M1Ö írta:
Teljes mértékben egyet értek veled.
MorataMartin írta:Kroos érkezésével Casemiro szinte biztosan távozni fog, de szerintem Khedira is. A középpályán Xabi-Modric-Kroos lesz és akár az is eltudom képzelni, ha tényleg marad Di Maria, hogy Ronaldo akár középcsatárként tevékenykedik tovább. Ugye sokat beszéltünk már róla, hogy át fog alakulni a játéka, ami új poszttal fog járni. Idén akár ennek az első jeleit is észrevehetjük majd.
Szerintem meg nagyon nem ez lesz a középpálya. Kroos nem tudja azt nyújtani , mint Dm , se Modric. A felállásunknak az volt a lényeg hogy bármikor lehetett 4-3-3,4-4-2,3-5-2. Na már most Kroos 4-4--2 ben a szélen ... Ezt nem is ragoznám. Kroos egyértelműen Xabi helyett jött. Én így látom , ezért gondoltam én hogy Illara kölcsönbe megy majd. Ezt Perez egója nem engedi , ezért Xabinak kell távoznia , ami nem nagy baj .
Akkor Ronaldo középcsatáros témája meg már idén is megvolt. Ő volt az első emberünk rengeteget húzodott be középre. 4-4-2ben meg ő volt egy értelműen az ék.
DiMaría távozásával meg kíváncsi vagyok mi fog történni. MErt James védőmunkájával és munkabírásával nem vagyok teljesen tisztában, de félnék ettől a cserétől. Így már sokadjára átgondolva illeszkedhet a taktikába , de itt van Isco
Arról nem beszélve , hogy Casemiro,Xabi és Khedira távozásával a padra nem maradna csak Illarra és Isco.
Szóval most már így le írva ezeket , már nem vagyok biztos Khedira távozásában
Viszont James érkezésével még mindig szükség lenne egy csatárra.
Tippelnem kéne:
be:Kroos,James,Navas,csatár?
ki:Di MAría, kapus?,Casemiro,Xabi