Bár nem tőlem kérdezted, de beszállok a G2 mellé.Galacticos írta:a vodafonnál csak 16 gigás van, nekem az elég.Boky írta:nekem g2-m van és kurva jó, csak ajánlani tudom. egy hibája van, hogy nem lehet memkártyával bővíteni, én 32 gigásat vettem, nekem az elég, de ha 100 gigás a zenekollekciód és mindet fel akarod tolni a telóra akkor mást válassz.![]()
sokáig bírja az aksija?
és ejtetted már le vagy ilyesmi? strapaálló?
Üzemideje egyszerűen beszarás. Rég volt olyan okostelefonom, ami kibírt akár 2 napot táp nélkül...
Bár nem ejtettem még le, de ezt megelőzve vettem is rá egy tokot e-bayen, mert a hátulja nem tűnik életbiztosításnak...
Amúgy nagyon jó kis beállítási lehetőségek rejtőznek a telóban, én a knock code-ot és a hátlapi billentyűket is imádom. Már minden telót két koppintással akarok feloldani...

A kamera 13 megapixele is jónak mondható, bár ezelőtt HTC One X-em volt, ami szerintem szebb képet csináld, de a legtöbb dologban ég és föld a két teló.
A távirányítóként való működtetés is príma, főleg hogy nagyon el szoktak bújni azok a sza*ok.

Illetve amit még imádok az az, hogy az alkalmazásokat egy lapon is lehet akár egyszerre kezelni.
Egy szó mint száz, az LG G2-t ajánlom én is a mostani okostelefonok közül.
Persze ha Neked vízálló telefon kell akkor inkább a Z1-et válaszd. Aztán hívogasd víz alatt... Sznob ge*i.