Ha már ilyen lenne a felállás, akkor inkább a meglevő Iscot kéne James posztján játszatni nem?El Unico írta: Nem lesz Pogba. James lesz.![]()
---------Kroos------Modric
Bale----------James----------CR
--------------Benzema
oszt viszontlátásra

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 17., csütörtök 23:51
Ha már ilyen lenne a felállás, akkor inkább a meglevő Iscot kéne James posztján játszatni nem?El Unico írta: Nem lesz Pogba. James lesz.![]()
---------Kroos------Modric
Bale----------James----------CR
--------------Benzema
oszt viszontlátásra
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 17., csütörtök 23:41
Nem lesz Pogba. James lesz.Remélem az első számú opció Pogba és nem James.. árban nagyjából hasonló szint a kettő, tudásban is, de ide most a francia illene.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 23:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 17., csütörtök 23:16
lehet csak eposz írókat alkalmaznak és internet explorert használnakRealista24 írta:Imádom a Punto Pelotát.
Nem elég, hogy a hivatalos hírekkel le vannak maradva egy laza négy órát kb, mert gyártják a pletykákat, de a kilátogató 8-10ezer emberből náluk már 15 lett, a 30 fokból meg már tikkasztó 40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 23:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 17., csütörtök 21:18
Remélem az első számú opció Pogba és nem James.. árban nagyjából hasonló szint a kettő, tudásban is, de ide most a francia illene.Géci írta: A baj az, hogy tùl sok a hír, hogy DM--->PSG. Ma is lehozták, hogy a klub meg a játékos már megegyezett... Viszont, ha jön Pogba akkor no para
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 17., csütörtök 21:15
viszont így akkor illara meg totál felesleges lenne, és nem nagyon látom azt, hogy el akarnánk őt adniÍgy van. Ezért nem szabad DM-et elengedni. Viszont, ha Modriccsal és DM-mel együtt játszhat, na akkor lesz itt igazi varázslat. Xabi posztja már amúgy sem létezik a modern felállású csapatokban, így Kroos nyugodtan jöhet a helyére, majd Carlo kitalálja, hogyan lesz meg leginkább az egyensúly. A lényeg, hogy előrébb játsszon, mint Xabi, hogy adhassa a forintos labdáit, és lőhessen bátran kapura.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 21:06
A baj az, hogy tùl sok a hír, hogy DM--->PSG. Ma is lehozták, hogy a klub meg a játékos már megegyezett... Viszont, ha jön Pogba akkor no paraziro4vr írta:DM csak Pogba esetén out, egyértelmű nálam. Ha meg nem, egy Kroos<-->-Xabi korrigálás is sokat optimalizál a tavalyi kp-n.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 17., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 20:56
Én DM-et csak akkor adnám el ha jönne Pogba. Amùgy nálam is a DM-Kroos-Modric kp lenne jövőre.Matt009 írta:Így van. Ezért nem szabad DM-et elengedni. Viszont, ha Modriccsal és DM-mel együtt játszhat, na akkor lesz itt igazi varázslat. Xabi posztja már amúgy sem létezik a modern felállású csapatokban, így Kroos nyugodtan jöhet a helyére, majd Carlo kitalálja, hogyan lesz meg leginkább az egyensúly. A lényeg, hogy előrébb játsszon, mint Xabi, hogy adhassa a forintos labdáit, és lőhessen bátran kapura.jól lát a pályán, meg tud forintos labdákat osztani, de sztem pont dm váratlansága és harciassága volt a tavalyi idényben a kulcs, ezzel lett meg az egyensúly
és kroosban én ezt nem érzem, hogy meglenne
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 17., csütörtök 20:28
Így van. Ezért nem szabad DM-et elengedni. Viszont, ha Modriccsal és DM-mel együtt játszhat, na akkor lesz itt igazi varázslat. Xabi posztja már amúgy sem létezik a modern felállású csapatokban, így Kroos nyugodtan jöhet a helyére, majd Carlo kitalálja, hogyan lesz meg leginkább az egyensúly. A lényeg, hogy előrébb játsszon, mint Xabi, hogy adhassa a forintos labdáit, és lőhessen bátran kapura.jól lát a pályán, meg tud forintos labdákat osztani, de sztem pont dm váratlansága és harciassága volt a tavalyi idényben a kulcs, ezzel lett meg az egyensúly
és kroosban én ezt nem érzem, hogy meglenne
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 17., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 17., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 17., csütörtök 19:05
nyugi majd a játékával is meg fog.Lehet, hogy ezek "kötelező" nyilatkozatok, de megvett kilóra a gyerek.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 17., csütörtök 18:58
“A Real Madrid a világ legnagyobb klubja, számomra ez egy előrelépés a Bayern München után”
"Mióta megtudtam, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam, én is rögtön csatlakozni szerettem volna ehhez a klubhoz”.
“A legutóbbi években a középpályáa majdnem összes részén játszottam már, és azt hiszem, ha szükség van rá, játszhatok közép-közpen is, de ez nem rajtam múlik. Bármilyen pozícióban boldogan játszom majd”.
Lehet, hogy ezek "kötelező" nyilatkozatok, de megvett kilóra a gyerek.Köszönöm a lehetőséget, hogy egy ilyen hihetetlen csapatnál játszhatok, a világ legfontosabb csapatánál. Szeretném megköszönni a Bayern Münchennek is, hogy egy top csapatban játszhattam”.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 17., csütörtök 18:51
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 17., csütörtök 18:28
Tud.M1Ö írta:Arról lehet tudni, hogy tud-e angolul? Mert azért az sokat segítene a be illeszkedésben.
Modric-on kívül már rég örültem ennyire játékosnak.![]()
Hasonló sikerekt és játékot a Kaiser-nek is!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 17., csütörtök 18:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 18:25
Gondolom a vb óta néz focit...@Sonny írta:Egy gyöngyszem egy Bayern szurkolótól:
"A Bayern vezetősége helyébe cserébe Khedirát kértem volna, még Thiagót is odaadnám érte plusszban Kroosért. Mármint Kroost és Thiagot Khediráért"
Végem van.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 17., csütörtök 18:20
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem