Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Honnét veszed, hogy nem épül fel 1 hónap alatt? Szerencsére hamar kiestek. Amúgy még tuti jönni fog előre valami csatár féle, meglepne, ha nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
realistahuni írta:De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
Így meg akkor ha Coentrao nem épül fel, akkor Arbeloa lesz a baloson.
Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is.Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba![]()
Azért CR is ott lesz remélhetőleg.
CR nem lesz ott, és ne is legyen. Legközelebb csak a bajnokságban szeretném a pályán látni a portugált. Remélve, hogy ott is kihagyja az első pár fordulót, pihenjen és épüljön fel teljes mértékben.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De akkor gondolom nem csak ő, hanem Marceloék is, mivel az elődöntősöknek szinte ugyanaddig tartott a vb.12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.
Így meg akkor ha Coentrao nem épül fel, akkor Arbeloa lesz a baloson.

Ha már Varanet betetted akkor mehet Benzema is.Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba

Azért CR is ott lesz remélhetőleg.
Egyébként, ha azt nézem, hogy kik készültek a csapattal, a Sevilla ellen valami ilyesmit küldenék fel:
Diego Lopez - Carvajal, Varane/Ramos, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - Bale, ?????, ??????
Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba, esetleg Iscot, de akkor ki lesz helyette a kp-n?
Diego Lopez - Carvajal, Varane/Ramos, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - Bale, ?????, ??????
Fingom sincs kiket kéne rakni a támadóharmadba, esetleg Iscot, de akkor ki lesz helyette a kp-n?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
12en lesz a meccs, o pedig elotte egy hettel csatlakozik a kerethez.realistahuni írta: Olvastam, hogy Kroos nem játszik az eu szuperkupán? Ez a vb miatt van, vagy csak nem akarjuk egyből bedobni a mélyvízbe?
Mert ha ő nem fog játszani akkor feltételezem, hogy adott esetben DM, Khedira és Marcelo sem.
Xabi meg eltiltott, akkor ebből Illara-Modric-Isco lesz a szuperkupára?![]()
Nem leszek nyugodt, a Sevilla bármikor képes megtréfálni a nagyokat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért volt neki olyan időszaka, hogy ha nem is teljesen, de részben már te is lemondtál róla.DM-t a fórum elég nagy része alja szöveggel köpködte még egy éve,erre gondolom sokan emlékeznek....jó most olvasni,hogy változik ez meg,és örülök is neki,hogy a vb legcsúnyább játékosa igazolta,hogy remek kis játékos,és nagyon hasznos tud lenni.

Azonkívűl Carlo egyik legnagyobb húzása volt tavaly, hogy új posztot talált neki. Jó lenne ha maradna, mert nem igazán látok esélyt Pogbára vagy Vidalra, mert Perezből előjött a kisördög és megint nagyot akar kockáztatni és inkább Jamest hozza, amivel szerintem a barca nagy fogására akar válaszolni.
Más:
Olvastam, hogy Kroos nem játszik az eu szuperkupán? Ez a vb miatt van, vagy csak nem akarjuk egyből bedobni a mélyvízbe?
Mert ha ő nem fog játszani akkor feltételezem, hogy adott esetben DM, Khedira és Marcelo sem.
Xabi meg eltiltott, akkor ebből Illara-Modric-Isco lesz a szuperkupára?

Nem leszek nyugodt, a Sevilla bármikor képes megtréfálni a nagyokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Elnézést érte ha neked ez fáj.Anthony írta:ez csak természetesR.M.C.F írta:ezt már régen írtam
lehetne másként?
![]()
![]()
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
ez csak természetesR.M.C.F írta:ezt már régen írtam
lehetne másként?

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DM-t a fórum elég nagy része alja szöveggel köpködte még egy éve,erre gondolom sokan emlékeznek....jó most olvasni,hogy változik ez meg,és örülök is neki,hogy a vb legcsúnyább játékosa igazolta,hogy remek kis játékos,és nagyon hasznos tud lenni.
Az a munka amit le tud adni,az téboly,és kellene nekünk.....ha menni akart,akkor természetesen menjen, meg fogjuk oldani nélküle is, a csapat nagyjából készen van, különösebb égő problémánk nincsen,azok amik a csapatot hátráltatták éveken át amiért nem voltunk versenyképesek,azok mára már a múlté.
DM-et mindig is kedveltem, nem egy észlény,de ez egy csapatjáték,és sok elemből állé össze egy remek csapat,és szükségesek az ilyenek is. Taktikailag jól használható,ezt már régen írtam, vannak olyan tulajdonságai,ami másban nincsen meg,és jól használható.
Az a munka amit le tud adni,az téboly,és kellene nekünk.....ha menni akart,akkor természetesen menjen, meg fogjuk oldani nélküle is, a csapat nagyjából készen van, különösebb égő problémánk nincsen,azok amik a csapatot hátráltatták éveken át amiért nem voltunk versenyképesek,azok mára már a múlté.
DM-et mindig is kedveltem, nem egy észlény,de ez egy csapatjáték,és sok elemből állé össze egy remek csapat,és szükségesek az ilyenek is. Taktikailag jól használható,ezt már régen írtam, vannak olyan tulajdonságai,ami másban nincsen meg,és jól használható.
Még tutómennyiségben is, max sebességben nem. De Xabi rendszeresen a legtöbbet futó játékosunk volt, legalábbis BL-ben, ahol kiírták a futómennyiséget, rendszeresen 12 km közelében volt. nem túl gyorsan, de állandóan mozgásban van, remekül helyezkedik és olvassa a játékot.Ebben nem értek egyet. Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ebben nem értek egyet. Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában. Kroos védőmunkája messze elmarad Xabitól, évek múlva talán ott lehet, de amit lehoz Xabi rutinból, azt Kroos még nem tudja. Ha kialakul a Kroos-Modric-DM kp, akkor az elején baromi instabil lesz, és csak idővel fog stabilizálódni, amikor mindenki megérti az új szerepét. Ennek a kp-nak elég jó a munkabírása, előre játékban szerintem nincs ennél erősebb kp, max a BM-é egy felépült Thiagoval, de Kroos távozásával már nem olyan biztos ez sem.Kroos meg többet melózik mint Xabi

Ami a legfontosabb lenne az az, hogy legyen legalább 2 olyan helyettesünk a kp-n, aki minőségi beugrást jelenthetne. Az egyik nyilván Xabi, a másik meg mondjuk Isco, ha be tudna ugrani a leghátsó pozíción kívül valamelyikbe. Utolsó embernek meg Khedira lenne jó, ahogy Kapor is írta, de Csokival is nehéz lenne vitatkozni, miszerint nem engedhetjük el jövőre ingyen. Illarát esetleg elfogadnám, mert ezen öt labdarúgó mellett amúgy sem fog sok sót megenni, és ha a sérülések elkerülnek minket, akkor max a kupában szerepel, úgyhogy Illara tartható 6. embernek.
Jövőre meg elsétál ingyen...Ne nézzük hülyének Khedirát, ő is tisztában van azzal, hogy itt nem lesz már kezdő játékos(legalábbis remélem...), nem fog hosszabbítani, vagy csak örült pénzért. Khedira akkor fog maradni, zha lép DM, és nem jön senki a középpályára. Remélem ilyen eshetőség meg nincs.És ha nem utáltatok volna ki teljesen, akkor Khediráról is ejtek néhány szót. Véleményem szerint a császárunknak bőven lenne helye a jövő évi csapatba is Ezt most nem iróniaként mondtam, hanem komolyan. Rühellem az emberünket, nem ide való, de a hosszú szezont nézve a padra simán jó.
Ha elpasszolnánk 25-ért, akkor gyakorlatilag egy az egyben cseréltük egy Kroosra, és ennyi elég is.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Jött egy klasszis középpályás, megoldják a kapuskérdést, minden szép és jó DE ha eladják DM-et, nálam az egész átigazolási időszak sikertelen lesz.. Baromira sajnálnám a srácot, szerintem jó helye van itt, hihetetlen, hogy pont most akar(?) elmenni, miután kezdő játékosként BLt nyert, ráadásul az ő keze vastagon benne volt a 10.-ben. Ne felejtsétek el, ha totál homály volt a játékunk, ő volt az, aki megindult. Néha rosszul döntött a végén, de összességében extra teljesítményről tudunk beszélni. Ezenfelül, nem csak a zárt védelem ellen, hanem a kontratámadásoknál is nagyon hiányozhat. Ja és a legjobb, hogy hoznánk egy csikót helyette, egy Isco 2.0-át, aki SZERINTEM bőven nem tudja majd helyettesíteni DM-et, legalábbis az elején tuti nem. Valamilyen szinten DM-et is megértem, szar érzés lehet tudni, hogy jövőre nem Casemiroval, hanem Kroossal kell megküzdeni a kp-s helyekért, de nem hiszem el, hogy olyan lenne mint Özil. Mindegy, meglátjuk, puszta találgatás az egész, de DM az én értékrendemben egy hatalmas kincs a középpályán.
És ha nem utáltatok volna ki teljesen, akkor Khediráról is ejtek néhány szót. Véleményem szerint a császárunknak bőven lenne helye a jövő évi csapatba is
Ezt most nem iróniaként mondtam, hanem komolyan. Rühellem az emberünket, nem ide való, de a hosszú szezont nézve a padra simán jó. Ne felejtsük el, ha DM tényleg megy, akkor a Casemiro mellett ő lenne a 3. kp távozó, ami azt jelentené, hogy megint építhetjük újra a legfontosabb csapatrészünket. Ráadásul olyan neveket dobtok be, ami teljesen irreális, már elnézést. Pogba, Vidal, négeremerson stb stb, hagyjuk már. Ezek az emberek hova jönnének? Van egy Modric, Kroos, Xabi, DM (James), Isco pakkunk, egy tehetséges Illarrával. Hova igazoljunk? Hogy ne a MUba menjenek?
Khedira majd szotyizik a lelátóról reményeim szerint, de ha kell, lehet rá számítani. Mélységi pozícióba nem volt amúgy olyan rossz, csak előrefelé ne nézzen, de ezt Carletto úgy is látja, okos, ügyes edzőnk van. (VÉGRE!!!!!)
Peace
És ha nem utáltatok volna ki teljesen, akkor Khediráról is ejtek néhány szót. Véleményem szerint a császárunknak bőven lenne helye a jövő évi csapatba is

Peace

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
helyes helyes
amugy akármennyire is jó szezont zárt DM, és sokan dicsérik, de leginkább pont ő az aki miatt ez nem alakulhatott ki
erre ő alkalmatlan
amugy akármennyire is jó szezont zárt DM, és sokan dicsérik, de leginkább pont ő az aki miatt ez nem alakulhatott ki
erre ő alkalmatlan
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez Carlo elsődleges terve, nagyobb labdakontroll, egy jó madridi tiki-taka? :ĐMike írta:Kroos meg többet melózik mint Xabi
annyira nem éreznénk meg DM hiányát. Ha maradnánk a tavalyi felállásnál akkor igen, így azért jobb a helyzet
meg végre szeretném azt látni hogy nem nekünk kell "robotolni", és kergetni a labdát, hanem az ellenfélnek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
Kroos meg többet melózik mint Xabi
annyira nem éreznénk meg DM hiányát. Ha maradnánk a tavalyi felállásnál akkor igen, így azért jobb a helyzet
meg végre szeretném azt látni hogy nem nekünk kell "robotolni", és kergetni a labdát, hanem az ellenfélnek
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mike írta:az már Kroos-al meg lett változtatva
Igen. De ez a Xabi helyett Kroos csere nem akkora változtatás amit ne bírna el a csapat, sőt... ezzel egyet előre lépünk.R.M.C.F írta:Ha megfogjuk nem miatta fogjuk,xabi miatt
Viszont a di María helyett James csere már sok lenne. Előre játékban pontosabbak lennénk, de nem robotolna annyit, mint DM.
Mert DM sem védekezik kiemelkedően, de ezzel a szét futom az agyam, ott vagyok a seggedbe stílusával akkora munkát nyom le, hogy az durva.
Többek közt emiatt félek Pogba miatt is, de sokkal inkább Ő, mint James.
Mondjuk nekem a Modric-Kroos-DM lenne az álmom.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
M1Ö írta:Ezzel arra akarsz célozni, hogy szerinted James egyel feljebb játszana?R.M.C.F írta:Az senkinek sincs meg,hogy ha jön james,és megy dm az csak pénzügyileg lesz kapcsolatos?
Mert akkor vagy formációt váltunk, vagy padra igazolunk 70+ millióért.
Nem tudom, én valahogy nem tudom befogadni ezt a srácot.![]()
Tud, meg minden, de miatta ne változtassuk már meg a mostani taktikát, felállást.
Ha megfogjuk nem miatta fogjuk,xabi miatt....mert már valószinű nem lehet év/60meccsre belőni.
Majd elválik az előszezon meccsein,de lehet addig még xabi lépni fog.
tubatibi írta:Azt tudom elképzelni esetleg, hogy Illarramendi kölcsönben elmegy valahova 1 évre. Xabi apó biztos, hogy marad.![]()
Viszont én meg Khedirát nem szeretném a Real Madridban látni!
Igazából én már nem bánnám, ha lépne. Egy dolog aggaszt, hogy az ő jelenléte még sokat jelenthet a középpályán, de ezt se tudhatjuk, mivel nem tudjuk, hogy idén mi lesz.A Napoli csapata közel van egy kisebb szenzációhoz, írja az olasz sajtó. Xabi Alonso és az olasz csapat előrehaladott tárgyalásokat folytatott és a baszk középpályás örömmel dolgozna együtt újra korábbi mesterével, Rafa Benítezzel. Forrás: Madridom.hu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
az már Kroos-al meg lett változtatva
ha James jön, nem kell izgulni, be fog válni
ha James jön, nem kell izgulni, be fog válni