Vagy sérülten fog végigjátszani és akkor nézhetjük, hogy tavasszal sehol sem lesz.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 11:59
realistahuni írta:De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
Így meg akkor ha Coentrao nem épül fel, akkor Arbeloa lesz a baloson.
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is.Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba![]()
Azért CR is ott lesz remélhetőleg.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 18., péntek 11:54
De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is.Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 18., péntek 11:29
12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.realistahuni írta: Olvastam, hogy Kroos nem játszik az eu szuperkupán? Ez a vb miatt van, vagy csak nem akarjuk egyből bedobni a mélyvízbe?
Mert ha ő nem fog játszani akkor feltételezem, hogy adott esetben DM, Khedira és Marcelo sem.
Xabi meg eltiltott, akkor ebből Illara-Modric-Isco lesz a szuperkupára?![]()
Nem leszek nyugodt, a Sevilla bármikor képes megtréfálni a nagyokat.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 18., péntek 11:20
Azért volt neki olyan időszaka, hogy ha nem is teljesen, de részben már te is lemondtál róla.DM-t a fórum elég nagy része alja szöveggel köpködte még egy éve,erre gondolom sokan emlékeznek....jó most olvasni,hogy változik ez meg,és örülök is neki,hogy a vb legcsúnyább játékosa igazolta,hogy remek kis játékos,és nagyon hasznos tud lenni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 11:06
Elnézést érte ha neked ez fáj.Anthony írta:ez csak természetesR.M.C.F írta:ezt már régen írtam
lehetne másként?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 18., péntek 11:02
ez csak természetesR.M.C.F írta:ezt már régen írtam
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 18., péntek 10:53
Még tutómennyiségben is, max sebességben nem. De Xabi rendszeresen a legtöbbet futó játékosunk volt, legalábbis BL-ben, ahol kiírták a futómennyiséget, rendszeresen 12 km közelében volt. nem túl gyorsan, de állandóan mozgásban van, remekül helyezkedik és olvassa a játékot.Ebben nem értek egyet. Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 10:41
Ebben nem értek egyet. Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában. Kroos védőmunkája messze elmarad Xabitól, évek múlva talán ott lehet, de amit lehoz Xabi rutinból, azt Kroos még nem tudja. Ha kialakul a Kroos-Modric-DM kp, akkor az elején baromi instabil lesz, és csak idővel fog stabilizálódni, amikor mindenki megérti az új szerepét. Ennek a kp-nak elég jó a munkabírása, előre játékban szerintem nincs ennél erősebb kp, max a BM-é egy felépült Thiagoval, de Kroos távozásával már nem olyan biztos ez sem.Kroos meg többet melózik mint Xabi
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 18., péntek 9:54
Jövőre meg elsétál ingyen...Ne nézzük hülyének Khedirát, ő is tisztában van azzal, hogy itt nem lesz már kezdő játékos(legalábbis remélem...), nem fog hosszabbítani, vagy csak örült pénzért. Khedira akkor fog maradni, zha lép DM, és nem jön senki a középpályára. Remélem ilyen eshetőség meg nincs.És ha nem utáltatok volna ki teljesen, akkor Khediráról is ejtek néhány szót. Véleményem szerint a császárunknak bőven lenne helye a jövő évi csapatba is Ezt most nem iróniaként mondtam, hanem komolyan. Rühellem az emberünket, nem ide való, de a hosszú szezont nézve a padra simán jó.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. július 18., péntek 7:54
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 22:05
Ez Carlo elsődleges terve, nagyobb labdakontroll, egy jó madridi tiki-taka? :ĐMike írta:Kroos meg többet melózik mint Xabi
annyira nem éreznénk meg DM hiányát. Ha maradnánk a tavalyi felállásnál akkor igen, így azért jobb a helyzet
meg végre szeretném azt látni hogy nem nekünk kell "robotolni", és kergetni a labdát, hanem az ellenfélnek
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 17., csütörtök 22:00
Mike írta:az már Kroos-al meg lett változtatva
Igen. De ez a Xabi helyett Kroos csere nem akkora változtatás amit ne bírna el a csapat, sőt... ezzel egyet előre lépünk.R.M.C.F írta:Ha megfogjuk nem miatta fogjuk,xabi miatt
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 21:53
M1Ö írta:Ezzel arra akarsz célozni, hogy szerinted James egyel feljebb játszana?R.M.C.F írta:Az senkinek sincs meg,hogy ha jön james,és megy dm az csak pénzügyileg lesz kapcsolatos?
Mert akkor vagy formációt váltunk, vagy padra igazolunk 70+ millióért.
Nem tudom, én valahogy nem tudom befogadni ezt a srácot.![]()
Tud, meg minden, de miatta ne változtassuk már meg a mostani taktikát, felállást.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 17., csütörtök 21:48
tubatibi írta:Azt tudom elképzelni esetleg, hogy Illarramendi kölcsönben elmegy valahova 1 évre. Xabi apó biztos, hogy marad.![]()
Viszont én meg Khedirát nem szeretném a Real Madridban látni!
Igazából én már nem bánnám, ha lépne. Egy dolog aggaszt, hogy az ő jelenléte még sokat jelenthet a középpályán, de ezt se tudhatjuk, mivel nem tudjuk, hogy idén mi lesz.A Napoli csapata közel van egy kisebb szenzációhoz, írja az olasz sajtó. Xabi Alonso és az olasz csapat előrehaladott tárgyalásokat folytatott és a baszk középpályás örömmel dolgozna együtt újra korábbi mesterével, Rafa Benítezzel. Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem