Bármikor, itt, privátban, emailen.Galacticos írta:aha értem.![]()
köszönöm szépen mindkettőtöknek.![]()
neked is realista, nagy segítség voltál.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 21:30
Bármikor, itt, privátban, emailen.Galacticos írta:aha értem.![]()
köszönöm szépen mindkettőtöknek.![]()
neked is realista, nagy segítség voltál.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 17., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. július 17., csütörtök 19:07
Egyik munkatársam 2 órával a vásárlás után a wc-be ejtette. Drága kaksi volt. :ĐGalacticos írta:próbáltad te is?Takesz írta:Víz alatt egyből,
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 17., csütörtök 19:05
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 19:04
próbáltad te is?Takesz írta:Víz alatt egyből,
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. július 17., csütörtök 19:03
Víz alatt egyből, szárazon olyan 2-3% körül.Galacticos írta:hány százaléknál kapcsol ki?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. július 17., csütörtök 19:00
Takesz írta:Üzemideje egyszerűen beszarás. Rég volt olyan okostelefonom, ami kibírt akár 2 napot táp nélkül...
Természetesen nem lógtam rajta egész nap, és 2. nap estére nem maradt 30% akkufeszültség, csak 6-7%,de azért felnéztem instára, fészre meg madridomra, illetve irogattam pár barátnőmnek meg haverjaimnak fészen... Szóval tényleg meglepő...Galacticos írta:2 napot?
használat mellett?
nekem desire x-em volt mostanáig mondjuk nagyon sokat használtam meg gondolom az sem tett neki jót hogy lustaságból szinte mindig csak 3%-nál tettem fel töltőre, de nem volt olyan hogy azt naponta egyszer ne kellett volna tölteni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 18:54
Takesz írta:Persze ha Neked vízálló telefon kell akkor inkább a Z1-et válaszd. Aztán hívogasd víz alatt... Sznob ge*i.
2 napot?Takesz írta:Üzemideje egyszerűen beszarás. Rég volt olyan okostelefonom, ami kibírt akár 2 napot táp nélkül...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 17., csütörtök 18:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 17., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. július 17., csütörtök 18:28
Bár nem tőlem kérdezted, de beszállok a G2 mellé.Galacticos írta:a vodafonnál csak 16 gigás van, nekem az elég.Boky írta:nekem g2-m van és kurva jó, csak ajánlani tudom. egy hibája van, hogy nem lehet memkártyával bővíteni, én 32 gigásat vettem, nekem az elég, de ha 100 gigás a zenekollekciód és mindet fel akarod tolni a telóra akkor mást válassz.![]()
sokáig bírja az aksija?
és ejtetted már le vagy ilyesmi? strapaálló?
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 17., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 18:03
Most miért nem itt? Olyan jól elvoltunkGalacticos írta:Értem, köszönöm.![]()
ha lesz még kérdésem privátba zaklatlak majd.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 17., csütörtök 16:34
aksi a legjobb, volt hogy reggel 8tól nyúzva volt, 2 x 1,5 óra gps, közbe netezgettem 3g-n, wifin is, fotózgattam is, este még volt 30% rajta mire hazaértem. én nagyon háklis vagyok az üzemidőre, de a g2 minden szempontból az egyik legjobb (szerintem).Galacticos írta:a vodafonnál csak 16 gigás van, nekem az elég.Boky írta:nekem g2-m van és kurva jó, csak ajánlani tudom. egy hibája van, hogy nem lehet memkártyával bővíteni, én 32 gigásat vettem, nekem az elég, de ha 100 gigás a zenekollekciód és mindet fel akarod tolni a telóra akkor mást válassz.![]()
sokáig bírja az aksija?
és ejtetted már le vagy ilyesmi? strapaálló?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 16:25
a vodafonnál csak 16 gigás van, nekem az elég.Boky írta:nekem g2-m van és kurva jó, csak ajánlani tudom. egy hibája van, hogy nem lehet memkártyával bővíteni, én 32 gigásat vettem, nekem az elég, de ha 100 gigás a zenekollekciód és mindet fel akarod tolni a telóra akkor mást válassz.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 17., csütörtök 16:19
nekem g2-m van és kurva jó, csak ajánlani tudom. egy hibája van, hogy nem lehet memkártyával bővíteni, én 32 gigásat vettem, nekem az elég, de ha 100 gigás a zenekollekciód és mindet fel akarod tolni a telóra akkor mást válassz.Galacticos írta: de az lg is jó megbízható?![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem