Szintén, túl kevesen maradnánk.ziro4vr írta:én meg tutira veszem, ha a két delikvens megy, valaki jönni fog
Edző és vezetőség
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én meg tutira veszem, ha a két delikvens megy, valaki jönni foghunmadridista írta:Ancelotti már egyértelműen elmondta, nem lesz már több igazolás...még Khedira és Di Maria távozik és megvan a végleges keretünk.RealRaúl77 írta:remelem Perezt elkapja az agyfasz ea elhozza Pogbat. Esetleg Falcaot....
Nem illik.
Tipikus...RealRaúl77 írta:remelem Perezt elkapja az agyfasz ea elhozza Pogbat. Esetleg Falcaot....
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ancelotti már egyértelműen elmondta, nem lesz már több igazolás...még Khedira és Di Maria távozik és megvan a végleges keretünk.RealRaúl77 írta:remelem Perezt elkapja az agyfasz ea elhozza Pogbat. Esetleg Falcaot....
- Fuentealbilla
Akkor lehet a tippeket nyomni, hogy ha nem jó ide sem Murinho sem Ancellotti akkor ki elég jó a Real padjára?
: realfan91 Dátum: 5 perccel ezelőtt
Szívesen írok neveket Löw, Jupp Heynckess, Klopp
Hát ezek ad hoc nevek... Vagy komolyan szerinted ők nagyobb szakemberek mint Carlo?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
remelem Perezt elkapja az agyfasz ea elhozza Pogbat. Esetleg Falcaot....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Az a derekkorzes
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
csak készült az esti menetre az asszonnyalRealista24 írta:Egy új ember is beállt az edzésre a srácok közé
http://www.mundodeportivo.com/20140719/ ... 84405.html
az már tétmeccs...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy új ember is beállt az edzésre a srácok közé
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
" Hiányzott a végjátékban, amikor Cé és Bale küszködött, és más lett volna a bajnokság vége, ha elérhető."
ezt osztom.
ezt osztom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
nem lesznek már itt Fergusonok.. szerintem is max 2-3 év még az olasz, aztán remélem megtudjuk, mire megy majd Zidane..lehet már egy post CR időszakkal fog kezdődni a munkássága..
Nem illik.
Az Zidane lesz!legyen ő a mi fergusonunk
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen...egy Real Madrid edző nem nyomja ki az ellenfél edőznek a szemét (a fülét sem próbálja meghúzni), esetleg visszafogottan szidja a bírókat, lehetőleg nem fog összeveszni a sajtóval, meg a fél öltözővel.Géci írta:Nagyon rég nem volt a Realnak, ennyire klubhoz illő edzője, és ez jó érzés. Nagyon megnyugtató!Realista24 írta:https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
Elmondani nem tudom, mennyire csípem Carlot.
Carlo remélem marad jó pár évig, és ez egy aranykorszak kezdete!
- ziro4vr
Neked egy Vanderlei Luxemburgo smafu?Géci írta: Nagyon rég nem volt a Realnak, ennyire klubhoz illő edzője, és ez jó érzés. Nagyon megnyugtató!
Egyébként igen, a legfontosabb a nyugalma, ahogy kezeli a játékosokat, a médiát..erre volt leginkább szükség.
Nem illik.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon rég nem volt a Realnak, ennyire klubhoz illő edzője, és ez jó érzés. Nagyon megnyugtató!Realista24 írta:https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
Elmondani nem tudom, mennyire csípem Carlot.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mintha fogyott volna a szezon vége óta, nem?Realista24 írta:https://twitter.com/MrAncelotti/status/ ... 09/photo/1
Elmondani nem tudom, mennyire csípem Carlot.![]()
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hat azt hiszem semmi okuk nincs hogy betamadjak a vb utan löwötziro4vr írta:majd a vb után másért is betámadjákBBeno írta:Löwöt csak azért támadták be mert csak egy csatárt vitt el és schmelzer helyére nem hozott senkit. a csatárral enm értek egyet mert müller is eljátszadozik ott és götze is pont a BM-nek hála. valamint schürlétől sem áll távol a vészcsatárság sőt podolski is ott van és eleve egyértelmű cél kloseval gólt lövetni tehát elvben ha bírja még az öreg akkor az összes meccsen játszani fog.
balhátvéd cserét tényleg nem értem.
-
beneraul
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Kroos topikjából folytatva:
Amikor Pérez alatt 2006-ban összeroskadt az építmény, ujjongtam, hogy lemond, egyszerűen nem hitted el, hogy van lejjebb az akkori helyzetnél. Aztán de, mert később rájöttél, hogy Zidane-t meg Ronaldót még sz*pás közben is sokkal jobb nézni, mint Gagót meg Huntelaart. Amit 2009 óta csinál, azzal abszolút ki vagyok békülve, de valamilyen szinten el is vártam, mert úgy gondolom, hogy volt törleszteni valója a szurkolók felé bőven. Most úgy vagyok vele, hogy ha úgy hagyja ott az elnöki széket, hogy a Real még mindig benne lesz stabilan a szűk (legszűkebb) szakmai és gazdasági elitben, akkor nálam kiegyenlítette a számlát. Megjegyzem, ilyen szintű comebackre is csak ő képes...
Amikor Pérez alatt 2006-ban összeroskadt az építmény, ujjongtam, hogy lemond, egyszerűen nem hitted el, hogy van lejjebb az akkori helyzetnél. Aztán de, mert később rájöttél, hogy Zidane-t meg Ronaldót még sz*pás közben is sokkal jobb nézni, mint Gagót meg Huntelaart. Amit 2009 óta csinál, azzal abszolút ki vagyok békülve, de valamilyen szinten el is vártam, mert úgy gondolom, hogy volt törleszteni valója a szurkolók felé bőven. Most úgy vagyok vele, hogy ha úgy hagyja ott az elnöki széket, hogy a Real még mindig benne lesz stabilan a szűk (legszűkebb) szakmai és gazdasági elitben, akkor nálam kiegyenlítette a számlát. Megjegyzem, ilyen szintű comebackre is csak ő képes...