......

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 12:00

BBCKPH írta:
Realista24 írta:Bemutatás volt.
Nem bemutatás volt. Egy egyszerű szezon előtti sajttáj. A bemutatása a VB előtt megvolt.
Gondolom a Marca rosszul tudja, ahol az volt írva, hogy a játékos bemutatása élőben. Sebaj, bemutatás vagy sajtótájékoztató, attól még egy gyökér marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBCKPH

HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. július 18., péntek 11:58

Realista24 írta:Bemutatás volt.
Nem bemutatás volt. Egy egyszerű szezon előtti sajttáj. A bemutatása a VB előtt megvolt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 11:55

Bemutatás volt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 18., péntek 11:54

hehe írta:most nem azért, én is rühellem a barcát meg a neymaron kívül az egész bandát, de sztem ez a gyerek csak annyit jelzett, hogy igen, végre itthon vagyok, hazatértem.
amivel meg semmi baj, facnak kell túlfújni
vagy naiv vagyok? :lol:
Hát még szerintem szerintem is az vagy.. :lol:
Otthon van már egy ideje, már pózolt is az új mezben Rafinhával még a VB előtt. A tegnapi amúgy szerintem csak egy mezei sajtótájékoztató volt, nem bemutatás, de ezt csak mellékesen jegyzem meg.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 11:50

hehe írta:most nem azért, én is rühellem a barcát meg a neymaron kívül az egész bandát, de sztem ez a gyerek csak annyit jelzett, hogy igen, végre itthon vagyok, hazatértem.
Az vagy :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 18., péntek 11:48

most nem azért, én is rühellem a barcát meg a neymaron kívül az egész bandát, de sztem ez a gyerek csak annyit jelzett, hogy igen, végre itthon vagyok, hazatértem.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 11:43

De amúgy is ki a pöcsöm az a Deulofeu, hogy kiparodizálja korunk egyik legjobbját?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 18., péntek 11:38

'shutterisland írta:pár napja götzle, klose, schürrle, kroos, mustafi és weidenfeller egy komplett országot, népet gúnyolt ki.
az meg nyilván itt senkit nem érdekelt, mert nem érintett benne senki, ezen múlik a dolog.
A védekezés legalja felhozni egy ilyet. Mint a hülyegyerek az iskolában, hogy de más is kapott egyest nem csak én....
Real vs Barca topic. Barcas gúnyolta a Real játékosát. Van meg kérdésed?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 18., péntek 11:36

'shutterisland írta:pár napja götzle, klose, schürrle, kroos, mustafi és weidenfeller egy komplett országot, népet gúnyolt ki.
az meg nyilván itt senkit nem érdekelt, mert nem érintett benne senki, ezen múlik a dolog.
En lemaradtam. Valami link az esetrol?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 18., péntek 11:35

pár napja götzle, klose, schürrle, kroos, mustafi és weidenfeller egy komplett országot, népet gúnyolt ki.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 11:24

A színészi teljesítménye már 5 csillagos, le se tagadhatná hogy Barca játékos.

Mindenesetre nagyobb a füstje mint a lángja ennek az esetnek.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 18., péntek 11:24

végig olvastam de úgy sincs több értelme...nem szándékos, vagyis véletlenül csinálta a parkolóban...fogalmazzatok érthetőbben :D a kisbetűs részeknek meg nem tudom mi értelme van, ha már egyszer leírod írd úgy hogy ellehessen olvasni...persze ez csak az én véleményem :)
nincs ezzel semmi gond, de ne akarjátok megmagyarázni amit több millióan láttak...emberetek vagy ennyire hülye, vagy ezzel akart hírnevet szerezni, egyik se túl hízelgő

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 18., péntek 11:13

wZoLee7 írta:
'shutterisland írta:mivel nem szándékos
hogy mi??? véletlenül csinálta? megcsúszott esetleg? :lol:
Így kiragadva tényleg hülyén jön ki, de ha tovább olvastad volna a mondandóját, akkor megértenéd, hogy mire célzott.. (Kivéve ha csak belekötni akartál..)
'shutterisland írta:mivel nem szándékos, nyilvános provokáció volt, csak civil hülyülés egy parkolóban

Nem meccs alatt, vagy egy sajtótájékoztató közepén csinálta ezt, hanem egy parkolóban - vagy hol. Persze az igaz, hogy nem kéne ilyeneket csinálnia, de egy ilyen eldugott helyen sanszos, hogy nem az volt vele a célja, hogy közbotrányt indítson, hanem csak a haverjával viccelődött egyet..

Azokkal a véleményekkel meg egyetértek, hogy nagyon nagy arca van, pedig egyelőre nem csinált sokat. Bízom benne, hogy nem a páváskodásairól fognak szólni mostantól a cikkek, hanem a pályán nyújtott jó teljesítményéről.. De ahhoz be kell tényleg állnia a sorba, és nem olyan szinten önzőznie, mint sokszor tette az Evertonban. Persze néhány szóló belefér, annak még örülne is mindenki - a Barcások közül.. :D Csak neki egyelőre nehezen megy az arany középút megtalálása a passzolás és a cselezgetés közt. De bízom benne, hogy benő majd a feje lágya, és inkább fog a pont általa parodizált Ronaldoéra hasonlítani a karrierje, mint a CR-hez hasonlóan tehetséges, csak hozzáállásban sokkal rosszabb Quaresmáéra.. Szezon elején még a lehetőséget is megkapja szerintem - Neymar ketté van törve, Suárez eltiltott, simán játszhat -, kíváncsian várom, hogy mennyire fog vele élni.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 11:10

Babinho írta:A legviccesebb az dulifuliban, hogy azt a "calma" mozdulatot parodizálja, amit CR akkor mutatott, amikor a barcának felcsatolta a szopóálarcot :ike: :mrgreen:
És tényleg. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. július 18., péntek 11:01

Szánalmas. Csak ennyi. Nem is szabad többet ezzel foglalkozni. Szerintem tehetséges srác, mondjuk egyszer láttam focizni, amikor beállt csereként az Arsenal ellen az Emiratesben. Megtolta a védője mellett majd bebaszta a hosszúba. Az szép volt. Mást nem tudok róla, de több komolyság és elszántság kell erre a szintre.

Vissza: