pontosanBlancoMark írta:Ja és akkor minden egyes szemtanú saját felvétele is át van szerkesztve?soadroli írta:Lehet volt már téma, de kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 20., vasárnap 13:44
pontosanBlancoMark írta:Ja és akkor minden egyes szemtanú saját felvétele is át van szerkesztve?soadroli írta:Lehet volt már téma, de kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 20., vasárnap 13:38
Ja és akkor minden egyes szemtanú saját felvétele is át van szerkesztve?soadroli írta:Lehet volt már téma, de kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 20., vasárnap 13:37
Az,hogy egy hatalmas baromság.soadroli írta:Lehet volt már téma, de kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 20., vasárnap 13:02
Nem vagyok ügyvéd, de szerintem ha egy kis nyári zsebpénzt akarsz kiharcolni jobb ha elmész dolgozni.Pipita írta: Bocsi a hosszú sztoriért, kérdésem csak annyi lenne, hogy van-e esélyem egy k*rvanagy kárpótlási díjat leakasztani a mocskos friccekről?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 20., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 18., péntek 23:25
szerintem tudsz üzenetet írni, csak a címzett nem kapja meg.___Samy___ írta:ha viberen blokkolva vagyok, akkor azt látom, vagy csak egyszerűen nem tudok üzenetet írni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 18., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 23:56
hehe írta:újabb realdrukker?Azt mondta szüksége van egy kis nyugira,át kell gondolnia pár dolgot a jövőjével kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 17., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 17., csütörtök 20:53
Csúnya idő köszönt az emberiségre.VanillaSky írta:Na a maiak fényében, az ukrán-orosz nézeteltérés kissé súlyosabbá fog válni. Nem túl kecsegtető kilátások.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 17., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 18:42
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. július 16., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. július 15., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 17:02
újabb realdrukker?Azt mondta szüksége van egy kis nyugira,át kell gondolnia pár dolgot a jövőjével kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 14., hétfő 16:56
'shutterisland írta:megkérdezem már, mivel azért itt sokakkal jóban van, hogy nem e tudtok valamit gt-ről ?
1-2 hete egyik napról a másikra eltűnt, a közben létrehozott fb profilját is törölte, és a tegnapi eurobarca fórumtalin sem jelent meg, holott része volt a szervezésben is.
kicsit aggódunk érte, hogy nem e lett valami baja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vagy nem e lett madridista.
odaátról, szóval relax, meg van az egyetlen magyar Spurs drukkerSzerző: Tim » 2014.07.14. 16:37:06
Ugyan nem kaptam rá felhetalmazást,de elárulhatom hogy GT miatt nem kell aggódni.
Jelenleg Svédországban tartózkodik(Lund városában egész pontosan),az én segítségemmel elcsípett
egy nyári melót a Tetra Pak-nál,köszöni szépen jól van.
Azt mondta szüksége van egy kis nyugira,át kell gondolnia pár dolgot a jövőjével kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 14., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 14., hétfő 6:31
És azt, hogy bonyolítják le?R. Carlos írta:utána meg ha így folytatják ezek a focisták, akkor jönnek a 11. percesek...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2014. július 14., hétfő 6:22
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem